Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια»!

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια»!

Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε χτες! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια» αναφέρει γείτονας!

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η κάμερα του ΑΝΤ1 και η Πωλίνα Κολοκοτρώνη.

Γείτονας του τραγουδιστή, περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς και η κόρη του έκανε έκκληση για βοήθεια.


«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω "τι έγινε;". Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει» είπε, μεταξύ άλλων, ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα στο Καλλιμάρμαρο: "Αντίο" με τα τραγούδια του! (Βίντεο)

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο! Το "αντίο" στον μουσικοσυνθέτη με τα τραγούδια του που ράγισε καρδιές!

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα ενώθηκαν απόψε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, την οποία παρακολουθούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η βραδιά ωστόσο ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη λόγω του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα, ο οποίος τιμήθηκε από τους καλλιτέχνες.

Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πηγή: protothema.gr

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει η τελευταία του ανάρτηση πριν πεθάνει!

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πριν πεθάνει! Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών....

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν σε περιοδεία και έδωσε την τελευταία του συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στον Βόλο.

Λίγες ώρες πριν αφήσει τον θάνατό του, ωστόσο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στα instastories την αφίσα της μεγάλης συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο,Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο. Δείτε την ανάρτηση όπου καλούσε τον κόσμο να πάει:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει η τελευταία του ανάρτηση πριν πεθάνει!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σε τι κατάσταση τον βρήκε η κόρη του στο σπίτι; Ρίγος από την αποκάλυψη!

Ρίγος από την αποκάλυψη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Σε τι κατάσταση τον βρήκε η κόρη του στο σπίτι;

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία 63 ετών .

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 6:45 το πρωί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή. Τον τραγουδοποιό βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, η κόρη του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό με την καρδιά του και μάλιστα είχε κάνει εγχείρηση μπαϊπάς, για την οποία είχε μιλήσει πρόσφατα.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη! «Είναι κοντά ο θάνατος...»

Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη που ο Λευτέρης Μαχαιρίτσας είχε πει: «Είναι κοντά ο θάνατος...» λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά σήμερα το πρωί!

Το άγνωστο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αποκάλυψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλα.

Μιλώντας στο Grande, αναφέρθηκε στο καρδιακό πρόβλημα που ευτυχώς ξεπέρασε, ωστόσο, του εμφάνισε ένα άλλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο τον τρόμαξε.

Έχετε περάσει και εσείς κατάθλιψη. Τι σας την προκάλεσε;

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα καρδιακό που πλέον το ξεπέρασα. Και ξέρεις, αυτό σου δημιουργεί κατάθλιψη εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα η δικιά μου τότε, ήταν μανιοκατάθλιψη. Δεν είναι το ίδιο. Με την μανιοκατάθλιψη αισθάνεσαι ότι είναι κοντά ο θάνατοι Και αυτό σε τρομάζει. Το ξεπέρασα, έκανα και ό,τι έπρεπε να κάνω για την υγεία μου και το ξεπέρασα. Αλλά μήπως ελέγχεται η κατάθλιψη; Όλος ο κόσμος χάπια παίρνει. Οι περισσότερες μορφές κατάθλιψης έχουν αιτία. Αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αν δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα έξοδα του, τα χρέη του, παθαίνει κατάθλιψη...»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ποιος ήταν ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά!

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας... ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά σήμερα!

Ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Αργότερα θα εργαστεί χειρωνακτικά στην αποθήκη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, στην οποία αργότερα κατά σύμπτωση θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το 1978 με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’, ένας δίσκος extended play 45’ στροφών.

Ακολουθούν διάφορες δουλειές, ενώ μετά τη στρατιωτική του θητεία αρχίζει να τραγουδάει αντάρτικα με τον Πάνο Τζαβέλα στη «Συντροφιά». Στα 20 του χρόνια δημιουργεί με τον Παύλο Κικριλή και τον Τάκη Βασαλάκη το συγκρότημα P.L.J. Το 1983 οπότε και κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος, το τελευταίο μετονομάζεται σε «Τερμίτες», όνομα που παραπέμπει στους Beatles (σκαθάρια). Το 1989 ξεκινά η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής.

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και έχουν τραγουδήσει τραγούδια του οι: Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πυξ Λαξ, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μαργαρίτης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Αναστασία Μουτσάτσου, Μίλτος Πασχαλίδης, Κατερίνα Στανίση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Βαρδής, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, “Émigré”, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Ελισσάβετ Καρατζόλη, “Κίτρινα Ποδήλατα”, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, “Μagic De Spell”, Γιώργος Μαργαρίτης, Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αντώνης Μιτζέλος, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Μπάσης, Φλέρυ Νταντωνάκη, Φίλ.Πλιάτσικας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, “W.C.” κ.α.


Επίσης, έχει συνεργαστεί επί σκηνής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Χαρούλα Αλεξίου, το Δημήτρη Μητροπάνο, το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Νότη Μαυρουδή, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Κώστα Μακεδόνα κ.ά.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει δηλώσει επανελλημένα πως είναι οπαδός της Νίκης Βόλου.