Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 19 κιλά και έγινε αγνώριστη!

Το δημόσιο μήνυμα της!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 19 κιλά και έγινε αγνώριστη!

Γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», έχασε 19 κιλά σε 9 μήνες και έγινε αγνώριστη.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία της και ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram.

Ο λόγος για την Στέλλα Κωστοπούλου η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

Αγνώριστη ηθοποιός από το Τατουάζ! Έχασε 35 κιλά!

«Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα! Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα! Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ' όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!!»

ηθοποιός κιλά

Έγινε αγνώριστος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά!

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής έγινε αγνώριστος! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά και είναι άλλος άνθρωπος πλέον!

Ο ίδιος έχει προσθέσει πια στην καθημερινότητα του συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής με αποτέλεσμα να χάσει 20 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Λευτέρη Πράσινο.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι αυτήν την φορά εμφανώς ευτυχισμένος για τη νέα του εικόνα δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το πλατό των ειδήσεων και μας έδειξε την αλλαγή στην εμφάνιση του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με 20kg μείον σε 6 μήνες η @agelikig μού βρίσκει πλέον τα καλύτερα outfit για τα «όρθια» δελτία. Να ευχαριστήσω για το «επίπονο» αποτέλεσμα τον διατροφολόγο μου @nikolaosgiatras & τον p.trainer μου @kontakisg_official».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έγινε αγνώριστος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Έχασε 20 ολόκληρα κιλά!

Στο νοσοκομείο Έλληνας παρουσιαστής! Η πρώτη ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται Έλληνας παρουσιαστής, και μόλις «έσκασε» η πρώτη ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου!

Εμείς, από χτες σας είχαμε αναφέρει ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος, έκανε ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο ίδιος, εμφανίζεται στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου στο Star και, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, μπήκε στο νοσοκομείο!

Όπως μας ενημέρωσε μέσω Instagram, έκανε ένα χειρουργείο αφαίρεσης χολής και όλα πήγαν καλά. «Τώρα πια δεν θα μπορει κανείς να μου... κόψει τη χολή! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και προπάντων τον γιατρό μου Μάριο Παπουδο και όλο το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν για την περιποίηση..» έγραψε στην λεζάντα και πόζαρε χαμογελαστός από το... κρεβάτι του πόνου! Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Στο νοσοκομείο Έλληνας παρουσιαστής! Η πρώτη ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου!

Ευχάριστα