Υβριστική επίθεση στο δρόμο δέχθηκε Ελληνίδα ηθοποιός! "Α, μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα"

Ποια είναι;

Υβριστική επίθεση στο δρόμο δέχθηκε Ελληνίδα ηθοποιός!

Ελληνίδα ηθοποιός δέχθηκε υβριστική επίθεση στο δρόμο και την χαρακτήρισαν χοντρή! Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας!

Η ίδια έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω του instagram!

O λόγος για την Τζένη Διαγούπη, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει: «Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε “Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light.” Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω. Ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ.

Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την τρώω και την τυρόπιτα. Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε».

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τον λόγο!

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz και ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τον λόγο!

Ο ίδιος, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Plan be που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο, και δεν δίστασε να μιλήσει για όλα!

Ο Ρένος Ρώτας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που χώρισε από την Κλέλια Ανδριολάτου.

Έψαχνα λίγο να βρω κάποια πράγματα για εσένα και είδα έναν κακό χαμό με links σχετικά με έναν πρόσφατο χωρισμό σου. Σε ενοχλεί να παίρνει τόση έκταση η προσωπική σου ζωή;

Όχι ιδιαίτερα. Καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Εγώ τις δηλώσεις μου τις έχω κάνει.

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστης Ελληνίδας! Ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

Θεωρείς ότι, ενδεχομένως λόγω «απειρίας», έδωσες τροφή για την προσωπική σου ζωή που μετά ξέφυγε λίγο από τα Μέσα;

Από τη στιγμή πλέον που κατά μία έννοια είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα ασχολούνται, νομίζω, με την προσωπική σου ζωή, δώσεις δεν δώσεις δικαιώματα. Άλλες φορές θα παίρνει μεγαλύτερη έκταση, άλλες μικρότερη.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τον λόγο!

Είναι κάτι που θα ήθελες να προστατέψεις λίγο περισσότερο στο μέλλον;

Όχι. Σε αυτά λειτουργώ με έναν αυθορμητισμό της στιγμής, που προς το παρόν δεν με έχει ενοχλήσει κάποια αντίδραση σε αυτόν.

Τελικά, γιατί χώρισες;

Έρχεται μια δύσκολη χρονιά επαγγελματικά για εμένα, φορτωμένη, και το καλοκαίρι ήταν πολύ γεμάτο και, σε συνδυασμό με μια δύσκολη χρονιά για την Κλέλια (Ανδριολάτου), αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν –έστω για ένα χρονικό διάστημα– οι δρόμοι μας. Πολύ αγαπημένα.

Νέο ειδύλλιο στην showbiz; Γνωστός ηθοποιός χώρισε και ξεκίνησε το φλερτ με πασίγνωστη συνάδελφο του!

Έχουμε νέο ειδύλλιο στην showbiz; Γνωστός ηθοποιός χώρισε και ξεκίνησε με συνάδελφο του. Αυτές είναι οι αποδείξεις που τους "καίνε".

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους με την τραγουδίστρια σύντροφο τους έσκασε σαν "βόμβα" το καλοκαίρι και δεν άργησε να δημιουργηθεί σε σκάνδαλο, μετά τις αποκαλύψεις που γινόντουσαν.

Οι διαδικασίες του διαζυγίου τους έχουν ξεκινήσει και ο ίδιος ξεπερνάει την πρώην του στην Αυστραλία, τόπο καταγωγής του, μαζί με τον αδερφό του.

Την ίδια περίοδο στην Αυστραλία ήταν και η ηθοποιός και έσπευσε να σχολιάσει κάτω από μια φωτογραφία τους, πως και δεν συναντήθηκαν.

Ο λόγος για Liam Hemsworth και την Lindsay Lohan.

Νέο ειδύλλιο στην showbiz

Νέο ειδύλλιο στην showbiz

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φαίνεται πως 1 μήνα μετά τον χωρισμό της έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και μάλιστα είναι ερωτευμένη ξανά!

Η άκρως ερωτική ηθοποιός είναι καλύτερα όταν βρίσκεται σε σχέση παρά όταν είναι μόνη της, αυτός είναι και ο λόγος μάλλον που δεν προτιμά την μοναξιά της και επιλέγει να μπει σε νέες περιπέτειες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, όπου όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό η σχέση της με τον Γιώργο Γκροπάι, περνούσε κρίση.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της με τον –όπως όλα δείχνουν- νέο σύντροφό της, την οποία συνόδευε με ένα γεμάτο νόημα μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραψε:

«Δεν είναι καλό για τον άνθρωπο να είναι μόνος. Είναι φυσικό για έναν άντρα και μία γυναίκα να ενωθούν με αγάπη και αρμονία για τη συνέχεια της δημιουργίας του Θού, της ανθρώπινης φυλής».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ακόμη δεν χώρισε και αυτός δεν άργησε να βρει άλλη!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz έπειτα από 6 χρόνια σχέσης. Αγαπημένο ζευγάρι ακόμη δεν χώρισε και αυτός δεν άργησε να βρει άλλη.

Όπως γράφουν τα ξένα μέσα, από τον Μάιο ζουν χωριστά, ενώ η είδηση για τους τίτλους τέλους έσκασε πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από τον χωρισμό, ωστόσο ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φεύγει από δημόσια εκδήλωση κρατώντας από το χέρι γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Katie Holmes και του Jamie Foxx. Ένα τέλος σε μια σχέση που δεν περιμέναμε, αφού έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει ο πολύκροτος χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού! Ξεκατινιάζεται κατηγορώντας τον για...

Μπορεί πριν από δυο μήνες να πόζαραν μαζί στο Met Gala, όπως φαίνεται όμως μπορεί να το έκαναν για τα μάτια του κόσμου ή μπορεί με την τραγουδίστρια ο ηθοποιός να διατηρούσε κρυφή σχέση.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι