Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Μεθυσμένος θαυμαστής ανέβηκε στην σκηνή και...

Καρέ καρέ το βίντεο!

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Μεθυσμένος θαυμαστής ανέβηκε στην σκηνή και...

Σοκ έπαθε πασίγνωστη τραγουδίστρια όταν μεθυσμένος θαυμαστής, ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και άρχισε να χορεύει πηγαίνοντας προς το μέρος της.

Μπορεί η ίδια να έδειχνε να το διασκεδάζει, ωστόσο το χειρίστηκε με πολύ επαγγελματισμό μέχρι να τον ακινητοποιήσουν άντρες της ασφάλειας.

«Δεν φάνηκε, η Ρος ή η εκδήλωση να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας», δήλωσε στο περιοδικό ένας από τους θεατές που έζησαν το περιστατικό.

Τραυματισμός για γνωστή τραγουδίστρια! Η δήλωση με "σπασμένη" φωνή - «Κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο»!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Τον Μάρτιο μία ντραγκ κουίν βρέθηκε σε ένα από τα show της, την πλησίασε και άρχισε να την σπρώχνει. Η Ρος έσπρωξε το χέρι και επίπληξε την θαυμάστρια μέχρι να παρέμβει η ασφάλειά της και να την απομακρύνει.

Τότε η σούπερ σταρ δήλωσε ότι όλα οφείλονται στο ποτό, λέγοντας: «Ο μεγάλος ενθουσιασμός που τροφοδοτείται από την σαμπάνια, είναι ένας τοξικός συνδυασμός».

"Έσκασε" τώρα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια σταματάει το τραγούδι! Θέλει να...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έριξε την ανακοίνωση-"βόμβα", κάνοντας γνωστό πως αποχωρεί από το τραγούδι!

Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση!

«Αποφάσισα να αποχωρήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter σήμερα η Νίκι Μινάζ!

Από το 2010, η Μinaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ - Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Drake και Lil Wayne.

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη θηλασμού» (Βίντεο)

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Cardi B.

Σταματάει το τραγούδι η Νίκι Μινάζ

Αναρίθμητοι ράπερ έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγο καιρό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Σοκ υπέστη πασίγνωστη τραγουδίστρια, αφού ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των δύο γιων της , ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και είπε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του και ενώ την ευθύνη των παιδιών είχε η μητέρα τους!

Aμέσως μετά τον ξυλοδαρμό η Μπρίτνευ Σπίαρς πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν σπίτι τους ενώ αργότερα τα πήρε ο πατέρας τους, Κέβιν. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για την κακοποίηση του 13χρονου γιου της από τον παππού του.

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Να θυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο Kevin Federline παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους! Nα σας θυμίσουμε και αυτό: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για τη νευρική ανορεξία! «Είχα φτάσει 46 κιλά...»!