Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Φανερά εκνευρισμένη μας γύρισε την πλάτη"! (Βίντεο)

Τα "καρφιά" του «Ευτυχείτε»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου:

"Φανερά εκνευρισμένη μας γύρισε την πλάτη" είπαν στο «Ευτυχείτε» για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Δημοσιογράφος της εκπομπής, την πλησίασε για να τις κάνει δηλώσει μετά το "διαζύγιο" της από τον Alpha tv, εκείνη όμως δεν ήθελε να μιλήσει.

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» δεν συνεχίζει στο κανάλι, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να βρίσκεται εκτός τηλεοπτικής στέγης.

Η κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας, συνάντησαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο αεροδρόμιο, αλλά απομακρύνθηκε με γοργά βήματα, αρκετά εκνευρισμένη, λέγοντας: «Μιλάω στο τηλέφωνο».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το σπαραχτικό μήνυμα της παρουσιάστριας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έγραψε ένα σπαραχτικό μήνυμα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την παρουσιάστρια να είναι συντετριμμένη!

Άπαντες έχουν βυθιστεί στο πένθος για την ξαφνική απώλεια του γνωστού τραγουδιστή!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Και τώρα πάνω σε ποιανού το στίχο θ’ακουμπάω τους χτύπους του έρωτα? Με ποιά μελωδία θα ταυτίζω πόνο και αγάπη? Σε ποιανού φωνή θα σκαρφαλώνω ταξιδευτής? Ήσουν ο αγαπημένος μου και σου τό’χα πει. Σου το’χα πει και δημόσια. Ήσουν ο μόνος που τόλμησα να δείξω τις στιχουργικές μου απόπειρες…

Σ’ εκείνη την πτήση για Κάιρο, θυμάσαι? Αυτή όμως η πτήση που πήρες σήμερα Λαυρέντη μου είναι λάθος. Είναι ένα φάλτσο! Δεν έπρεπε!!! Εκεί που πας δεν έχει τραγούδια και μουσικές. Κι εδώ τώρα πια θα είναι πιο φτωχές οι μελωδίες. Να το ξέρεις. Θα σε θυμάμαι, θα σε θαυμάζω και θα σε τραγουδάω πάντα. Εφεξής, μ’ένα δάκρυ να θολώνει την αρμονία των τραγουδιών σου. Αντίο και σ’ευχαριστώ γι αυτά που μου έμαθες να νιώθω μέσα από τη μουσική σου».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση! Πού θα πάει μετά τον Alpha;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πού θα πάει μετά τον Alpha!

Να σας θυμίσουμε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά από από 14 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha αποχώρησε από τον σταθμό, καθώς η ίδια δεν δέχτηκε τους νέους όρους που της πρότεινε το κανάλι.

Μπορεί πολλά σενάρια να είχαν ακουστεί σχετικά με το επόμενο βήμα της, ωστόσο φαίνεται πως η παρουσιάστρια έκλεισε με τον Ant1. Ο ανταγωνισμός δεν θα άφηνε την Βίκυ Χατζηβασιλείου εκτός τηλεόρασης, αφού η ίδια έχει το δικό της κοινό που την ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» πρόκειται να παρουσιάσει μια εκπομπή που θα έχει το ίδιο concept με το «Πάμε Πακέτο», αλλά άλλον τίτλο, καθώς αυτός ανήκει στον Alpha. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το πότε θα βγει στον αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου η νέα εκπομπή, αλλά δεν αποκλείεται να τη δούμε στο β’ μισό της σεζόν ή λίγο πριν από τις γιορτές, προκειμένου να υπάρξει ο χρόνος για τη σωστή προετοιμασία της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.