Διονύσης Σαββόπουλος: Το σπαραχτικό "αντίο" στον Μαχαιρίτσα - «Καπετάνιος με πλούσιο γέλιο»!

Τα συγκινητικά λόγια...

Διονύσης Σαββόπουλος: Το σπαραχτικό

Το δικό του δημόσιο σπαρακτικό "αντίο" είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Καπετάνιος με πλούσιο γέλιο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής, "έφυγε" ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς, μέσα στο σπίτι του.

Πολλοί αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, ανάμεσα τους και ο Διονύσης Σαββαόπουλος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ.
Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο. Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά.

Τέλος πάντων. Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο. Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ»

Διονύσης Σαββόπουλος Μαχαιρίτσας

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια»!

Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε χτες! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια» αναφέρει γείτονας!

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η κάμερα του ΑΝΤ1 και η Πωλίνα Κολοκοτρώνη.

Γείτονας του τραγουδιστή, περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς και η κόρη του έκανε έκκληση για βοήθεια.


«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω "τι έγινε;". Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει» είπε, μεταξύ άλλων, ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα στο Καλλιμάρμαρο: "Αντίο" με τα τραγούδια του! (Βίντεο)

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο! Το "αντίο" στον μουσικοσυνθέτη με τα τραγούδια του που ράγισε καρδιές!

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα ενώθηκαν απόψε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, την οποία παρακολουθούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η βραδιά ωστόσο ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη λόγω του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα, ο οποίος τιμήθηκε από τους καλλιτέχνες.

Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πηγή: protothema.gr