Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν θα πιστεύετε τι φιλοδώρημα άφησε για 5 σακουλάκια με ξηρούς καρπούς!

"Τρελάθηκε" και ο πωλητής!

Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν θα πιστεύετε τι φιλοδώρημα άφησε για 5 σακουλάκια με ξηρούς καρπούς!

Δεν θα πιστεύετε τι φιλοδόρημα άφησε για 5 σακουλάκια με ξηρούς καρπούς η Γιάννα Αγγελοπούλου, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση.

Το περιστατικό συνέβη στο Ηρώδειο τη Δευτέρα το βράδυ!

Στο Ηρώδειο βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ άφησε ένα υπέρογκο φιλοδώρημα σε έναν πλανόδιο πωλητή!

Συγκεκριμένα αγόρασε 5 σακουλάκια με ξηρούς καρπούς, με τον πωλητή να θέλει να την κεράσει δίχως να ζητάει λεφτά. Εκείνη αρνήθηκε και του άφησε ένα μεγάλο φιλοδόρημα!

Το ακριβές ποσό δεν είναι γνωστό, ωστόσο λέγεται ότι μπορεί να έφτανε όσο η αξία του πάγκου με τους ξηρούς καρπούς!
Αυτή της την πλευρά έδειξε σε έναν πλανόδιο πωλητή που θέλησε να της προσφέρει ξηρούς καρπούς. Όπως ανέφερε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην αρχή ο πωλητής ήθελε να της κεράσει τα 5 σακουλάκια που πήρε.

Φυσικά εκείνη δε μπορούσε να το δεχτεί κι επιπλέον ήθελε να τον ανταμείψει. Γι΄αυτό του έδωσε ένα ποσό και δεν πήρε τα ρέστα, αλλά του τα άφησε. Ο δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί και να ήταν ένα ποσό όσο η αξία όλου του πάγκου του.

Μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου θα το έκανε αυτό! Έχει γεράκι για να της φυλάει το σπίτι!

Καμία άλλη! Μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου θα το έκανε αυτό! Η ίδια έχει γεράκι για να... της φυλάει το σπίτι!

Το γεράκι που ακούει στο όνομα Ζήνα ήταν μέρος της ασφάλειας που είχε προσλάβει η οικογένεια για το βράδυ του Σαββάτου.

Ο τίτλος της είδησης μοιάζει απίστευτος αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ένα εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone που πετούσε πάνω από το σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου, χωρίς ίχνος υπερβολής ή προσπάθεια για clickbait.

Το γεράκι που ακούει στο όνομα Ζήνα ήταν μέρος της ασφάλειας που είχε προσλάβει η οικογένεια για το βράδυ του Σαββάτου (15/9), καθώς πραγματοποίησαν εκδήλωση στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό, για την βάπτιση της δεύτερης εγγονής τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Ελλης Παπαδιαμάντη.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Αν και η εκδήλωση έγινε σε στενό κύκλο, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και περιλάμβαναν το προαναφερθέν γεράκι που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια του εναέριου χώρου πάνω από το σπίτι του Θόδωρου Αγγελόπουλου και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Με τους παπαράτσι να εξελίσσονται χρησιμοποιώντας drone για να κλέψουν πλάνα από ιδιωτικές στιγμές, έτσι κάνουν οι οι ομάδες ασφαλείας που βρήκαν τρόπο να σταματήσουν κάθε πτήση στον χώρο που προστατεύουν.

Έτσι έγινε και το βράδυ του Σαββάτου στο Παλαιό Ψυχικό, με τη Ζήνα να κερδίζει τη μάχη απέναντι στο drone και το γεράκι να στέκεται υπερήφανο με τα νύχια του πάνω στο ιπτάμενο αντικείμενο, όπως αποκαλύπτει το iefimerida με τις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα. Το... θύμα της Ζήνα παραδόθηκε στην αστυνομία έτσι ώστε να εντοπιστεί ο κάτοχος.

Μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου θα το έκανε αυτό! Έχει γεράκι για να της φυλάει το σπίτι!

Πηγή: ethnos.gr

Νόνη Δούνια: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της! Η πολύχρωμη πολυθρόνα "τράβηξε" όλα τα βλέμματα!

Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της Νόνης Δούνια. Η πολύχρωμη πολυθρόνα που έχει στο σαλόνι της "τράβηξε" όλα τα βλέμματα.

Το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής της ΝΔ, άνοιξε το σπίτι του και μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη νέα της ζωής.

Νόνη Δούνια: Δείτε την για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο!

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου. Να φτιάξω μια νέα ρουτίνα. Στο σπίτι η ζωή μας είναι ακριβώς η ίδια. Θα σηκωθώ στις 6 το πρωί. Θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν πίστευα ότι θα ασχοληθεί τόσο πολύ ο κόσμος με τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις.

Συζητήθηκε το μωβ κοστούμι στην ορκωμοσία της βουλής. Το χρώμα έκανε τη διαφορά. Εγώ δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα καθόλου. Έχω βγάλει ότι ρούχα είχα και τα συνδυάζω. Επίσης έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δανειστώ κάποια ρούχα για να προβάλλουμε και τις ελληνικές εταιρείες. Στο στιλιστικό θα ακούσω τη γνώμη του συζύγου, αλλά πιο πολύ της κόρης μου» είπε, μεταξύ άλλων.