Νίκος Αναδιώτης: Θα πάρει τη θέση του Παπανώτα στο Happy Day; (Βίντεο)

Τι δήλωσε;

Νίκος Αναδιώτης: Θα πάρει τη θέση του Παπανώτα στο Happy Day; (Βίντεο)

Ο Νίκος Αναδιώτης απάντησε στο αν θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή του Alpha TV Happy Day!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι #yes" του OPEN TV, απαντώντας στα σενάρια!

Ο Νίκος Αναδιώτης ρωτήθηκε για το αν θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή του Alpha ΤV Happy Day!

Δημήτρης Παπανώτας: Άγριο κράξιμο στον Δημήτρη Θεοδωρίδη! «Θυμίζει κάτι γιαγιάδες στην εκκλησία»! (Βίντεο)

«Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά και απ’ την άλλη δεν μπορείς να πεις ότι πάω να κάνω κάποιον άλλον. Αν με καλούσαν να συμμετέχω θα έκανα τον Νίκο τον Αναδιώτη, δε θα έκανα τον Δημήτρη τον Παπανώτα», ήταν τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο

Δημήτρης Παπανώτας: Αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη! «Τα wanabe Μενεγάκη στερεότυπα καταρρίφθηκαν»!

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη! Μεταξύ άλλων είπε: «Τα wanabe Μενεγάκη στερεότυπα καταρρίφθηκαν»!

Ο γνωστός παρουσιαστής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν όπως ήδη σας έχουμε πει θα έχει καινούργια τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιο αποχώρησε από τον AlphaTv, μετά από μια πολυετή συνεργασία, και από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

Σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως παρακολούθησε την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, στο Open και έκανε μια σχετική δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αποθεώνοντάς της!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει. Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά…την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε. Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης. Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο…».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δημήτρης Παπανώτας: Αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη! «Τα wanabe Μενεγάκη στερεότυπα καταρρίφθηκαν»!

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας δέχθηκε στο προφίλ του στο instagram μερικά υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ και ορισμένοι τον χαρακτήρισαν πουλημένο!

Ποια ήταν η απάντηση του παρουσιαστής στα κακεντρεχή σχόλια;

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην τελευταία εκπομπή του Happy Day ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τον ALPHAtv, με τον ΣΚΑΪ να είναι ο επόμενος σταθμός.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε μερικά υβριστικά μηνύματα στο instagram του, ωστόσο ο δημοσιογράφος απάντησε με ψυχραιμία!

Δείτε μερικά από αυτά!

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Δημήτρης Παπανώτας: Η αιχμηρή απάντηση του στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου! «Δεν είμαι πάνα βρακάκι...» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Παπανώτας έδωσε μια αιχμηρή απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου για όσα είχε δηλώσει για εκείνον! Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι πάνα βρακάκι...»

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τον Δημήτρης Παπανώτα ότι δεν ταιριάζουν σαν άνθρωποι. Ο παρουσιαστής με την σειρά του έδωσε την δική του αιχμηρή απάντηση μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον AlphaTv. Ο Παπανώτας βρέθηκε πάντως σε δύσκολη θέση!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στεναχωρήθηκε που ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στη δήλωσή της, γιατί για όλα φταίνε/φταίμε τα sites. Συγκεκριμένα είπε: «Με ρώτησε με ποιον από τους τρεις ανθρώπους δεν θα ήθελα να κλειστώ στο ασανσέρ και του είπα τον Δημήτρη Παπανώτα, ένα εκ των τριών. Τίποτα από τα δημοσιεύματα που από ό,τι είδα ανάρτησε ο Δημήτρης Παπανώτας δεν ισχύει. Ούτε τον άδειασα, ούτε τον έκραξα, ούτε είπα κάτι για το ποιόν του, είπα απλά ότι δεν ταιριάζουμε. Εκείνος μου χάρισε δύο ωραιότατα post. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Με στεναχώρησε είναι η αλήθεια γιατί δε νομίζω ότι μου αξίζει, από τη στιγμή που δεν βγήκα από μόνη μου να κράξω ή να βρίσω, να ασχοληθεί με τόσο αρνητικό τρόπο και από κάτω να υπάρξουν τόσα αρνητικά σχόλια για μένα που είμαι μια μαμά που πήγα σε μια συνέντευξη και απλά απάντησα».

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε συγκεκριμένα στην ηθοποιό: «Καλώς ήρθες Πηνελόπη στον κόσμο των media. Χαίρομαι που καταλαβαίνει ότι δεν είχαν σχέση τα δημοσιεύματα που ανάρτησα με την ουσία των λεγομένων της. Ε, αυτό μου συμβαίνει κι εμένα Πηνελόπη μου, γι’ αυτό δεν με πας. Γιατί μπορεί να πεις μια κουβέντα και να δεις τίτλους «έκραξε», «σκότωσε»… δεν έχουν καμία βάση όλα αυτά. Θα έπρεπε να είναι προσεκτική και να ξέρει πως χρησιμοποιεί τη γλώσσα.

Το ‘δεν ταιριάζω καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο» θα έπρεπε κάποια στιγμή να έχουμε έστω συστηθεί, που δεν συνέβη. Η δημόσια εικόνα μας πολλές φορές απέχει από την πραγματική. Υπάρχει κι ένα λεπτό σημείο, αυτό που λέει «εύκολο είναι αυτό». Δεν είμαι πάνα βρακάκι σε ράφι του σούπερ μάρκετ για να με προσπεράσεις τόσο εύκολα, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις.Σημαίνει, ίσως κάτι άλλο από αυτό που ήθελε να πει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: