Ήταν κούκλος και έγινε «ζουμερούλης»! Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός!

Ξεχάστε τον όπως τον... θυμάστε!

Ήταν κούκλος και έγινε «ζουμερούλης»! Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός!

Αγνώριστος είναι πλέον πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος ήταν κούκλος και έγινε... «ζουμερούλης»! Ποιος είναι;

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε σε δημόσια εμφάνιση ντυμένος με στυλ βγαλμένο από την... άγρια δύση και με μούσια, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Φορούσε ένα μπλουζάκι Doors, ενώ οι γιακάδες του είχαν λεκέδες, όπως ανέφεραν οι φωτορεπόρτερ που τον απαθανάτισαν στο κόκκινο χαλί. Οπως ανέφεραν μάλιστα, έδειχνε «κουρασμένο» το πρόσωπό του, την ώρα που πόζαρε μαζί με τον 28χρονο γιο του, Γουέστον.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκολας Κέιτζ είχε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, η οποία περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ένα γάμο που κράτησε μόλις τέσσερις ημέρες και είχε λήξει με άκρως επεισοδιακό τρόπο και με τους παπαράτσι να καταγράφουν έναν επικό καβγά με πρωταγωνιστή τον μεθυσμένο Νίκολα Κέιτζ. Δείτε τον σήμερα:

Ήταν κούκλος και έγινε «ζουμερούλης»! Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός!
Ήταν κούκλος και έγινε «ζουμερούλης»! Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός!

Πάνος Καμμένος: Θα πάθετε πλάκα με το πόσο αδυνάτισε! (Βίντεο)

«Αγνώριστος» εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στην εισαγγελία Διαφθοράς ο πολιτικός Πάνος Καμμένος.

Όλοι εξεπλάγησαν με την εμφάνιση του πρώην υπουργού, καθώς ήταν πολύ αδυνατισμένος από την τελευταία φορά.

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα την εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο σκάνδαλο με τις βίζα στο υπουργείο Εξωτερικών, που ο ίδιος έχει καταγγείλλει.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Φορώντας ένα σκούρο κουστούμι ο πρώην υπουργός έφτασε στην εισαγγελία και εάν δεν τον έβλεπε κανείς στο πρόσωπο δεν μπορούσε ποτέ να υποψιαστεί ότι πρόκειται για αυτόν!

Αδύνατος Πάνος Καμμένος

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου είχε ξεκινήσει λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Η αλλαγή από τις αρχές Μαΐου μέχρι την ψηφοφορία στις 26 του ίδιου μήνα ήταν εμφανής, χωρίς ωστόσο να έχει τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που είχε η σημερινή του παρουσία.

Πηγή: protothema.gr

Πάνος Καμμένος: Αδυνάτισε κι άλλο! Χαμός με την εμφάνισή του!

Χαμός με εμφάνιση που έκανε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος αδυνάτισε κι άλλο!

Ο ίδιος, βρέθηκε στην κηδεία του Δημήτρη Ρίζου και πραγματικά έμοιαζε αγνώριστος! Ο πολιτικός, έκανε πολύ αποτελεσματική δίαιτα και είναι πιο κομψός από ποτέ!

Όπως είναι φυσικό,ο Πάνος Καμμένος έβαλε ένα κατάμαυρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου αλλά κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τον πολιτικό! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:
Πάνος Καμμένος: Αδυνάτισε κι άλλο! Χαμός με την εμφάνισή του!Πάνος Καμμένος: Αδυνάτισε κι άλλο! Χαμός με την εμφάνισή του!