Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Την αναγνωρίζετε;

Πάει το μυαλό σας;

Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Την αναγνωρίζετε;

Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια και κάνει μεσημεριανή εκπομπή! Την αναγνωρίζετε;

Έχει πολύ χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Για αυτό θέλησε να κάνει μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να σχολιάσει μια φωτογραφία της με χιούμορ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα της «Έρημά μου νιάτα. Μαύρα θεοσκότεινα #djxeston».

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη που έκανε πρεμιέρα στο Open tv, πριν από λίγες ημέρες.

Παρουσιάστρια μικρή

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από την Ελλάδα και κάνει νέα επαγγελματικά βήματα στην Αμερική στον χώρο της πάντα της υποκριτικής.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, μια φωτογραφία από τότε που ήταν παιδί.

Αναγνωρίζετε το κορίτσι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Στην λεζάντα του έγραψε: «Throwback Πέμπτη πολλά πολλά πολλά χρόνια πριν! Δεν είμαι σίγουρος αν κρατώ το χέρι της μικρής αδερφής μου ή κάποιας από τις ξαδέρφες μου αλλά αγαπώ το ’80s πουκάμισό μου. Φαίνεται ότι αυτό το κοριτσάκι είναι η βαφτιστήρα μου (ναι, έγινα Νονός στην ηλικία των 9-10) @ririzei, μία σούπερ ταλαντούχα τραγουδίστρια σήμερα».

Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! Τον αναγνωρίζετε;

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που έχουμε δει να παίζει σε αγαπημένες σειρές! Τον αναγνωρίζετε;

Μπορεί ο ίδιος να έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει ελεύθερο χρόνο για την σύζυγο και τα παιδιά τους.

Είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και στιγμιότυπα από τις σειρές που πρωταγωνιστεί.

Αυτός είναι ο γιος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του μας σύστησε τον γιο του και όπως βλέπουμε είναι ίδιοι.

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Αναγνωρίζετε τον κούκλο της φωτογραφίας; Είναι γιος πασίγνωστων ηθοποιών!

Αναγνωρίζετε τον κούκλο της φωτογραφίας; Είναι γιος πασίγνωστων ηθοποιών τους οποίους έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε αγαπημένη σειρά.

Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ και είναι το καμάρι τους. Του έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο πατέρας του, με αφορμή τα γενέθλια του δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα του: «Χρόνια πολλά γιε μου».

Αναγνωρίζετε την κοπέλα της φωτογραφίας; Είναι κόρη γνωστού Έλληνα παρουσιαστή!

Ο λόγος για τον γιο της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου.

undefined

undefined