Γιώργος Λιάγκας: «Έσκασε» spoiler! Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή πριν την πρεμιέρα!

Βίντεο - «φωτιά» από το Guess my age!

Γιώργος Λιάγκας: «Έσκασε» spoiler! Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή πριν την πρεμιέρα!

«Έσκασε» spoiler με τον Γιώργο Λιάγκα! Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή πριν την πρεμιέρα αποκαλύπτουν τι θα δούμε...

Ο παρουσιαστής «έρχεται» απόψε το βράδυ στις οθόνες μας, με το Guess my age. Το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα στις 23.00 και έχουμε το βίντεο με μια επική πρόταση γάμου που δέχτηκε!

Γιώργος Λιάγκας: Είναι επίσημο! Τότε ξεκινάει η μεσημεριανή του εκπομπή! Πρεμιέρα με πρόσωπο που θα συζητηθεί!

Κατά τη διάρκεια ενός μικρού διαλόγου στην αρχή της εκπομπής, μια παίκτρια αποκάλυψε πως είναι χωρισμένη. Ωστόσο, στην ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί, η ίδια τον ρώτησε: «Είσαι ελεύθερος;». Δείτε το επικό βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται και θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος αλλά όχι με την Φαίη, όπως όλοι περίμεναν... Ποια Σκορδά βρε παιδιά; Αυτή είναι η γυναίκα που θα "μάχεται" καθημερινά...

Από την αρχή που λεγόταν πως ο παρουσιαστής θα πήγαινε στον ΣΚΑΙ οι πάντες επικεντρώθηκαν στο ότι θα βρίσκεται απέναντι από την πρώην σύζυγό του αλλά όπως πρώτη σας αποκάλυψα μέσα από το Vanda's blog ο Λιάγκας άσκησε βέτο στον σταθμό και τους είπε πως θα μπει πιο αργά από το Πρωινό...

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Αυτό, φυσικά, και έγινε δεκτό από τον σταθμό του Φαλήρου κι έτσι ο Λιάγκας θα δίνει καθημερινή μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης με την...

Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR!

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Αυτή η "κόντρα" το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τα δυο αυτά πρόσωπα "μαζί"...

Εσείς ποιος λέτε να κερδίσει; Ας γίνει πρώτα η πρεμιέρα της εκπομπής του και... θα δούμε!

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας έρχεται κι εκείνη ετοιμάζει αλλαγές!

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει αλλαγές στην εκπομπή της για να τον... υποδεχτεί!

Έμαθα πολλά και θα σας τα αποκαλύψω ένα ένα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, φυσικά!

Τις φετινές της διακοπές τις πέρασε έχοντας μαζί της τους άντρες της ζωής της που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά της, τα αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Οι μέρες με τους γιους της είχαν την απόλυτη ανεμελιά, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην Αθήνα με απίστευτη ενέργεια και χαρά, αφού όπως φαίνεται κατάφερε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας έρχεται κι εκείνη ετοιμάζει αλλαγές!

Εδώ και μια εβδομάδα η μόνιμη εικόνα της στους διαδρόμους του καναλιού, όπως μου αποκάλυψαν συνεργάτες της, είναι να χαιρετά κεφάτη τους πάντες, να κλείνεται στο γραφείο της για meeting και να σχεδιάζει πολύωρες συσκέψεις για τη νέα τηλεοπτική χρονιά του "Πρωινού" που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα.

Γνωρίζει και επιμελείται τα πάντα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες! Η πέμπτη της σεζόν στο κανάλι, με απόλυτα επιτυχημένες τις τέσσερις προηγούμενες σε επίπεδο τηλεθέασης, δεν την κάνουν να εφησυχάζει αλλά ούτε και να αγωνιά.

Όπως, επίσης, μου μετέφεραν έγκυρες πηγές μου, είναι λίγο αγχωμένη για το ότι θα βρεθεί για μια ώρα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ, ο οποίος ξεκινά την εκπομπή του στις 12:00 αλλά είναι και επίσης προετοιμασμένη να το διαχειριστεί αναλόγως. Το πως... αποτελεί ακόμη μια από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει...

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει μια δυνατή νέα ομάδα, που αποτελείται από τον Γιώργο Πράτανο, το νέο της αρχισυντάκτη, την Νάνσυ Παραδεισάνου, και την Πολυξένη Καραμίχα, και με αυτούς στο πλευρό της δεν φοβάται τίποτα...

Δείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής της

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί! Οι κοινές τους διακοπές στο νησί!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί, με τις κοινές τους διακοπές στο νησί της Τήνου!

Οι δύο παρουσιαστές ήταν μαζί με τα παιδιά τους, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γονείς έχοντας δύο γιους τον Δημήτρη και τον Γιάννη!

Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε πολλές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του από την Τήνο και το εξοχικό τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων!

Γιώργος Λιάγκας: Έβγαλε το κορμί του σε παραλία της Μυκόνου! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με την... αλήθεια!

Εκεί, βρέθηκε επίσης και η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα φωτογραφία από το νησί. Φυσικά η παρουσία της εκεί έχει να κάνει με τα παιδιά, καθώς οι δύο γονείς ήθελαν να περάσουν χρόνο στις διακοπές με τους γιους τους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από την Τήνο, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει κι΄ αυτός στιγμές από το νησί στο instagram!

undefined

undefined

Γιώργος Λιάγκας: Ακύρωσε το ΣΚΑΙ για να μην "πληγώσει" την Φαίη Σκορδά!

Αποκάλυψη μόνο στο Youweekly.gr! Πώς ο Γιώργος Λιάγκας ακύρωσε τελευταία στιγμή το ΣΚΑΙ για να μην "πληγώσει" την Φαίη Σκορδά;

Όλη η αλήθεια σήμερα θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα διαβάσετε μόνο στο Vanda's blog! Πρώτη σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό πως ο Λιάγκας ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου για την πρωινή ζώνη, μια ζώνη που θα ερχόταν απέναντι ακριβώς από την πρώην σύζυγό του, στον ΑΝΤ1.

Όλα, όμως, άλλαξαν όπως αναφέρει έγκυρη πηγή μου αφού ο παρουσιαστής ήταν αρνητικός και κάθετος στο να βρεθεί απέναντι από την μάνα των παιδιών του!

Μάλιστα, άσκησε μεγάλο βέτο στο κανάλι και στους ιθύνοντες για να μην γίνει κάτι τέτοιο! Κι έτσι θα αναλάβει εκπομπή η οποία θα βγαίνει στον αέρα το μεσημέρι και θα έρχεται απέναντι από το Πρωινό μόνο την τελευταία ώρα!

Κι όλα αυτά για να μην "τραυματίσει" τα νούμερα της παρουσιάστριας και να μην δώσει αφορμές για να λέγονται και να γράφονται πολλά...