«Στην φωλιά των κούκου»: Έκραξαν την Χριστίνα Μπόμπα - «Είναι μπουζούκι»! (Βίντεο)

Γιατί της την είπαν;

«Στην φωλιά των κούκου»: Έκραξαν την Χριστίνα Μπόμπα - «Είναι μπουζούκι»! (Βίντεο)

Την Χριστίνα Μπόμπα έκραξε το πλατό της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», λέγοντας πως με το φόρεμα που φορούσε ήταν σαν «μπουζούκι».

Συγκεκριμένα, σήμερα έκαναν πρεμιέρα Καραβάτου - Κατσούλης και ξεκίνησαν με την επικαιρότητα της ημέρας. Ανάμεσα τους και η μελαχρινή καλλονή.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη, επιλέγοντας ένα maxi κόκκινο παγιετέ φόρεμα το οποίο ήταν εντυπωσιακό.

Ωστόσο, το πάνελ των Κούκου θεώρησαν λάθος την επιλογή της, αφού όπως είπαν ήταν υπερβολικό για την συγκεκριμένη ημέρα. Μάλιστα, η Μαριλού Ρεπαπή δεν δίστασε να πει πως «Είναι λίγο Μπουζούκι».

Δείτε το λόγο που το είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την γυναίκα του Τανιμανίδη! Φωτογραφίες από το σημάδι στο πρόσωπο!

Ατύχημα για την γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα! Φωτογραφίες από το σημάδι στο πρόσωπο!

Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε η ίδια την αποκάλυψη πριν από λίγες ώρες!

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου αποκάλυψε τον αυτοτραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της, ενώ στο πλευρό της είχε την καλή της φίλη – ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου.

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την γυναίκα του Τανιμανίδη! Φωτογραφίες από το σημάδι στο πρόσωπο!

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την γυναίκα του Τανιμανίδη! Φωτογραφίες από το σημάδι στο πρόσωπο!Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την γυναίκα του Τανιμανίδη! Φωτογραφίες από το σημάδι στο πρόσωπο!

Σάκης Τανιμανίδης: Τα τρυφερά λόγια για την Χριστίνα Μπόμπα και η ρομαντική φωτογραφία από το ταξίδι τους!

Μερικά τρυφερά λόγια για την επέτειο του γάμου του με την Χριστίνα Μπόμπα έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Η ρομαντική φωτογραφία τους από το ταξίδι είναι εντυπωσιακή.

Το ζευγάρι έκλεισε ένα χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα,το γιορτάζουν με τον πιο απίστευτο τρόπο, αφού πραγματοποίησαν ένα όμορφο ταξίδι στην Καππαδοκία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και πριν από λίγο, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες. Το χαμόγελό σου… ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’ αγαπώ!»

Με την σειρά της και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την πιο μαγευτική φωτογραφία από το ταξίδι τους στην οποία έγραψε: «Η ζωή μαζί σου βγαλμένη από παραμύθι. Σ’ αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο! Χρόνια μας πολλά!»

Ατύχημα για την Χριστίνα Μπόμπα πριν το γάμο! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Λίγες ημέρες πριν το γάμο τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στη Μήλο.


Μάλιστα μέσω των stories του στο Instagram, ο Σάκης μας ενημέρωσε ότι λάτρεψαν τα καταπράσινα νερά του νησιού και αποφάσισαν... να μείνουν παραπάνω!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, ενώ απολάμβανε τις βουτιές της χτύπησε σοβαρά το πόδι της στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα.

Μάλιστα τα ράμματα ήταν πλαστικά και τα έκανε ο Σάκης στην αγαπημένη του αφού την ώρα του ατυχήματος... βρίσκοταν πάνω σε σκάφος! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: