Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαρμόσυνα νέα για την τραγουδίστρια!

Ανακοινώθηκε!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαρμόσυνα νέα για την τραγουδίστρια!

Χαρμόσυνα νέα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με την τραγουδίστρια να ακούει τα μαντάτα που περίμενε καιρό!

Όλα πήγαν καλά!

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε πως ο πατέρας της Μπρίτνεϊ είναι αθώος για τις κατηγορίες περί κακοποίησης του ανήλιου γιου της.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπήκε σε ψυχιατρική κλινική!

Θυμίζουμε πως ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας είχε κατηγορήσει τον πεθερό του ότι χτύπησε τον 13χρονο γιο του, με την είδηση να προκαλεί τότε σοκ!

Βέβαια όλα αυτά ανατράπηκαν

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έξω από τη ψυχιατρική κλινική!

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία βγήκε από την ψυχιατρική κλινική.

Η τραγουδίστρια βγήκε για τις διακοπές του Πάσχα.

Μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς εισήχθη στις αρχές Απριλίου σε μονάδα ψυχικής υγείας, αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του πατέρα της.

Η 37χρονη star φαίνεται ότι έχει καταρρεύσει στην ιδέα ότι ο πατέρας της μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεπεράσει την ασθένεια από την οποία πάσχει.

Η Μπρίτνεϊ απαθανατίστηκε για πρώτη φορά σχεδόν είκοσι μέρες μετά την είσοδό της στη ψυχιατρική κλινική…

Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη ψυχιατρική κλινική!

Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη ψυχιατρική κλινική!Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη ψυχιατρική κλινική!Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη ψυχιατρική κλινική!

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Μόλις έγινε γνωστή είδηση σοκ! Έκλεισαν σε ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Για ποια πρόκειται;

Την ώρα που τα ξένα media δημοσιοποιούν με βεβαιότητα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, καθώς πάσχει από ψυχικές διαταραχές, η μητέρα της πυροδοτεί τις φήμες με νέα δημοσίευσή της στα social media.

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Σπίαρς ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, μιας κοπέλας γονατισμένης στο έδαφος πάνω στην οποία γράφει «Όταν οι πολεμιστές του Θεού γονατίζουν, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει», ενώ στην λεζάντα πρόσθεσε: «Αυτό είναι πίστη». H συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε τους θαυμαστές της 37χρονης τραγουδίστριας να ανησυχήσουν, αφού τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

«Ελπίζω πραγματικά να στηρίζετε την Britney στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη δικαστική κηδεμονία από τον πατέρα της. Ελπίζω ο άρρωστος πρώην σύζυγός σας να μην κρατάει την κόρη σας κάπου παρά τη θέλησή της», έγραψε ένας εξ αυτών.

Συγκατοίκηση - βόμβα στην ελληνική showbiz! Αποφάσισαν επιτέλους να πάνε παρακάτω την σχέση τους

Χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά στην ελληνική showbiz! Μια συγκατοίκηση βόμβα αγαπημένου ζευγαριού ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά! Αποφάσισαν επιτέλους να πάνε παρακάτω την σχέση τους!

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τρεις μήνες ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δυο τους όχι μόνο είναι σίγουροι για τον έρωτάς τους, αλλά πρόσφατα πήραν και την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, σε ένα όμορφο σπίτι στα Πετράλωνα, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και των δύο.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία και ο σύντροφός της, πρωταθλητής του kickboxing, Γιώργος Γκροπάι.

Συγκατοίκηση - βόμβα στην ελληνική showbiz! Αποφάσισαν επιτέλους να πάνε παρακάτω την σχέση τους

Η ηθοποιός μένει στην Αθήνα, ενώ ο σύντροφός της μέχρι πρότινος ζούσε στον Βόλο. Αυτό άλλαξε όταν ο 20χρονος πρωταθλητής αποφάσισε να έχει ως βάση του την πρωτεύουσα, προκειμένου να είναι κοντά στην Τραϊάνα και να ταξιδεύει στη γενέτειρά του μόνο όταν έχει αγώνες. Η απόφαση για τη συγκατοίκηση ελήφθη από κοινού, με τον Γιώργο να έχει πλέον εγκατασταθεί στο σπίτι της Τραϊάνας.

Η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο κι όλα δείχνουν ότι η συμβίωση λειτουργεί θετικά και για τους δύο.