Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για...

Τι συνέβη;

Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για...

Εκτός Πρωινού βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος πήρε το αεροπλάνο και έφυγε και αποκάλυψε το λόγο.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε μια απώλεια, με την Φαίη Σκορδά να αναφέρεται στο λόγο που ο Δημήτρης, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πάρει το αεροπλάνο και έχει φύγει… όμως μας έχει ένα ωραίο γκοσιπάκι».

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Μάχη γιγάντων! Τι είπαν τα νούμερα;

Ο δημοσιογράφος, μέσα από το βίντεο που προβλήθηκε, αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Κύπρο σε ειδική αποστολή για το Πρωινό.

Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί δεν βγαίνει πλέον με τον Γιώργο Λιάγκα και ο ρόλος της Φαίης!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν βγαίνει πλέον με τον Γιώργο Λιάγκα! Ποιος είναι ο ρόλος της Φαίης σε όλο αυτό;

Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά και δεν κρύφτηκε!

Σε συνέντευξή του στο Secret ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον λόγο που δεν βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα!

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θέλει να κρατάει τα προσχήματα και είναι δική του επιλογή, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1! Το Πρωινό και η νέα ζώνη!

«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς: Στη θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα! Η πιο τρυφερή φωτογραφία τους!

Στη θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς. Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνουν κάθε λεπτό.

Αυτές τις ημέρες, κάνουν τις διακοπές του μακριά από την πρωτεύουσα. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί, αφού έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Γενέθλια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η τούρτα υπερπαραγωγή που του έκανε έκπληξη η Ιλένια!

Η Ιλένια Ουίλιαμς, λοιπόν θέλησε να δημοσιεύσει την πιο τρυφερή τους στιγμή από τις διακοπές τους στο Instagram.

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άδειασε" πρώην συνεργάτη του! «Τελείωσε άσχημα...»!

Πρώην συνεργάτη του "άδειασε" ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και για την συνεργασία του με παρουσιαστή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, αποκαλύπτοντας πως μετάνιωσε την συνεργασία τους στο Mega.

Για ποια απόφαση μετάνιωσες σε επαγγελματικό επίπεδο;

Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφασή μου και μετά – το λέω για πρώτη φορά -, όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι». Έστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος

Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή;

Όχι.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκαλύπτει στην τελευταία εκπομπή! Θα τον ξαναδούμε στο πάνελ του Πρωινού; (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην τελευταία εκπομπή αποκαλύπτει! Θα τον ξαναδούμε τελικά στο πάνελ του Πρωινού του ΑΝΤ1;

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή του Πρωινού για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν!

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες όταν θέλησε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια είπε:

«Στον Δημήτρη επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού… Και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο! Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ… Πάντα θα είμαι δίπλα σου».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε αν θα βρίσκεται και του χρόνου στην παρέα του «Πρωινού»…

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πωπω τι μου έκανες τώρα; Αυτό που θέλω να πω για αυτό που έζησα φέτος, είναι ένα ευχαριστώ στην Φαίη και σε όλους σας, γιατί ένιωσα ότι ανήκω κάπου ενώ στην αρχή το αμφισβητούσα! Ειδικά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στην Φαίη για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε: “Αγόρι μου θα επιστρέψεις όποτε θέλεις” για αυτόν και μόνο τον λόγο εγώ θα είμαι εδώ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: