Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι αστραπή εκτός Αθηνών! Που πήγε;

Ποιος ήταν μαζί της;

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι αστραπή εκτός Αθηνών! Που πήγε;

Ένα ταξίδι αστραπή εκτός Αθηνών πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου. Που πήγε η παρουσιάστρια για το Σαββατοκύριακο;

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα η πρωινή εκπομπή του Open tv, «Ευτυχείτε» για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν.

Έχοντας ελεύθερο το πρώτο της Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου, πήρε το πλοίο και πήγε στην Σύρο.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλες μερικές από τις στιγμές της στο νησί.

Κατερίνα Καινούργιου ταξίδι

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δημόσια σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και η έντονη αμηχανία! (Βίντεο)

Δεύτερη εκπομπή σήμερα για την Κατερίνα Καινούργιου και τα δημόσια σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη δεν έλειψαν από τους συνεργάτες της, με την αμηχανία της να είναι έντονη.

Πριν περίπου ένα μήνα, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον σύντροφο της στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Σήμερα, με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού στην εκπομπή της, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πέταξε την.. σπόντα του για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Συγχαρητήρια και στον σύντροφο σου, όπως είπε και ο Μάρκος Σεφερλής. Η επιλογή που έκανε προς εσένα δεν είναι τυχαία», είπε και τα χιουμοριστικά σχόλια στην συνέχεια δεν είχαν τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη! «Τι μπούρδες έχω πει;»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πώς βλέπει πλέον την προσωπική της ζωή!

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε τα λάθη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Συγκεκριμένα είπε: Τους τελευταίους μήνες βρίσκεσαι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο. Έχεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν;

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο Τόκιο!

Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;».

Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου.

Ο λόγος που αποφάσισες να μην κοινοποιείς πια την προσωπική σου ζωή έχει να κάνει με το ότι όσες φορές το έκανες στο παρελθόν, στο τέλος κάτι στράβωσε;

Όχι, δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα πρόληψης. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι κάθε φορά, αλλά κυρίως έχει να κάνει με μένα. Δεν θέλω πια να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή και να το επιτρέπω εγώ. Στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος. Θέλω όλο αυτό που ζω να το κρατήσω για μένα και τον άνθρωπό μου. Έτσι, περνάς καλά και δεν ενοχλείς κανέναν. Όπου βλέπω publicity σε προσωπικές ζωές, επειδή έχω κάνει κι εγώ αυτό το λάθος στο παρελθόν, το κατακρίνω. Θέλω όσο το δυνατόν να κρατάω χαμηλούς τόνους.