Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Πώς είναι η Αθηνά Παντελίδη, μετά τον θάνατό του;

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....

Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις:

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή; Οι φήμες φουντώνουν για τα προσωπικά της...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao είναι και πολύ καλά στα προσωπικά του.

Η εν λόγω κυρία πριν από κάποια χρόνια είχε συμμετάσχει στο The Voice του ΑΝΤ1, όμως είχε ολοκληρώσει την πορεία στα blindauditions. Η ξανθιά καλλονή, μας είχε τραβήξει ωστόσο και το ενδιαφέρον μιας και ήταν μια από τις συντρόφους του Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η Έλενα Δομάζου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη!

«Στη γειτονιά που μεγάλω­σα όλοι άκουγαν λαϊκά τραγούδια, αλ­λά εμένα δεν με συγκινούσαν. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι με έλκει περισσότερο η ροκ μουσι­κή κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το εί­δος» είχε πει στο παρελθόν.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήταν ένα γεγονός που τη σημάδεψε και μιλάει πολύ σπάνια γι’ αυτό.

«Προτιμώ να σκέ­φτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι», έχει πει. Τώρα, όμως, η Έλενα, που είναι ανιψιά του παλιού ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου, φαίνεται ότι βρήκε και πάλι την ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει...

Παντελής Παντελίδης: Φίλος του αποκαλύπτει 3 χρόνια μετά το θάνατο του! «Ήμασταν μαζί το τελευταίο βράδυ»!

Φίλος του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει 3 χρόνια μετά το θάνατο του στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», «Ήμασταν μαζί το τελευταίο βράδυ».

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ρωμανός στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, όπου αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ο πρώτος που πέρασε όλους τους πρώτους. Περάσαμε μαζί το τελευταίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη, διασκεδάζαμε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Απλά εγώ έφυγα για να ξεκουραστώ γιατί πέταγα για Θεσσαλονίκη και τους άφησαν να συνεχίσουν. Αλλά με την ανησυχία μου να είναι όλα καλά και να προσέχουν στον δρόμο και στην οδήγηση… Ανησυχούσα γιατί ο Παντελής ήταν δικός μου άνθρωπος … και μόνος μου ακόμη και σήμερα ψιθυρίζω τραγούδια του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός.

Παντελής Παντελίδης αποκάλυψη μετά το θάνατο του

Παντελής Παντελίδης: Είχε σχέση με γνωστό μοντέλο! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα για πρώτη φορά!

Ο Παντελής Παντελίδης είχε σχέση με γνωστό μοντέλο και για πρώτη φορά βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους!

Η αποκάλυψη ήρθε από την ίδια!

Ο λόγος για την Τζένη Λάττου η οποία μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη!

Το μοντέλο το έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραστάσεις, με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου και τον αγάπησα πολύ. Δεν θέλω να μιλάω για αυτή τη σχέση από σεβασμό και μόνο στην οικογένεια του. Δεν υπήρχε λόγος. Υπάρχει στην καρδιά μου, αυτό έχει σημασία», ανέφερε η Τζένη Λάττου και αποκάλυψε γιατί η σχέση τους δεν βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας.

Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη που σόκαρε όλη την Ελλάδα ο τάφος του τραγουδιστή συγκλονίζει! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Το μνήμα, η λεηλασία και οι εκδηλώσεις αγάπης για τον τραγουδιστή!

O Παντελής Παντελίδης συγκλόνισε όλη την Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του.

Η σορός του άτυχου τραγουδιστή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, με χιλιάδες θαυμαστές του να λένε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, συνοδεύοντάς τον έως την τελευταία του κατοικία.

Η οικογένεια του τραγουδιστή επέλεξε ένα μνήμα λιτό και απλό, όπως ήταν και ο Παντελής, δίχως υπερβολές και φανφάρες, τιμώντας στο έπακρο τη μνήμη του.

Πολλοί άνθρωποι είχαν σπεύσει να αφήσουν ένα λουλούδι στον τάφο του Παντελή, ο οποίος λίγους μήνες μετά είχε λεηλατηθεί από αγνώστους παίρνοντας τα αφιερώματα, τα κεριά, τα φυλακτά και τις φωτογραφίες που είχαν αφήσει εκεί συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές.

Ο τάφος του τραγουδιστή είναι τρία χρόνια μετά περιποιημένος, γεμάτος με λουλούδια και φωτογραφίες του Παντελή, όπου για όλα αυτά φροντίζει η οικογένειά του. Μπορείτε να δείτε επίσης πώς είναι σήμερα και ο Τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου, ενός ακόμη αγαπημένου προσώπου ο οποίος είχε σοκάρει το Πανελλήνιο με τη δολοφονία του!

Δείτε τις φωτογραφίες

Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!Παντελής Παντελίδης: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του τραγουδιστή!

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή και το μοιραίο τροχαίο!

Σαν σήμερα, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, σκοτώθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Η είδηση του άδικου και ξαφνικού θανάτου του σόκαρε το Πανελλήνιο και σκόρπισε τη θλίψη.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έφυγε τόσο άδικα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένης που του στοίχισε τη ζωή, συγκλόνισε το Πανελλήνιο και σόκαρε, όχι μόνο τους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του, αλλά όλο τον κόσμο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από το Youtube και είδε την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του ολόκληρη, να αλλάζει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αγαπήθηκε από μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Ο "Παντέλος", όπως τον φώναζαν πολλοί - γνωστοί και μη- εξελίχθηκε σε "λαϊκό φαινόμενο" και όλοι μιλούσαν για το παιδί της διπλανής πόρτας.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Όλα συνέβησαν 8:10 το πρωί της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα. Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο αντίο για τον λαϊκό τραγουδιστή, του οποίου κηδεία του έγινε λαϊκό προσκύνημα, ενώ πολύς κόσμος επισκέφθηκε το σημείο του μοιραίου τροχαίου, αφήνοντας λουλούδια.

Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου

Οι δύο κοπέλες, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη και η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, η πρώτη με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και στο πόδι και η δεύτερη με ελαφρά τραύματα.

Η ακριβής κατεύθυνση του οχήματος ήταν από την αερογέφυρα του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα, λίγο πριν την έξοδο για την Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ιασωνίδου και με κατεύθυνση την Αθήνα. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στηθαία, με αποτέλεσμα την πρόκληση του θανάσιμου τραυματισμού του τραγουδιστή, τον σοβαρό τραυματισμό της μίας επιβαίνουσας και τον ελαφρύτερο της άλλης.

Η τραγική ειρωνεία

Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook λίγες μόλις ώρες πριν από το τροχαίο που του αφαίρεσε τη ζωή. Την επόμενη μέρα του τροχαίου, την Παρασκευή (19/02/2016), ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο ίδιος ανυπομονούσε για τη συνεργασία και το έδειχνε καθημερινά τόσο σε συζητήσεις με φίλους, όσο και με αναρτήσεις του στα social media. Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο στο Ελληνικό ο Παντελής Παντελίδης έγραψε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του: «Κι εγώ σ’αγαπώ» το οποίο λέει: «Πως λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει πως λες σ’ αγαπώ τοίχος πλησιάζει πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ...»

Σοκαρισμένοι φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για το τραγικό συμβάν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξέσπασε πανδαιμόνιο. Στο Facebook και το twitter οι αναρτήσεις και τα μηνύματα ήταν αμέτρητα, ενώ το hashtag #pantelidis βρισκόταν στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter. Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν χιλιάδες χρήστες των social media.

Οι συνεργάτες του και οι συνάδελφοί του, τραγουδιστές και άνθρωποι του θεάματος, είχαν συγκλονιστεί από την σοκαριστική είδηση. Από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέχρι τον Γιάννη Πλούταρχο, οι καλλιτέχνες εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τον αγαπούσαν πολύ. "Αφήστε με, έφυγε ο γιος μου, έφυγε το παιδί μου", είπε ο Βασίλης Καρράς στους δημοσιογράφους όταν επικοινώνησαν μαζί του, μετά την τραγική είδηση.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος, καθώς δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι. Ήταν υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε τραγουδώντας στο δωμάτιο του με μία κιθάρα στο χέρι και μέσα σε χρόνο ρεκόρ τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Το τραγούδι του: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ήταν εκείνο που τον έκανε πασίγνωστο και έκανε τους fans του και μη, να το τραγουδούν συνεχώς. Έτσι ξεκίνησε την καριέρα του και μέσα σε λίγα χρόνια από ένα άγνωστο παλικάρι, εξελίχθηκε σε λαϊκό φαινόμενο.

Οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο κέντρο της Αθήνας και ήταν στο πλευρό του παιδιού τους από την πρώτη στιγμή της καριέρας του. Η μοναδική γυναίκα που διέθετε ξεχωριστή θέση στην ζωή του νεαρού τραγουδιστή που η ζωή του επιφύλασσε ένα πρόωρο τέλος, ήταν η μητέρα του.

Η τελευταία του συνέντευξη

Η τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο γνωστός τραγουδιστής ήταν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night show» στις 25 Νοεμβρίου του 2015. Τότε ο Παντελής Παντελίδης είχε βρεθεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό για συνέντευξη, ενώ μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για το τίμημα που πληρώνει για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του, είχε πει πως "Ακούω όλες τις γνώμες και κριτικές. Δίνεις την ανάλογη βαρύτητα ανάλογα με αυτόν που τα λέει. Τα 10 χρόνια στο πολεμικό ναυτικό με έκαναν σκληρό. Δεν με πληγώνει κάτι".

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί και στη στενή σχέση με τη μητέρα του. "Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!", είχε πει και σημείωσε πως συνήθιζε να της λέει "Μάνα είσαι βουνό". Παράλληλα για τις σχέσεις του με τις γυναίκες είχε δηλώσει: "Δεν είμαι τύπος που κυνηγάει γυναίκες. Πάω εκεί που με θέλουν. Αν δω ανταπόκριση τότε προχωράω".

Πριν από λίγες μέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη για τα τρία χρόνια από το θάνατό του, παρουσίασε τις τρεις τηλεοπτικές του συναντήσεις με τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα που τον κρατά ζωντανό στη μνήμη όλων.

Στο πρώτο βίντεο, στο 7ο λεπτό, ακούμε το πρώτο τραγούδι που έγραψε ποτέ, στα 14 του χρόνια. Ένα τραγούδι που θυμίζει περισσότερο ροκ μπαλάντα. Στο δεύτερο μέρος μιλάει για το "Συνοδεύομαι" το οποίο όπως έλεγε, είχε γράψει σε 10 λεπτά. "Τα τραγούδια μου βγαίνουν από ανάγκη γι' αυτό τα γράφω αμέσως", έλεγε.