Γιώργος Αγγελόπουλος: Δημόσια έξοδος με την γυναίκα της ζωής του!

Είναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει καθημερινά!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δημόσια έξοδος με την γυναίκα της ζωής του!

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι η γυναίκα της ζωής του, ο άνθρωπος που τον στηρίζει καθημερινά και πραγματοποίησαν δημόσια έξοδο.

Ο Ντάνος, μετά τις διακοπές του στην Σκιάθο, επέστρεψε στην Αθήνα, όπου συνεχίζει τα γυρίσματα για την ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή.

Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, το αφιέρωσε στην μητέρα του. Βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησαν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Μαμά και γιος, κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια όπου συζήτησαν με τους ηθοποιούς.

Γιώργος Αγγελόπουλος μητέρα

Γιώργος Αγγελόπουλος μητέρα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεγαλείο ψυχής! Έγινε πρίγκιπας και υποκλίθηκε στη μικρή Έλενα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Έλενας στο Ηράκλειο και την έκανε ευτυχισμένη, πραγματοποιώντας το όνειρό της!

Ο Ντάνος ντύθηκε πρίγκιπας εκπληρώνοντας το Make-A-Wish της μικρούλας, δίνοντάς της δύναμη στη μάχη της!

Έτσι, λοιπόν, ντύθηκε πρίγκιπας και με την άμαξά του υποδέχθηκε την μικρούλα Έλενα η οποία ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Δείτε τις φωτογραφίες

 Έγινε πρίγκιπας ο ΝτάνοςΆμαξα Ντάνου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Μόνος ή με καλή παρέα;

Ο ίδιος, αν και ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, έγινε αντιληπτός και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τον κόσμο που βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ντυμένος απλά και με το πιο φωτεινό του χαμόγελο, μαγνήτισε τα βλέμματα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης! Μάλιστα, προκειμένου να μην τον καταλάβει κανείς, πέταξε με οικονομική θέση και όχι bussiness class, αλλά εμείς είμαστε παντού και τον τσακώσαμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ωστόσο όσο και αν ψάξαμε, ο Ντάνος πέταξε μόνος του και όχι με παρέα! Ήθελε βλέπετε να χαλαρώσει λίγο πριν την συμμετοχή του στην ελληνική εκδοχή του Εζέλ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;