Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε τι έκανε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια...

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε τι έκανε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της!

Και όμως δεν φαντάζεστε τι έκανε η Φαίη Σκορδά λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της, στο σπίτι μαζί με τους γιους της, Δημήτρη και Γιάννη.

Η παρουσιάστρια από σήμερα και κάθε πρωί θα μας λέει καλημέρα μέσα από το Πρωινό, στην συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, το άγχος της για την έναρξη της εκπομπής της ήταν μεγάλο, για αυτό θέλησε να χαλαρώσει στο σπίτι μαζί με τις μεγάλες της αδυναμίες, τα παιδιά της.

Μάλιστα, έκανε και beaute, βάζοντας μάσκα προσώπου. Στην λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram ;eγραψε «Το ξέρω ότι είμαι χάλια στη φωτό αλλά δεν με νοιάζει...Έχω αγκαλιά τα αγόρια μου και αυτή είναι η δύναμη μου...Επίσης έχω ξεχάσει την μάσκα μια ώρα στην μούρη μου και σας στέλνω μεγάλο φιλί...Αύριο πρωί μαζί....Μου λείψατε. Και όπως πάντα από το άγχος δεν θα κοιμηθώ».

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα

Φαίη Σκορδά: Μας αποκάλυψε πως περνάει τα βράδια της στο σπίτι με τα παιδιά!

Η Φαίη Σκορδά μας αποκάλυψε πως περνάει τα βράδια της στο σπίτι με τα παιδιά της μέσα από μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο είναι και μια φουλ time μαμά, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της, καθημερινά περνάει την ημέρα της μαζί τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε πως περνούν μαζί τα βράδια τους στο σπίτι. Αυτές τις ημέρες που άνοιξαν τα σχολεία, ήθελε τα αγόρια της να είναι έτοιμα, για αυτό τους ετοίμασε τα βιβλία.

Αύριο, η Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, είναι αγχωμένη και οι μόνοι που μπορούν να την χαλαρώνουν είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης.

undefined

Φαίη Σκορδά: Τρυφερές αγκαλιές με το γιο της στον καναπέ του σαλονιού της!

Τρυφερές αγκαλιές με το γιο της στον καναπέ του σαλονιού της έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία εκτός από επαγγελματίας, είναι και μια αφοσιωμένη μαμά.

Έχει μεγάλη αδυναμία στους δυο της γιους, Δημήτρη και Γιάννη, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με το Πρωινό στον ΑΝΤ1, απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και έγραψε στην λεζάντα «Ποια συμφωνεί μαζί μου ότι αυτή είναι η ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου;»

Φαίη Σκορδά γιος

Φαίη Σκορδά: Βγήκε άβαφη και όλοι κοιτούσαν το πρόσωπό της! Δεν φαντάζεστε γιατί...

Η Φαίη Σκορδά βγήκε άβαφη και όλοι κοιτούσαν το πρόσωπό της! Δεν φαντάζεστε γιατί... αλλά μόνο η Φαίη θα το τολμούσε αυτό!

Η παρουσιάστρια, έκανε την διαφορά και μας άφησε άφωνους! Η κούκλα Φαίη πραγματικά έχει δέρμα σαν μωρού χωρίς ούτε μια ατέλεια! Άλλωστε, σας έχουμε αναφέρει ότι περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα της...

Έτσι λοιπόν, χαλαρή και χωρίς ίχνος κόμπλεξ πόζαρε στο Instagram αγκαλιά με τον γιο της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για το λαμπερό της πρόσωπο! Να σημειωθεί δε, ότι η φωτογραφία δεν είχε ίχνος φίλτρου. Επειδή όμως πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση τα λόγια είναι περιττά, δείτε το σχετικό post: