Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της!

Κατάξανθη και κουκλάρα!

Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει το πιο δυνατό χαρτί! Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της, μόνο στο Youweekly.gr!

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε χτες νονά!

Η ίδια, εντυπωσίασε τους πάντες με το look της και η μικρή Μαλένα, το πνευματικό της παιδί δεν σταμάτησε να γελά και να παίζει με τους καλεσμένους στο μυστήριο. Αυτό που κανείς δεν ξέρει ωστόσο, είναι ότι η μητέρα της μικρής, είναι η αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ!

Ο λόγος για την Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά και τον ακολούθησε στον ΣΚΑΪ και στον νέο του βήμα!

Δείτε για πρώτη φορά ποια είναι:

Η Αγγελική είναι η εντυπωσιακή ξανθιά δίπλα στην Κατερίνα!

Νίκος Μουτσινάς: Ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! «Σεισμός» από τα σχόλια!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πάλι χαμό αφού ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Προκλήθηκε «σεισμός» από τα σχόλια!

Ο παρουσιαστής, είχε συζητηθεί πολύ λόγω της αναφοράς για σύντροφο στην ζωή του και αυτή τη φορά αποφάσισε να «χτυπήσει» ξανά!

Έβαλε το φούξια μαγιό του, πήρε βλέμμα....λάγνο και ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Μάλιστα ανάρτησε και την σχετική φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα:


«ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
Η @athinao1konomakou ή εγώ???
Κανονίστε την πορεία σας#μοντελλάιφ #ποουζινγκφορφαν#νεξττοπμοντελ» Δίπλα του φυσικά, η καλή του φίλη Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε την σχετική φωτογραφία και τα σχόλια:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς...

Η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για σύντροφο, έφερε το μυστικό του στην δημοσιότητα, αφού δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της παράστασής του Βερβερίτσα, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως ήδη σας έχουμε γράψει αλλά δεν είναι μόνος του! Ο ίδιος, αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι βρίσκεται εκεί μαζί με σύντροφο, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα...

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε και προκάλεσε χαμό! Έλα όμως που εμείς σταθήκαμε αλλού!

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος μας αποκάλυψε - κατά λάθος - τον πιγκουίνο που έχει στο πόδι του, σε τατουάζ! Σίγουρα δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι σήμερα, όμως τον εντοπίσαμε και σας τον παρουσιάζουμε:
Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς...

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής, δεν έκρυψε ότι είναι καλά στην προσωπική του ζωή και για πρώτη φορά έκανε αναφορά στην σχέση που διατηρεί, με μια ανάρτηση!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».

Η παραπάνω ανάρτησή του έφερε «χαμό» από σχόλια και αντιδράσεις και εμείς μαζέψαμε τα πιο hot! Ιδού λοιπόν:

Ματίνα Νικολάου: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά μαζί με τον σύντροφό της!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Νίκος Μουτσινάς: Ποια είναι η ηλικία του παρουσιαστή; Θα πάθετε σοκ!

Ποια είναι η ηλικία που έχει ο Νίκος Μουτσινά; Θα πάθετε σοκ με τον παρουσιαστή!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το "Για την παρέα" στο Open!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε και έτρεξε στην αγκαλιά τους ο παρουσιαστής!

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι και το δημόσιο μήνυμα!

Μια φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα όλο νόημα.

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι του και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και δεν σταματάει να μοιράζεται διάφορες στιγμές του στα social media.

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος εποχής στο «Για την παρέα»! Με άλλο όνομα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως του λείπει η καθημερινή επικοινωνία που είχαν.

«Ωραίες οι περιοδείες,ωραίο και το καλοκαιράκι, ωραία και τα μπάνια(που κάνετε εσείς) αλλά να σας πω και κάτι ρε παιδιά?? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕ «, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Νίκος Μουτσινάς ταίρι

Νίκος Μουτσινάς: Η συγκίνηση του και το δημόσιο ευχαριστώ! (Βίντεο)

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά και το δημόσιο ευχαριστώ που είπε!

Αναμφισβήτητα ο γνωστός παρουσιαστής είναι ένας Ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και από τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν στον χώρο για τα κωμικά έργα τους.

Ο ίδιος μετά το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής του «Για την Παρέα», δεν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, αντίθετα ξεκίνησε τις περιοδείες με το έργο που «έσκισε» την «Βερβερίτσα». Νίκος Μουτσινάς: Αυτά είναι τα «παιδιά» του! Η φωτογραφία με τα πρόσωπά τους!

Σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και τον είδαμε να συγκινείται ενώ στην λεζάντα του έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε υπέροχες Παιδιαααααααααα τα λέμε σύντομα! #KaloKalokairaki».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η επίσημη σχέση του παρουσιαστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Και όμως ο Νίκος Μουτσινάς έχει επίσημη σχέση και εμείς βρήκαμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά για την ζωή του, ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική ωστόσο έκανε πρόσφατα μια εξαίρεση!

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!

Ποια είναι η σχέση του - Όλη η αλήθεια

Έχει τελικά σχέση ο Νίκος και ποια είναι η αλήθεια; Το Youweekly.gr έψαξε και έμαθε ότι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς είναι μόνος στα προσωπικά του αλλά.... στα επαγγελματικά του όχι! Ο ίδιος, έχει άψογη σχέση με την Ματίνα Νικολάου, την κοπέλα που εμφανίζεται στην εκπομπή του και έχει κλέψει τις εντυπώσεις! Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο που το αποδεικνύει:

Ο Νίκος Μουτσινάς και η επίσημη σχέση του

Νίκος Μουτσινάς: Το «κρέμασμα» του Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef!

Κάγκελο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το «κρέμασμα»του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef; Όλη η αλήθεια στο Vanda's blog!

Έγκυρη πηγή ανέφερε στο Youweekly.gr, ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, επρόκειτο να εμφανιστεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Οpen tv, Για την παρέα!

Ωστόσο, αν και όλοι περίμεναν στο κανάλι να σκάσει μύτη ο κριτής του Master Chef, και μάλιστα είχαν στήσει ειδική κουζίνα στο πλατό τελικά ο Ιωαννίδης.... δεν πήγε ποτέ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο και την αλήθεια για την μεγάλη παρεξήγηση που συνέβη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το όλο γεγονός προέκυψε από μια κακή συνεννόηση που είχε συνεργάτιδα του Πάνου Ιωαννίδη με το Open tv.

undefined

Η ίδια, έκλεισε την εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει το star. Από την πλευρά του, το κανάλι, είχε κλείσει ο κριτής, να εμφανιστεί σε μεγάλη εκπομπή του Alpha tv, στο άμεσο μέλλον, με αποτέλεσμα να θέλει, το ίδιο το κανάλι, να διατηρήσει σειρά προτεραιότητας, καθώς και άλλα κανάλια ζητούν τον γοητευτικό σεφ.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να κρεμάσει τον Alpha, ο οποίος πρώτος είχε κάνει νύξη στο κανάλι. Επομένως, η μόνη λύση ήταν να ακυρωθεί η εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη στο Open tv, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού σύντομα θα τον δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη, μέσα από το κανάλι της Κάντζας!

Ωστόσο το star, από την πλευρά του, φαίνεται να λυπάται πολύ για αυτή την παρεξήγηση, και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή, ώστε όλα κανάλια να φιλοξενήσουν τους κριτές του πιο επιτυχημένου προγράμματος της σεζόν, του Master Chef που σάρωσε σε τηλεθέαση μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί του! Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί με το Νίκο Μουτσινά! Όλη η αλήθεια για την σχέσης του στο Youweekly.gr!

Είναι γνωστή και την ξέρετε όλοι!

Την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία την είχε στην εκπομπή του Alpha «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανιάτσου που είδαμε πρόπερσι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και στο «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που έπαθε έρωτα μαζί του! Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Σε συνέντευξη της δημοσιογράφου στο περιοδικό People, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που «πάγωσαν» οι σχέσεις την με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινά.

"Κάγκελο" ο Μουτσινάς on air! Είδε την Στεφανίδου να χορεύει...

Με τον Νίκο Μουτσινά ποιες είναι οι σχέσεις σας;
Όταν γνώρισα τον Νίκο στα 22 μου χρόνια έπαθα έρωτα με την προσωπικότητα του. Με βοήθησε πολύ. Εκείνος με έβγαλε στην τηλεόραση. Σήμερα όμως δεν έχουμε σχέσεις.

Η σχέση σας χάλασε πάνω στη δουλειά;
Είμαι νευρικός άνθρωπος. Θα αρπαχτώ. Έχω τις σκοτεινές πλευρές μου. Πολλοί έχουν την τάση να θυματοποιούνται και να βγάζουν τον άλλο σκάρτο. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Έχω βγάλει και κακό εαυτό.