Στέφανος Τσιτσιπάς: Άνοιξε και πάλι τα social media!

Τι συνέβη;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άνοιξε και πάλι τα social media!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια... έκτακτη εμφάνιση στα social media και ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι θα συνεχίσει την «αποτοξίνωση».

Τι συνέβη;

21χρονος τενίστας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Ρότζερ Φέντερερ (προπονήθηκαν μαζί σήμερα στη Γενεύη) και αφού τόνισε ότι νιώθει πολύ ωραία που έσβησε τις εφαρμογές από το κινητό του, αποκάλυψε ότι από εδώ και στο εξής τους λογαριασμούς του θα διαχειρίζεται το πρακτορείο του. Αυτό, άλλωστε, γίνεται και με τους περισσότερους σούπερ σταρ του αθλητισμού.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι προπονήθηκε με τον Φέντερερ εν όψει Laver Cup (20-22/9) και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την Team Europe.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Είναι ζευγάρι; Ο γνωστός αθλητής απαντάει πρώτη φορά!

Ο γνωστός αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, απαντάει για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με την Μαρία Σάκκαρη!

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή του φάνηκε πως ρώτησε ευθέως τον Στέφανο Τσιτσιπά, αν είναι ζευγάρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Μαρία Σάκκαρη.

Ο διάσημος τενίστας απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία Σάκκαρη είναι πολύ ωραίο κορίτσι και έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα της. Θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με την Μαρία, αλλά δεν είμαι».

Ενώ, στην ερώτηση γιατί δεν είναι ζευγάρι, είπε:

«Δεν ξέρω, τι να σας πω; Δεν έχω απάντηση σε αυτό».

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες του κόσμου. Φήμες, θέλουν τους δύο πρωταθλητές να είναι εδώ και κάποιον καιρό ζευγάρι, όμως όπως λέει ο ίδιος δεν είναι αλήθεια!

Η Ελληνίδα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκλεισε τα social media! Τι συνέβη;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την απόφαση και έβαλε το μεγάλο τέλος στα social media! Τι συνέβη και προέβη σε αυτή την πράξη;

Δεν το περίμενε κανείς, ωστόσο ο Στέφανος έκρινε πως αυτό είναι το σωστό για τον ίδιο!

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσβησε τους λογαριασμούς του στα social media!

Sε βίντεο, μάλιστα, που ανέβηκε στο Instagram από τον γυμναστή του Χρήστο Φιωτάκη, ο νεαρός τενίστας εμφανίζεται να σβήνει όλες τις σχετικές εφαρμογές από το κινητό του!

Εξήγησε ότι αυτό θα τον κάνει να περάσει περισσότερο χρόνο με αυτούς που πραγματικά αγαπάει και εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα νιώσει καλύτερα με αυτό το διάλειμμα!

Ατύχημα για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Πετάχτηκε μπροστά του αυτοκίνητο και...

Ένα ατύχημα είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πετάχτηκε μπροστά του ένα αυτοκίνητο την ώρα που έκανε βόλτα με ηλεκτρικό skateboard. Καρέ καρέ η στιγμή που κόβει την ανάσα.

Το νέο του vlog στο youtube ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μέσα σε αυτό έκανε γνωστό ότι παραλίγο να είχε ένα τρακάρισμα στους δρόμους του Μονακό.

Ο Έλληνας τενίστας κατέγραφε τον εαυτό του πάνω στο ηλεκτρικό του skateboard, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βόλτα στους δρόμους, όταν e πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένα αυτοκίνητοι και λίγο έλειψε να τον… σκοτώσει

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε και άλλο ατύχημα την ώρα που γύριζε βίντεο!

.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτύπησε στο πρόσωπο κριτή!

Στο πρόσωπο κριτή χτύπησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το βίντεο με την καρέ καρέ στιγμή κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Έχει γίνει ο φόβος και ο τρόπος των κριτών.

Στην προσπάθειά του να αποκρούσει τα χτυπήματα του Έντμουντ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτύπησε κατά λάθος τον κριτή του αγώνα, με το μπαλάκι να βρίσκει τον άντρα κατ’ ευθείαν στο μάτι.

Με το που τον χτύπησε το μπαλάκι, ο τενίστας έτρεξε προς το μέρος του για να του ζητήσει συγγνώμη.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βάζει το χέρι στην τσέπη για πρόστιμο!

Οι παραβάσεις που έκανε στο Παρίσι θα κοστίσουν στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα πληρώσει πρόστιμο!

Ο Έλληνας τενίστας θα βάλει το χέρι στην τσέπη!

Συγεκριμένα θα πληρώσει πρόστιμο για παραβάσεις κανονισμών coaching 3.000 δολαρίων και αντιαθλητική συμπεριφορά 2.000 δολαρίων.

Πρέπει να πούμε ότι μέχρι στιγμής έχουν τιμωρηθεί 9 γυναίκες και 16 άνδρες από τους διοργανωτές του Roland Garros.

Σημαντικότερη περίπτωση αυτή της αντιπάλου της Σάκκαρη στον πρώτο γύρο Άνας Τατισβίλι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο του παρισινού τουρνουά θα εισπράξει περισσότερα από 240 χιλιάδες ευρώ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Έλληνα τενίστα!

Ένα ατύχημα είχε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Έχασε τον έλεγχο του και έπεσε στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Εκτός από το τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολείται και με το youtube στο οποίο διατηρεί δικό του κανάλι και δημοσιεύει τις αγαπημένες συνήθειες του. Ωστόσο, σε μια από αυτές, είχε ένα ατύχημα.

Ο Στέφανος βρίσκεται στην Καραιβική και ήθελε να καταγράψει τα όσα περνάει με την κάμερα του. Πήρε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στο χώρο που σερβίρεται το πρωινό του ξενοδοχείου, και ενώ οδηγούσε, προσπάθησε να τακτοποιήσει την κάμερα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε με το αριστερό μέρος στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Στα social media μοιράστηκε το γεγονός και όπως είπε «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε», στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης! Τι συνέβη;

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε ο 20χρονος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε τι συνέβη μέσα από Instastories αναφέροντας: «Κάποιος χάκαρε και τους δύο λογαριασμούς μου στο Instagram, χθες το απόγευμα. Τώρα αποκαταστάθηκαν και είναι ασφαλείς. Ζητώ συγγνώμη σε όλους για την ταλαιπωρία».

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι χάκερς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση και στους δυο λογαριασμούς του Στέφανου Τσιτσιπά, όμως ευτυχώς το κατάλαβε αρκετά νωρίς και μπόρεσε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να πάρει τον λογαριασμό του πίσω!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

stefanos-tsitsipas2