Τζόνι Αμπατζόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν είχε σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου!

Αυτή είναι η αλήθεια!

Τζόνι Αμπατζόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν είχε σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου!

Ο Τζόνια Αμπατζόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά αν είχε σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο πρώην παίκτης του Power of love, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

«Πρώτο μου μέλημα, όταν δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love, δεν ήταν για να αγαπηθώ και να αγαπήσω, αλλά για να αναδείξω τον εαυτό μου. Για την Νέρτζη ένιωσα μια έλξη, δεν είχαμε καμία επαφή μετά το παιχνίδι. Δεν με ακολουθεί ούτε στο Instagram, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ήταν άσχημος ο χωρισμός μας.

Ένας λόγος που με έκανε να ξαναπάω στη Μυτιλήνη μετά από 10 χρόνια ήταν ο Πάνος… Πήγα, είδα που είναι, γνώρισα τη μητέρα του. Μιλήσαμε γι’ αυτόν, μας λείπει πάρα πολύ… Άφησα τα λουλούδια, τα δάκρυά μου εκεί. Δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ο Πάνος, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Συγκινούμαι πάρα πολύ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα τη Μαρία Μπακοδήμου στο Power of Love. Την είχα ξανασυναντήσει στο ΦΜ Live, τη θυμάμαι πάρα πολύ καλά, εκείνη δεν με θυμόταν καθόλου… Να έχω σχέση τώρα με τη… μητέρα μου; Και από σεβασμό και μόνο… Ακούω κάτι χαζομάρες τέτοιες… Όχι, δεν είχα ποτέ σχέση με τη Μαρία… Αν είναι δυνατόν… Μόνο που το λέω μου φεύγει το καφάσι».

Μαρία Μπακοδήμου: Η "μπηχτή" της Νέρτζη για την παρουσιάστρια!

"Μπηχτή" για την Μαρία Μπακοδήμου και την παρουσίαση του Power of Love άφησε η Νέρτζη!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έριξε τα "βέλη" της!

Ερωτήσεις δέχθηκε στο instagram από τους followers η Νέρτζη, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Power of Love!

Σε μία απ΄ αυτές τις ερωτήσεις, λοιπόν, κάποιος την ρώτησε αν θα πήγαινε ξανά στο παιχνίδι.

Η Νέρτζη απάντησε πως: Θα πήγαινα για παρουσιάστρια μπας και υπάρξει αξιοκρατία!

Μαρία Μπακοδήμου: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

"Μπηχτή" για την παρουσίαση της Μαρίας Μπακοδήμου;

Δείτε τι έγραψε

undefined

Μαρία Μπακοδήμου: Η μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της!

Την πιο μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Πήλιο μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Λεκάκη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και πέρασαν όλοι μαζί υπέροχα.

Πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ίσως την πιο μαγευτική φωτογραφία της από τον ποταμό Αχελώο.

Μαρία Μπακοδήμου: Πήγε μέχρι το Μεξικό για διακοπές και δεν πάει το μυαλό σας με ποιον ηθοποιό συναντήθηκε τυχαία!

Στην λεζάντα της έγραψε όσα την εντυπωσίασαν:

«Καλή εβδομάδα!! Είμαι εδω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας. Οι εκβολές του Αχελώου στο Ιόνιο, εκτός από υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου. Εδώ συναντάς άγρια άλογα, αμμονησίδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδώ καταφύγιο για το χειμώνα. Εδώ συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών – που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του – όπως συντρίμμια κάστρων, πλακόστρωτα μονοπάτια, τοξοτές γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις GR».

undefined