Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Συντετριμμένες η κόρη και η σύζυγος του τραγουδιστή!

To τελευταίο "αντίο"

Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Συντετριμμένες η κόρη και η σύζυγος του τραγουδιστή!

Συντετριμμένες ήταν στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η κόρη και η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Τραγικές φιγούρες οι δύο γυναίκες που δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου!

Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος από νωρίς στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου στις 15.30 τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όπως σας έχουμε γράψει.

Συντετριμμένες ήταν ωστόσο η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή, οι οποίες ζούσαν το απόλυτο δράμα! Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό.

Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πορτοκάλογλου! Ο συγκλονιστικός επικήδειος!

Ο Νίκος Πορτογάλογλου ξέσπασε σε λυγμούς στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αποχαιρετώντας τον φίλο του!

Το «τελευταίο αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είπαν σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου οι οικογένεια του, φίλοι, στενοί συνεργάτες και πλήθος κόσμου.

Στην κηδεία βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Οι επικήδειοι χαιρετισμοί για τον μεγάλο καλλιτέχνη έγιναν από τον στενό του φίλο Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Διονύση Τσακνή και τον γιατρό του, οι οποίοι εξέφρασαν, όσα ένιωθαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ύστατο χαίρε.

«Θα μου λείψεις, σε αγαπάω Λάρυ», είπε ο Διονύσης Τσακνής, ενώ ο κ.Ράπας περιέγραψε την αντίδρασή του εκλιπόντος όταν διαπιστώθηκαν τα προβλήματα με την καρδιά του και πως η μοναχοκόρη του, η Μαρία Κλάρα έγινε το κίνητρό του για να γίνει «ο πιο πειθαρχημένος ασθενής». Είπε: «Γιατί; Μήπως δεν πρόσεξε, μήπως δεν έπαιρνε τα φάρμακά του,μήπως τον κούρασαν οι συνεργάτες του;

Όταν δημιουργήθηκαν τα προβλήματα με την καρδιά του, μου έλεγε ότι δεν φοβάται τίποτα. Η κόρη του ήταν τότε τεσσάρων ετών κι έλεγε « έχω μια κόρη που πρέπει να μεγαλώσω» Ήταν ο πιο πειθαρχημένος ασθενής . Δυστυχώς αυτή τη φορά έπαθε ανακοπή . Καλό ταξίδι

Τα λόγια του Νίκου Πορτοκάλογλου έβγαιναν ανάμικτα με τον λυγμό στη φωνή του: «Χτες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο . Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο . Από τη πρώτη στολή η που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια . Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία . Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρεντης , ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστηκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη , την κόρη του Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας. Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου», είπε χαρακτηριστικά.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο! Συγκινεί το στεφάνι της γυναίκας του!

Συγκινούν τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο που θα γίνει η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Δείτε το στεφάνι της γυναίκας του!

Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος έχουν καταφτάσει από νωρίς στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου στις 15.30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όπως σας έχουμε γράψει.

Τα στεφάνια είναι δεκάδες, ωστόσο αυτό της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ραγίζει καρδιές.

Συγκεκριμένα το στεφάνι της συζύγου και της 25χρονης κόρης του, Μαρίας Κλάρας, έγραφε: «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Θα σας πιάσουν δάκρυα! Αυτό το τραγούδι αφιέρωνε στην κόρη του...

Θα σας πιάσουν δάκρυα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Αυτό το τραγούδι αφιέρωνε στην κόρη του και σίγουρα είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχετε ακούσει...

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη Μαρία Κλάρα, ήταν εκείνη που βρήκε νεκρό τον πατέρα της και προσπάθησε να τον βοηθήσει...

Η νεαρή κοπέλα, μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αλλά παλαιότερα ο πατέρας της είχε μιλήσει για εκείνη λέγοντας:

«Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα "Μάτια δίχως λογική", που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα, είμαι ευτυχισμένος».

Ακούστε το τραγούδι που είχε αφιερώσει στην κόρη του:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή! Πού και τι ώρα θα γίνει;

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Πού και τι ώρα; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής, έφυγε αιφνίδια από την ζωή στα 63 του χρόνια, μετά από ανακοπή!

Το τελευταίο «αντίο» λοιπόν, το δίνουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, με την οικογένεια του εκλιπόντος να παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου! (Βίντεο)

Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου, στο καρδιακό επεισόδιο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το οποίο προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή!

Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έφερε στην επιφάνεια τις ελλείψεις που βάρυναν το μοιραίο βράδυ το κέντρο υγείας του νομού Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συνδέει μάλιστα τις ελλείψεις με έναν άλλον θάνατο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Του μικρού κοριτσιού που στις 30 Αυγούστου έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ.

Ο απεσταλμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προβλήματα βαρδιών αλλά και τις συχνές αναρρωτικές εργαζομένων στο συγκεκριμένο κέντρο.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ρίγη συγκίνησης με νέα αποκάλυψη! Σε ποιανού τον τάφο πήγε μια μέρα πριν πεθάνει;

Ρίγη συγκίνησης με νέα αποκάλυψη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Δεν φαντάζεστε σε ποιανού τον τάφο πήγε μια μέρα πριν πεθάνει...

Αποκαλύψεις που συγκινούν έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκος Παπανικολάου.

Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανέφερε μεταξύ άλλων, πως μια ημέρα πριν τον αιφνίδιο θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.

«Μια μέρα μετά τη συναυλία ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου είπε πως “άργησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου”. Είναι ενταφιασμένος στο Α’ Νεκροταφείο του Βόλου. Πέθανε το 1969. Ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, ο κ. Παπανικολάου.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Νέες αποκαλύψεις για τον ξαφνικό θάνατο του! Είχε ελπίδες να σωθεί; (Βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Είχε ελπίδες να σωθεί ο τραγουδιστής;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλαν νέα στοιχεία και δηλώσεις για την απώλεια του τραγουδοποιού που έφυγε χθες από τη ζωή.

Όπως αποκαλύφθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη η οδηγός του ασθενοφόρου στον Αλμυρό είχε αναρρωτική άδεια,

ενώ στην συνέχεια έγινε γνωστό πως το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με χαμηλό σφυγμό.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια»!

Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε χτες! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια» αναφέρει γείτονας!

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η κάμερα του ΑΝΤ1 και η Πωλίνα Κολοκοτρώνη.

Γείτονας του τραγουδιστή, περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς και η κόρη του έκανε έκκληση για βοήθεια.


«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω "τι έγινε;". Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει» είπε, μεταξύ άλλων, ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα στο Καλλιμάρμαρο: "Αντίο" με τα τραγούδια του! (Βίντεο)

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο! Το "αντίο" στον μουσικοσυνθέτη με τα τραγούδια του που ράγισε καρδιές!

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα ενώθηκαν απόψε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, την οποία παρακολουθούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η βραδιά ωστόσο ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη λόγω του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα, ο οποίος τιμήθηκε από τους καλλιτέχνες.

Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πηγή: protothema.gr