Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκάλυψη σοκ! Πού θα πήγαινε σήμερα και δεν πρόλαβε ποτέ;

Ανατριχιαστική αποκάλυψη!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκάλυψη σοκ! Πού θα πήγαινε σήμερα και δεν πρόλαβε ποτέ;

Αποκάλυψη σοκ για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Πού θα πήγαινε σήμερα ο τραγουδιστής και δεν πρόλαβε ποτέ, αφού πέθανε ξαφνικά;

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε προγραμματίσει συναυλία για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο και τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν στο "Μαζί για το παιδί".

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη συναυλία, ο επιτυχημένος τραγουδιστής, ήταν να εμφανιστεί, σήμερα στην εκπομπή «Alpha παντού».

«Σήμερα είχαμε καλεσμένο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, εδώ στην εκπομπή, προκειμένου να μιλήσουμε, για την σημαντικότητα της συναυλίας που θα έδινε αύριο στο Ηρώδειο, για το “Μαζί για το παιδί”», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής η Βίκυ Χαντζή!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη! «Είναι κοντά ο θάνατος...»

Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη που ο Λευτέρης Μαχαιρίτσας είχε πει: «Είναι κοντά ο θάνατος...» λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά σήμερα το πρωί!

Το άγνωστο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αποκάλυψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλα.

Μιλώντας στο Grande, αναφέρθηκε στο καρδιακό πρόβλημα που ευτυχώς ξεπέρασε, ωστόσο, του εμφάνισε ένα άλλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο τον τρόμαξε.

Έχετε περάσει και εσείς κατάθλιψη. Τι σας την προκάλεσε;

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα καρδιακό που πλέον το ξεπέρασα. Και ξέρεις, αυτό σου δημιουργεί κατάθλιψη εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα η δικιά μου τότε, ήταν μανιοκατάθλιψη. Δεν είναι το ίδιο. Με την μανιοκατάθλιψη αισθάνεσαι ότι είναι κοντά ο θάνατοι Και αυτό σε τρομάζει. Το ξεπέρασα, έκανα και ό,τι έπρεπε να κάνω για την υγεία μου και το ξεπέρασα. Αλλά μήπως ελέγχεται η κατάθλιψη; Όλος ο κόσμος χάπια παίρνει. Οι περισσότερες μορφές κατάθλιψης έχουν αιτία. Αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αν δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα έξοδα του, τα χρέη του, παθαίνει κατάθλιψη...»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ποιος ήταν ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά!

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας... ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά σήμερα!

Ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Αργότερα θα εργαστεί χειρωνακτικά στην αποθήκη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, στην οποία αργότερα κατά σύμπτωση θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το 1978 με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’, ένας δίσκος extended play 45’ στροφών.

Ακολουθούν διάφορες δουλειές, ενώ μετά τη στρατιωτική του θητεία αρχίζει να τραγουδάει αντάρτικα με τον Πάνο Τζαβέλα στη «Συντροφιά». Στα 20 του χρόνια δημιουργεί με τον Παύλο Κικριλή και τον Τάκη Βασαλάκη το συγκρότημα P.L.J. Το 1983 οπότε και κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος, το τελευταίο μετονομάζεται σε «Τερμίτες», όνομα που παραπέμπει στους Beatles (σκαθάρια). Το 1989 ξεκινά η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής. Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και έχουν τραγουδήσει τραγούδια του οι: Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πυξ Λαξ, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μαργαρίτης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Αναστασία Μουτσάτσου, Μίλτος Πασχαλίδης, Κατερίνα Στανίση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Βαρδής, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, “Émigré”, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Ελισσάβετ Καρατζόλη, “Κίτρινα Ποδήλατα”, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, “Μagic De Spell”, Γιώργος Μαργαρίτης, Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αντώνης Μιτζέλος, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Μπάσης, Φλέρυ Νταντωνάκη, Φίλ.Πλιάτσικας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, “W.C.” κ.α.


Επίσης, έχει συνεργαστεί επί σκηνής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Χαρούλα Αλεξίου, το Δημήτρη Μητροπάνο, το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Νότη Μαυρουδή, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Κώστα Μακεδόνα κ.ά.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει δηλώσει επανελλημένα πως είναι οπαδός της Νίκης Βόλου.