Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν έρχεται το παιδί....» Η καταπίεση και το άγχος της παρουσιάστριας!

Στο πλευρό της ο άντρας της! Σπάει την σιωπή της η Μαρία...

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν έρχεται το παιδί....» Η καταπίεση και το άγχος της παρουσιάστριας!

«Δεν έρχεται το παιδί....» αναφέρει η Μαρία Μπεκατώρου και λέει ποια είναι η καταπίεση και το άγχος της παρουσιάστριας!

«Καταπιέστηκα πολύ που δεν με άφησαν να γίνω ηθοποιός, αλλά να που τελικά ο Θεός μού το πρόσφερε με έναν άλλο τρόπο και αυτό που κάνω φέτος ειδικά έχει τόσο θεατρικό ενδιαφέρον, που το ζω κάθε στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για την άρνηση των γονιών της να ασχοληθεί με το χώρο του θεάτρου και συνεχίζει λέγοντας«Παλιά, όταν έβλεπα τα shows της Ρούλας Κορομηλά, θυμάμαι που έλεγε «Ποπό, τι πράγμα είναι αυτό; Πόσο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο». Αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα συμβεί. Το YFSF τα συνδύασε όλα. Έχει χορό, τραγούδι, μεγάλο στούντιο με εντυπωσιακά σκηνικά, έχει χιούμορ και αυτοσχεδιασμό, κάτι που εγώ αγαπώ πολύ».

Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρεται επίσης σε πρόταση που είχε δεχτεί για να βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Mega. «Ήταν μια πρόταση που με τίμησε, γιατί ήμουν από τους πρώτους, νομίζω, ανθρώπους που πήραν τηλέφωνο και αισθάνθηκα πολύ ωραία γιατί σκέφτηκαν πως ίσως θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σωστά σε έναν τέτοιο ρόλο. Αλλά επειδή στη δική μου περίπτωση παίζει μεγάλο ρόλο και το συναισθηματικό στοιχείο, δεν μπορούσε να μη μετρήσει το ότι ο ΑΝΤ1 μου χάρισε κάτι που ονειρευόμουν και πίστευα πως ποτέ δεν θα κάνω».

Το YFSF αυτή τη σεζόν, στην αρχή του κυρίως, σχολιάστηκε πως πολλοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν δεν ήταν ευρέως γνωστοί, μα τελικά εντυπωσίασαν με τις μεταμφιέσεις τους. «Και πέρσι ήταν κάποιοι περισσότερο γνωστοί από κάποιους άλλους, αλλά και οι λιγότερο γνωστοί κατάφεραν μέσα από το show να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στο YFSF, επειδή πρέπει να τραγουδάς καλά και να κάνεις και καλό act, η παραγωγή δούλεψε πολλούς μήνες πριν για να βρει το καστ. Εγώ ήμουν σίγουροι πως αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να ανταπεξέλθουν 100%. Στο κάτω κάτω, γιατί να μην αναδειχθούν μέσα από την εκπομπή άνθρωποι με μεγάλο ταλέντο, που διαφορετικά μπορεί να μην τους μάθαινε ο πολύ κόσμος, στον οποίο απευθύνεται η τηλεόραση;».

Βεβαίως η Μαρία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα «Καρντάσιανς» πλάι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα: «Eίμαι χαρούμενη, γιατί μας έχει αγαπήσει ο κόσμος. Και είμαι χαρούμενη και με τον εαυτό μου, χωρίς να ακουστεί εγωιστικό, που έχω πλέον προσαρμοστεί και με βοήθησαν σε αυτό και ο Γρηγόρης με τον Δημήτρη. Στην αρχή για μένα ήταν δύσκολο, γιατί ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα συνεργαζόμουν. Έκανα είκοσι χρόνια πρωινό στο Τηλεάστυ μόνη μου. Και ξημερώνει μια μέρα που μου λένε «θα κάνεις βραδινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα». Εντάξει, είχα άγχος. Είπα «Παναγία μου, πώς θα το κάνω αυτό;». Έτρεμα, αλλά μετά τις 4-5 εκπομπές μου έφυγε».

Πως πήρε τελικά την απόφαση η παρουσιάστρια να ενταχθεί επίσημα στο δυναμικό του ΑΝΤ1; «Βασανίστηκα πολύ. Όλο το καλοκαίρι δεν ευχαριστήθηκα ούτε μια στιγμή. Μόνο όταν τελικά πήρα την απόφαση χαλάρωσα».

Πριν λίγες εβδομάδες, η Μαρία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είπε πως πλέον νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ για να αποκτήσει ένα μωρό και σκέφτεται να προχωρήσει με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς έχει γνωρίσει έναν γυναικολόγο που της έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη. «Πάντα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά όταν δεν έρχεται και περνούν τα χρόνια συμβιβάζεσαι με κάποιες καταστήσεις. Πάντα το ήθελα και πάντα θέλω, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει. Τώρα θα το επιχειρήσω, αλλά χωρίς υστερία. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι δύσκολο πράγμα, αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση. Όμως όταν το ζευγάρι έχει μια ωραία ισορροπία στη σχέση του, είναι καλό να έρχεται ένα παιδί. Εμείς με τον Αντώνη είμαστε πολύ καλά οι δυο μας, έρθει δεν έρθει ένα παιδί. Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί τα παιδιά κάποια στιγμή μεγαλώνουν και κάνουν τη ζωή τους, όπως κάναμε κι εμείς, και τότε μένεις και πάλι με το σύντροφο σου. Οπότε μακάρι να έρθει, αλλά δεν είναι εμμονικό όλο αυτό».

Μαρία Μπεκατώρου: Το νήμα που κόπηκε όλο χαρά και το τηλεφώνημα της παρουσιάστριας!

Μαρία Μπεκατώρου: Η ευτυχία της «χτύπησε» την πόρτα! «Ευχαριστώ Θεέ μου...»!

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη φωτιά, αφού η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα! «Ευχαριστώ Θεέ μου...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

«Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου. Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω. Θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: "Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα". Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι».

Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της! Τι συνέβη;

Τι δεν μπορεί να διαχειριστεί;

«Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Δεν με νοιάζει. Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα. Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: "Ευχαριστώ, Θεέ μου". Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος» εξήγησε σε γνωστό περιοδικό.

Μαρία Μπεκατώρου: Της ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα και «πετάει» στα σύννεφα!

Στην Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα και η παρουσιάστρια «πετάει» στα σύννεφα!

Τα χαμόγελα της Μπεκατώρου δεν μπορούν να πλέον να κρυφτούν, καθώς έκανε πραγματικότητα τον στόχο της!

Συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης της παρουσιάστριας του Still Standing έπιασαν... ουρανό, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό του Χρήστου Φερεντίνου με το Deal!

Το παιχνίδι του ΑΝΤ1 έπιασε 20,9 στο δυναμικό κοινό, ενώ εκείνο του AlphaTV βρέθηκε στο 16,2!

Όσο για την υπόλοιπη απογευματινή ζώνη Ο τροχός της τύχης του STAR έφτασε στο 13,2, με το Γυναίκα χωρίς όνομα να αγγίζει το 18,2!

Απογευματινή ζώνη

ΑNT1: Μπεκατώρου, Still Standing 20,9
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 16,2
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 13,2
ΑNT1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 18,6

Αναλυτικά τα τέταρτα του Still Standing

17,9
23,9
21,3
20,5

Aναλυτικά τα τέταρτα του Deal

13,3
15,2
18,1
18,2

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Η κίνηση στον σύζυγό της που "τράβηξε" η κάμερα!

Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι η Μαρία Μπεκατώρου! Η κίνηση στον σύζυγό της που "τράβηξε" η κάμερα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετά ειδικά την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι,περνάει χαλαρές στιγμές εν όψη καλοκαιριού με τον σύζυγός της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο!

Ο φακός του Youweekly.gr τους "τσάκωσε" πριν από λίγες ημέρες στο θέατρο να παρακολουθούν στην πρώτη γραμμή μαζί με τις... πεθερές μια παράσταση!

Αυτό που το μάτι μας "έπιασε" και δεν παρατήρησε κανείς είναι πως η παρουσιάστρια καθ'όλη την προβολή της παράστασης κρατούσε τρυφερά το χέρι του συζύγου της!

Δείτε τα γλυκά στιγμιότυπα:

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Η κίνηση στον σύζυγό της που

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Η κίνηση στον σύζυγό της που

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Η κίνηση στον σύζυγό της που

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Η κίνηση στον σύζυγό της που

Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της! Τι συνέβη;

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και όποτε κι αν τους συναντήσεις θα δεις ακόμη αυτή τη σπίθα του έρωτα στα μάτια τους.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος γιορτάζουν σήμερα γιορτάζουν την 12η επέτειο του γάμου τους και είναι από αυτά τα ζευγάρια που η σχέση τους διαψεύδει κατηγορηματικά εκείνους που υποστηρίζουν πως ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της.

Δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει αν ποτέ ο γάμος της είχε περάσει κρίση και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Όχι, ποτέ. Μόνο περιόδους γκρίνιας, αλλά κι αυτό πέρασε στα ψιλά. Δηλαδή «άσε με, ρε παιδί μου. Μη με πιέζεις με το τάδε θέμα!». Αυτό και ως εκεί. Στα 20 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Θα το πιστέψεις;».

Μαρία Μπεκατώρου: Ο κρυφός της έρωτας με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 Night Show» τον μεγάλο της έρωτα με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη δημοσίως.

Η Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παρελθόν της και με ποιους ήταν ερωτευμένη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ήταν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου!

Αναλυτικά είπε: «Στην εφηβεία είχα ερωτευτεί τον Patrick Swayze και του είχα γράψει και γράμμα, και τον Φάνη Χριστοδούλου. Τότε, το 1987 με το Ευρωπαϊκό, γινόταν χαμός. Δεν θυμάσαι τα κοριτσάκια; Και τον Φασούλα ερωτευόντουσαν».

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει έναν σημαντικό λόγο να χαμογελάει! Διαβάστε εδώ:

Μαρία Μπεκατώρου: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!