X- factor Highlights: Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε και ο ψάλτης που άφησε «κάγκελο» τους κριτές!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

X- factor Highlights: Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε και ο ψάλτης που άφησε «κάγκελο» τους κριτές!

Όλα τα Highlights για το X- factor! Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε και ο ψάλτης που άφησε «κάγκελο» τους κριτές στο χθεσινό επεισόδιο!

Τα σχόλια που άκουσε από τον Γιώργο Θεοφάνους την έκαναν να δακρύσει πάνω στη σκηνή του X-Factor! Η 26χρονη Ελισάβετ συγκινήθηκε!

Από τις καλύτερες ερμηνείες!

«Something’s got a hold on me» σε στίχους και μουσική των Etta James, Leroy Kirkland, Pearl Woods, που έχει ερμηνεύσει και η Christina Aguilera, τραγούδησε μπροστά στους κριτές του X Factοr η 26χρονη Ελισάβετ Αθανασιάδου.

H ερμηνεία της ήταν μοναδική, με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει: «Αν συνειδητοποιούσες το πόσο καλή είσαι θα ανέβαινες πάνω και θα ήσουν μέσα στην αλαζονεία, οπότε διαλέγω τον άνθρωπο που είναι πιο γειωμένος και δεν καταλαβαίνει το λιοντάρι που κρύβει μέσα του».

Πανηγυρίζουν στο Open tv! To X-Factor πήρε «κεφάλια» και «πάτησε» κάτω τις 8 λέξεις!

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν και τη συγκίνησή της δακρύζοντας πάνω στη σκηνή!

Δείτε την!

Χ-Factor: Τα "άκουσε" για το στιλ της, αλλά... (Βίντεο)

Η Γκρέις Νιάρρου τα "άκουσε" για το στιλ της από την κριτική επιτροπή του X-Factor, ωστόσο στο τέλος το χάρηκε!

Τι δεν άρεσε στους κριτές;

Η Γκρέις Νιάρρου τραγούδησε «What a feeling» της Irene Cara, σε στίχους και μουσική των Irene Cara, Giorgio Moroder, Keith Forsey, στις auditions του X Factor.

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Η διαγωνιζόμενη άκουσε μερικά σχόλια που δεν τα περίμενε, ωστόσο αυτό που ήθελε το πέτυχε περνώντας στην επόμενη φάση.

Χ-Factor: "Κόλλησε" και δεν μπορούσε να τραγουδήσει! Ο ψάλτης που άφησε την εκκλησία για να πάει στον διαγωνισμό! (Βίντεο)

Ο 48χρονος ψάλτης άφησε την εκκλησία και προσπάθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο X-Factor, όμως πάνω στη σκηνή "κόλλησε".

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το άγχος του!

Με το τραγούδι του Ανδρέα Μικρούτσικου «Χαμένο νησί», έκανε την εμφάνισή του στις auditions του X factor ο Χρήστος-Γεώργιος Βλαχόπουλος.

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε! Ο 48χρονος Χρήστος... κόλλησε πάνω στη σκηνή, μη μπορώντας να τραγουδήσει λόγω του άγχους.

X-Factor: Ο 16χρονος τραγούδησε για την κοπέλα του και συγκίνησε!

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor, με τον 16χρονο Δημήτρη να τραγουδάει για την κοπέλα του!

Εντυπωσίασε τους κριτές!

Στο μουσικό talent show οι εντυπωσιακές ερμηνείες συνεχίστηκαν με τον 16χρονο Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη, που πήγε να διαγωνιστεί έχοντας στο πλευρό του την κοπέλα του, η οποία δήλωσε συμμετοχή για εκείνον χωρίς να το ξέρει.

Στην οντισιόν του επέλεξε να ερμηνεύσει το «Όλα σ’αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη, παίζοντας κιθάρα. Από πολύ νωρίς κατάφερε να πάρει το χειροκρότημα του κοινού, αφού η φωνή του ήταν αρκετά ώριμη παρά την ηλικία του.

Μόλις τελείωσε το τραγούδι ο Γιώργος Θεοφάνους τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος. Ο διαγωνιζόμενος απάντησε πως είναι σε σχέση τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με τον κριτή να του λέει πως δεν φάνηκε στην ερμηνεία του.

Τότε αποφάσισε να φωνάξει πάνω στη σκηνή την κοπέλα του, προτρέποντας τον 16χρονο Δημήτρη να της τραγουδήσει. Τότε η κριτική επιτροπή πείστηκε για τον έρωτά τους, επιβραβεύοντάς τον για τον τρόπο που προσέγγισε ένα τόσο δύσκολο τραγούδι.