Ειρήνη Καζαριάν: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους την "έκραξαν"!

Τι τους απάντησε;

Ειρήνη Καζαριάν: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους την

Μια αποστομωτική απάντηση σε όσους την έκραξαν για την απόφαση της να ασχοληθεί με το θέατρο, έδωσε η Ειρήνη Καζαριάν.

Χθες, τόσο το Πρωινό με τα σχόλια του, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας με την δήλωση του πως δεν είναι ωραία κοπέλα και πως είναι αμόρφωτη, φαίνεται πως ενόχλησαν το μοντέλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φράση του Anthony Hopkins, η οποία λέει: «Δεν είναι δουλειά μου να με νοιάζει τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα», θέλησε να απαντήσει σε όλα τα σχόλια.

Ειρήνη Καζαριάν απάντηση σε σχόλια

Γιάννης Μπέζος: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την Ειρήνη Καζαριάν και το γεγονός πως θα ερμηνεύσει Ίψεν! Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το θέμα της Ειρήνης Καζαριάν και τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση, λέγοντας: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές.

Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Άγριο "κράξιμο" σε Καζαριάν! "Είναι ντροπή, δεν καν όμορφη"

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με την Ειρήνη Καζαριάν και την "έκραξε" άγρια, λέγοντας ακόμη ότι δεν είναι όμορφη!

Ο παρουσιαστής "τρελάθηκε" με τη νικήτρια του GNTM!

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση "Κούκλες season 2" και τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, αλλά και η συμπεριφορά της δεν άρεσαν στον Γιώργο Λιάγκα!

Αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι».