Χάκαραν το Instagram πασίγνωστης τραγουδίστριας! Δημοσίευσαν γυμνή φωτογραφία της!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Χάκαραν το Instagram πασίγνωστης τραγουδίστριας! Δημοσίευσαν γυμνή φωτογραφία της!

Χάκαραν το Instagram πασίγνωστης τραγουδίστριας και δημοσίευσαν γυμνή φωτογραφία στο λογαριασμό της. Πανικός επικρατεί στα social media.

Βέβαια, όχι μόνο της το χάκαραν, αλλά είναι και θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού οι δράστες έχουν γράψει πως αν κάνουν swipe up στα instastories της θα δουν και το απαγορευμένο βίντεο της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της έρχεται στο επίκεντρο, αφού είχε συζητηθεί πολύ η σχέση της με τον πιλότο της formula Λουίς Χάμιλτον, με τον οποίο είχαν έρθει και στην Μύκονο και είχε αφήσει εποχή το βίντεο που την είχαν απαθανατίσει μεθυσμένη στα Ματογιάννια.

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Μεθυσμένος θαυμαστής ανέβηκε στην σκηνή και...

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή ως ηγετικό μέλος των Pussycat dolls και μετά ακολούθησε solo πορεία, κάνοντας μεγάλες επιτυχίες.

Ο λόγος για την Νικόλ Σέρτζινγκερ, της οποία η γυνή φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Χάκαραν το Instagram πασίγνωστης τραγουδίστριας

"Έσκασε" τώρα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια σταματάει το τραγούδι! Θέλει να...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έριξε την ανακοίνωση-"βόμβα", κάνοντας γνωστό πως αποχωρεί από το τραγούδι!

Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση!

«Αποφάσισα να αποχωρήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter σήμερα η Νίκι Μινάζ!

Από το 2010, η Μinaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ - Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Drake και Lil Wayne.

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη θηλασμού» (Βίντεο)

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Cardi B.

Σταματάει το τραγούδι η Νίκι Μινάζ

Αναρίθμητοι ράπερ έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγο καιρό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Σοκ υπέστη πασίγνωστη τραγουδίστρια, αφού ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των δύο γιων της , ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και είπε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του και ενώ την ευθύνη των παιδιών είχε η μητέρα τους!

Aμέσως μετά τον ξυλοδαρμό η Μπρίτνευ Σπίαρς πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν σπίτι τους ενώ αργότερα τα πήρε ο πατέρας τους, Κέβιν. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για την κακοποίηση του 13χρονου γιου της από τον παππού του.

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Να θυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο Kevin Federline παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους! Nα σας θυμίσουμε και αυτό: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για τη νευρική ανορεξία! «Είχα φτάσει 46 κιλά...»!