Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ο πιο cool μπαμπάς! Πώς ευχήθηκε στην κόρη του για την γιορτή της;

Είναι ο δικός μας Μπάρακ Ομπάμα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ο πιο cool μπαμπάς! Πώς ευχήθηκε στην κόρη του για την γιορτή της;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο cool μπαμπάς! Πώς ευχήθηκε στην κόρη του για την γιορτή της; Δεν πάει το μυαλό σας!

Όπως όλες οι... Σοφίες, η μεγάλη κόρη του Πρωθυπουργού και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, έχει την ονομαστική της εορτή.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά! "Έκλεισαν" να παίξουν τένις!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης, θέλησε να ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά στην κόρη του, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Σοφάκι μου!!». Δείτε την:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ο πιο cool μπαμπάς! Πώς ευχήθηκε στην κόρη του για την γιορτή της;

Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού μπροστά στα μάτια όλων!

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των εποχών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στα μάτια όλων! Υπάρχει φωτογραφία από την στιγμή του ζευγαριού...

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο κατέγραψε χθες, Σάββατο, η κάμερα της ΕΡΤ, την όμορφη αυτή κίνηση.

O Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε από το βήμα μετά την ομιλία του και χαιρέτισε τον πρόεδρο της ΔΕΘ, ενώ στην συνέχεια έδωσε ένα φιλί στη σύζυγό του.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out!

Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού μπροστά στα μάτια όλων!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δείπνο στη Θεσσαλονίκη με τη Μαρέβα και το απρόοπτο περιστατικό!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα δείπνησαν σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ενώ υπήρξε και ένα απρόοπτο περιστατικό!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και "έπιασε" το πρωθυπουργικό ζευγάρι!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω της Διεθνούς Εκθέσεως και το βράδυ της Παρασκευής δείπνησε με τη σύζυγό του Μαρέβα, σε εστιατόριο της πόλης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Εκεί, τους είδε και μία παρέα από Κινέζους τουρίστες οι οποίοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους χάλασε το χατίρι!

Δείπνο ΜητσοτάκηΔείπνο Μητσοτάκη-Μαρέβα

Πηγή φωτογραφιών voria.gr

Κυριακός Μητσοτάκης: Τι παραγγέλνει να φάει στο Μαξίμου; Τα αντίθετα γούστα από τον Τσίπρα!

Τι παραγγέλνει να φάει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Έχει το αντίθετο γούστο από τον Αλέξη Τσίπρα!

«Τόσες ώρες στο Μαξίμου, δεν πεινάνε; Δεν τρώνε;», είναι η απορία που μεταφέρει ο «Βηματοδότης» και εξηγεί ποιες είναι οι νέες συνήθειες στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Εμαθα λοιπόν ότι τα ντελίβερι πήραν φωτιά το τελευταίο διάστημα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Πάνε κι έρχονται και τα φαγητά μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Οι περισσότεροι προτιμούν τις… "Ορνιθες" στο Κολωνάκι για κοτόπουλο στη σούβλα και για μπιφτέκια από κοτόπουλο. Επέλεξαν τις "Ορνιθες" γιατί βρήκαν την ονομασία αυτού του μαγαζιού κάπως πιο κουλτουριάρικη. Αλλωστε, όπως μου είπαν, θυμίζει και τους… Ορνιθες του Αριστοφάνη (λέμε τώρα)».

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα ή, για να ακριβολογήσω, τρώει πολύ ελαφριά και προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του. Αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι, όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα "Νικήτας" στου Ψυρρή. Αλλά η προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια ήταν εμφανής. Στα Τζουμέρκα όπου πήγε φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι και έδωσε τη φωτογραφία αυτή στη δημοσιότητα», αναφέρει η στήλη.

undefined

Πηγή: iefimerida.gr

Μαρέβα Μητσοτάκη: Φόρεσε το «βαρετό» λευκό πουκάμισο με τον πιο στιλάτο τρόπο! Copy the look και δεν θα χάσεις...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε για μια ακόμα φορά την ανατροπή! Η ίδια, φόρεσε το «βαρετό» λευκό πουκάμισο με τον πιο στιλάτο τρόπο! Copy the look και δεν θα χάσεις σίγουρα!

Η ίδια, βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, για την εκκίνηση του 52ου Διεθνή Ιστοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου και παρέδωσε μαθήματα στιλ! Να σας θυμίσουμε και το πιο πρόσφατο look της στην Γαλλία που επίσης μας είχε ενθουσιάσει....

Η Μαρέβα, επέλεξε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και στενό χακί παντελόνι που φοριέται όλη μέρα για casual chic εμφανίσεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της και.... καρφιτσώστε την και για μελλοντικά looks: