Ευθύμης Ζησάκης: Θα πάθετε πλάκα με το πόσα κιλά έχασε! (Βίντεο)

Άλλος άνθρωπος!

Ευθύμης Ζησάκης: Θα πάθετε πλάκα με το πόσα κιλά έχασε! (Βίντεο)

Ο Ευθύμης Ζησάκης αποκάλυψε το πόσα κιλά έχασε και πραγματικά θα πάθετε πλάκα!

Τα είπε όλα στην εκπομπή "Στην φωλιά των Κου-Κου" στο STAR!

O ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης αποκάλυψε πως έχασε 14 κιλά και συγκεκριμένα είπε: «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά. Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84.

Η κίνηση για μένα είναι ζωή. Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται. Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκάλυψη βόμβα για το τροχαίο με την μηχανή! Το άγνωστο περιστατικό στο νοσοκομείο!σημειωματάριο»

Δείτε το βίντεο

Ευθύμης Ζησάκης: Αυτή είναι η αλήθεια για την φωτογραφία του φορώντας ασημί μίνι φόρεμα!

Αυτή είναι η αλήθεια για την φωτογραφία του Ευθύμη Ζησάκη για την φωτογραφία του φορώντας ένα ασημί μίνι φόρεμα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μιλώντας στην Real Life, αποκάλυψε γιατί το έκανε, αλλά και πώς αισθάνθηκε όταν πόζαρε με αυτό.

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ!

«Θυμάσαι την ατάκα από την ελληνική ταινία που έλεγαν στον Φαίδωνα Γεωργίτση «αυτή και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»; Ε, αυτό έπαθα κι εγώ για τις ανάγκες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας» που θα πρωταγωνιστήσω. Αντί για μουστάκι, που… δεν είχα έτσι κι αλλιώς, με έβαλαν να βάλω φόρεμα, πάνω σε ένα concept που είχε κάνει παλαιότερα για περιοδικό ο Μπραντ Πιτ. Πώς αισθάνθηκα; Χαλαρά, μια και ήταν απαίτηση του ρόλου, κατά τον οποίο… μεταμορφώνομαι και σε πορνοστάρ, έχω να σου πω. Όλα θα τα κάνω σε αυτή τη δουλειά που θα ανέβει στο θέατρο «ΠΚ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μητρόπουλου και σε παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου και στην οποία θα παίξω με τους εξαιρετικούς Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλη Ζούκα, Κατερίνα Βλαμάκη, Χρύσα Παπαλελούδη. Γελάμε πολύ στις πρόβες και είμαι σίγουρος πώς θα γελάσει και το κοινό πολύ…», είπε χαρακτηριστικά.

Ευθύμης Ζησάκης φόρεμα

Ευθύμης Ζησάκης: Επικό βίντεο! Λικνίζεται στους ρυθμούς του... Loquita!

O Ευθύμης Ζησάκης δημοσίευσε το πιο επικό βίντεο που τον δείχνει να λικνίζεται στους ρυθμούς του... Loquita!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πολύ αγαπητός από το κοινό και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το απίστευτο χιούμορ του, όπως και οι μιμήσεις που πετυχαίνει πάρα πολύ καλά.

Το Loquita Challenge έχει γίνει viral και πολλοί είναι οι επώνυμοι και μη που γύρισαν βιντεάκια που χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής. Μάλιστα πρόσφατα είδαμε και την Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έκαναν από τα καλύτερα και πιο επικά βίντεο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και γελάστε με την ψυχή σας:

Ευθύμης Ζησάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα!

Την πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε, έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες όπως φαίνεται δεν είναι και πολύ τυχερός, αφού αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα που είχε μέσα στο 2019.

Ο Ευθύμης Ζησάκης αποκάλυψε πως μετά από ένα ατύχημα, βρέθηκε στον γιατρό και αφού έβγαλε ακτινογραφία για το χέρι του, διαπιστώθηκε ότι είχε ραγίσει το κόκκαλο, με αποτέλεσμα να φορέσει νάρθηκα.

Μετά την ανακοίνωσή του, έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε «Πιάνω τον εαυτό μου να γελάει ,χωρίς λόγο και γουστάρω πολύ...».
undefined

Δεύτερο ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Δεύτερο ατύχημα είχε ο Ευθύμης Ζησάκης και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Να υπενθυμίσουμε πως λίγο πριν τελειώσει το YFSF ο ηθοποιός είχε τροχαίο με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media με μια φωτογραφία, είχε ένα ατύχημα στο χέρι που τον έκανε να χρειαστεί να βάλει νάρθηκα.

«Καλορίζικο το νέο χεράκι» έγραψε και εμείς να του ευχηθούμε περαστικά.

Δεύτερο ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;