Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει γυμναστική και "κολάζει"!

Συγκεκριμένα επιδίδεται στη Yoga!

Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει γυμναστική και

Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει γυμναστική και "κολάζει" με τις πόζες της! Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram!

Tα likes έπεσαν "βροχή" από τους followers της στο instagram!

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία εκτός από παρουσιάστρια είναι και personal trainer και γυμνάζεται καθημερινά!

«Λοιπόν…. σήμερα θα σας δώσω τρεις συμβουλές…. Όταν κάτι σε χαλάει… κοίταξε το με μια άλλη ματιά… με μια άλλη προοπτική ίσως έτσι καταλάβεις ότι απλά έφταιγε ο τρόπος που εσύ το κοίταζες… Διατήρησε την ψυχική σου ισορροπία… Όταν είσαι καλά μέσα σου αυτό φαίνεται… Να είσαι ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα… Γίνε πιο «ελαστικός» αγάπα τους γύρω σου για αυτό που ακριβώς είναι…».

Ειρήνη Κολιδά: Ο λόγος που δεν πήγε στα δικαστήρια τον Ατζούν! Θα του τα είχε πάρει "χοντρά"!

Opentv: Μετά το τέλος της εκπομπής της έβαλε "φωτιά" η παρουσιάστρια με το καλλίγραμμο κορμί της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPENtv έβαλε "φωτιά" η παρουσιάστρια με το καλλίγραμμο κορμί της!

Αναστάτωσε τους πάντες και κυρίως τον αντρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της! Σας πάει κάπου το μυαλό;

Στις 31 Ιουλίου αποχαιρετούσε με βουρκωμένα μάτια τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Open και συγκεκριμένα από την εκπομπή «Μεσημεριανά» που παρουσίαζε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αφού έσβησαν τα φώτα όμως η Ειρήνη Κολιδά σκούπισε τα δάκρυά της και υποδέχτηκε τον Αύγουστο με το μαγιό της στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Εκεί τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του YOU, με την personal trainer και παρουσιάστρια να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδράσει από το κλεινόν άστυ αν και, όπως λένε οι πληροφορίες μας, δεν θα αργήσει, αφού θέλει να χαρεί το καλοκαίρι της στο έπακρο.

Opentv: Μετά το τέλος της εκπομπής της έβαλε

Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην πρώην «Μαχήτρια», δεν έχει άγχος όσον αφορά τα επαγγελματικά της τουλάχιστον και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα συνεχίσει κανονικά από την ίδια συχνότητα. Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, ενώ σίγουρο θεωρείται πως θα υπάρχουν ανακατατάξεις στην απογευματινή ζώνη του Open μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά.

Opentv: Μετά το τέλος της εκπομπής της έβαλε

«Ένας είναι ο άντρας της ζωής μου»

Opentv: Μετά το τέλος της εκπομπής της έβαλε

Ελεύθερη και ωραία η Ειρήνη Κολιδά αυτό το καλοκαίρι, αφού δεν υπάρχει κάποιος έρωτας στη ζωή της. Μετά το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Όθωνα Μεταξά, το οποίο δεν επιβεβαίωσε -αλλά ούτε διέψευσε- κανένας από τους δύο, μόνο ένας θα είναι ο συνοδός της γι' αυτό το καλοκαίρι και δεν είναι άλλος από τον 6χρονο γιο της Αλέξανδρο. H Ειρήνη μάλιστα, περήφανη μαμά, δεν κρύβει την αδυναμία της στο πρόσωπό του και τον καμαρώνει όσο εκείνος μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Ειρήνη Κολιδά: Η ανακοίνωσή της για το OPENtv! «Θέλω να πω...»

Η Ειρήνη Κολιδά έκανε την ανακοίνωσή της για το OPENtv και την εκπομπή της «μεσημεριάτικα».

Τι έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια;

Η σεζόν τελείωσε για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία έγραψε για το φινάλε στο instagram: «Μια σεζόν γεμάτη έφτασε στο τέλος της. Μια σεζόν όπου έμαθα πολλά.. αγάπησα πάρα πολύ αυτό που έκανα, γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους.. μοναδικούς .. Άνοιξα τους ορίζοντες μου και μάζεψα εμπειρίες ζωής.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι μου @opentvgr, τους συνεργάτες μου αλλά και τους καλεσμένους μου. Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού γεμάτο ζωντάνια και ζωή. Εις το επανιδειν!!!».

Δείτε την ανάρτησή της