Βασίλης Μοσχονάς: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή! Η δήλωση της οικογένειας του!

Έπαθε ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα!

Βασίλης Μοσχονάς: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή! Η δήλωση της οικογένειας του!

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, Βασίλη Μοσχονά και η οικογένεια του, έκανε την πρώτη δήλωση μετά από μήνες.

Το μέλος πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου, μετά από ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα.

Ο τραγουδιστής παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα.

Όπως δηλώνει στην Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, η κόρη του, Άλκηστις Χριστίνα Μοσχονά: «Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά είναι σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω».

Βασίλης Μοσχονάς υγεία

Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Μοσχονά! Η δημόσια έκκληση για βοήθεια!

Κρίσιμες ώρες περνάει ο Βασίλης Μοσχόνας. Οι συνεργάτες του έκαναν δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά και τρία εγκεφαλικά κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος της Σπείρα-Σπειρα του Σταμάτη Κραουνάκη κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός καλλιτέχνης που είχε υπάρξει και συμπρωταγωνιστής του Παύλου Ευαγγελόπουλου στην παράσταση «Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι του, του πρόσφερε το θάνατο» παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στη μονάδα του Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα.

Φίλοι του και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι στο πλευρό του και έχουν κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, μιας και η οικονομική κατάστασή του δεν μπορεί να καλύψει την νοσηλεία.

Κρίσιμες ώρες για κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό! Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό!

Δύσκολες στιγμές διανύει ένας από τους πιο κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς...

Εδώ και 20 ημέρες ο Έλληνας αυτός ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στην θρυλική ταινία "Γλυκιά Συμμορία" του '80, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό

Ο λόγος για τον Τάκη Μόσχο, ο οποίος είναι 68 χρονών και τώρα βρίσκεται σε θάλαμο επτά ατόμων όπως ανέφεραν οικεία του πρόσωπα, σε άσχημη κατάσταση υγείας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Στο παρελθόν ο Τάκης Μόσχος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του εθισμού του στα ναρκωτικά και όσα δύσκολα έζησε όντας χρήστης. Ευτυχώς αυτή η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε έληξε, όταν έφυγε από την Αθήνα και βρήκε καταφύγιο στη Σκόπελο.

Έκτακτο! Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Τάκης Μόσχος!

Σε σοκ βρίσκεται ο ελληνικός κινηματογράφος με την είδηση πως ο Τάκης Μόσχος έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός, είχε διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο εξαιτίας του οποίου είχε πέσει σε κώμα.

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», από τον περασμένο Φεβρουάριο ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έπεσε σε κώμα μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και χρειαζόταν άμεσα αίμα. Ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας και μάχη των θεράποντων γιατρών του, ο Τάκης Μόσχος άρχισε να ανακάμπτει. Ωστόσο, δεν άντεξε άλλο να παλεύει και πέθανε.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Τάκης Μόσχος