«Πήρε τηλέφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απειλούσε» - Απίστευτη αποκάλυψη από παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!

Πανικός στον αέρα εκπομπής! Προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα το πάνελ!

«Πήρε τηλέφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απειλούσε» - Απίστευτη αποκάλυψη από παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!

«Πήρε τηλέφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απειλούσε», απίστευτη αποκάλυψη από παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στον αέρα της εκπομπής.

Πανικός επικράτησε στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά, φέρνοντας σε αμηχανία όλο το πάνελ που προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, μετά το ρεπορτάζ που πρόβαλλαν με την κόντρα Γιώργου Λιανού, Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά του Γιώργου Λιάγκα.

«Εσάς δεν πήρε μία μέρα ο Αρναούτογλου τηλέφωνο και σας απείλησε;», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσπαθεί να την σταματήσει χωρίς καμία επιτυχία και να συνεχίζει «Μη φεύγετε… Δεν πήρε μία μέρα ο Αρναούτοιγλου τηλέφωνο και εσένα Άρη και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Ναι ή όχι; Απείλησε εμένα;»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα έλεγε η παρουσιάστρια: «Όχι, όχι παραπονάκια εξέφρασε… Δεν άκουγα καλά, είχε «χιόνια» η γραμμή και δεν άκουγα»! Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Έχω τρέμουλο δεν μπορώ να σηκώσω το ποτήρι»! Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω τρέμουλο, ξέρω τη μοίρα μου…». Τέλος ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Μου ανέβηκαν τα τριγλυκερίδια…»!

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

Μια νέα είδηση «βόμβα» στα τηλεοπτικά δρώμενα, που φέρνει αναταράξεις! Πρόκειται για μια αγαπημένη εκπομπή, που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ και την έκοψε και τώρα «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

Η εκπομπή δεν κατάφερε να «κερδίσει» μια θέση στη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΣΚΑΙ λόγω των χαμηλών επιδόσεων στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για την εκπομπή μαγειρικής «Food n’ friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη.

Η εκπομπή ωστόσο θα συνεχίσει με νέα επεισόδια στους δέκτες με μοναδική διαφορά το κανάλι! Ο ΑΝΤ1 έκανε την κίνησή του και ενέταξε την εκπομπή στο πρόγραμμά της νέα τηλεοπτικής του σεζόν.

«Έσπασε» τα κοντέρ ο ΑΝΤ1! Ποια σειρά από το χρονοντούλαπο έκανε στις 6 το πρωί 20%;

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Το «Food ‘n Friends», η πιο χαλαρή και διασκεδαστική εκπομπή μαγειρικής, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται, στην ειδικά διαμορφωμένη feel good κουζίνα τους, ξεχωριστούς καλεσμένους για να κουβεντιάζουν και μαγειρεύουν παρέα.

Αν και διαφορετικοί μεταξύ τους, ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο κωμικός και συγγραφέας Ηλίας Φουντούλης, είναι δύο φίλοι που τους ενώνει η αγάπη για τη μαγειρική, το καλό φαγητό, η αγάπη για την παρέα και το ανατρεπτικό χιούμορ. Μαζί, κάθε εβδομάδα, θα «ξεκλειδώνουν» τους καλεσμένους τους με όχημα τη μαγειρική.

«Food ‘n Friends». Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!