Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόπη Τσαπανίδου: Αναγκάζεται να μένει στο κρεβάτι! Τι έπαθε;

Ταλαιπωρείται η παρουσιάστρια!

Πόπη Τσαπανίδου: Αναγκάζεται να μένει στο κρεβάτι! Τι έπαθε;
News 20.09.2019 21:52

Η Πόπη Τσαπανίδου αναγκάζεται να τη... βγάζει στο κρεβάτι, καθώς η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος την "άρπαξε"!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram τα λέει όλα!

Στο κρεβάτι την βγάζει η Πόπη Τσαπανίδου καθώς είναι κρυωμένη!

Πόπη Τσαπανίδου: Αφήνει την τηλεόραση και γυρίζει σελίδα στη ζωή της!

Η δημοσιογράφος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο instagram με τα χαρτομάντηλα και έγραψε: «Σα να την άρπαξα μου φαίνεται. Ταλαιπωρημένο βλέμμα. Ταλαιπωρημένο χαρτομάντηλο. Κουβερτούλα για την ταλαιπωρημένη Πόπη».

undefined


Συγκινεί η Πόπη Τσαπανίδου: «Η μεγάλη μου κόρη είχε βιώσει την απώλεια...»!

Συγκινεί με την εξομολόγηση της η Πόπη Τσαπανίδου για την μεγάλη της κόρη της. «Είχε βιώσει την απώλεια...».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μάλιστα, στο κομμάτι της μητρότητας και μίλησε για την σχέση που έχει με τα παιδιά της, αλλά και το θάνατο του συζύγου της.

«Τα παιδιά μου γνώριζαν πως η φύση της δουλειάς μου, απαιτούσε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Ποτέ δεν τους είπα ψέματα και δεν ήμουν από τις μαμάδες που προσποιούταν πως είναι ξεκούραστη και χαλαρή, ενώ ήταν κομμάτια. Προσπάθησα, όμως, πολύ να μην ακυρώνω πράγματα, τα οποία τους έταζα, όπως προσπάθησα πολύ να μην με έχουν και ως πρότυπο. Αυτό το πρότυπο της μάνας που πέφτει βαρύ στα κορίτσια. Σαφώς και περάσαμε και εμείς τις δυσκολίες στην επικοινωνία μας. Εδικά η μεγάλη μου κόρη, πέρασε ζόρικη εφηβεία, καθώς είχε βιώσει και την απώλεια του πατέρα της. Οι δίδυμες, με λυπήθηκαν λίγο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! «Πέταξε» τη βόμβα!

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Πόπης Τσαπανίδου και η ίδια «πέταξε» τη βόμβα σε συνέντευξή της!

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κάνω ένα μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2020. Θα διαρκέσει δυο ημέρες και θα έχει πολλές δραστηριότητες fitness, με όλα τα τελευταία trends της γυμναστικής.


Αυτά τα fitness festivals γίνονται στην Αμερική και είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο θα συμβεί στην Ελλάδα. Αυτό το διήμερο event θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία. Έχω ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα με τον συνέταιρό μου. Ο τίτλος του φεστιβάλ θα είναι «Well Greece» και πολύ σύντομα θα ανέβει και σχετικό site στο διαδίκτυο που ο κόσμος θα μπορεί να κάνει εγγραφές online και να ενημερωθεί για τα προγράμματα. Αυτό το φεστιβάλ είναι η μεγάλη μου αγάπη και ασχολούμαι με αυτό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια», αποκαλύπτει στο People.

Σε αυτό το μοτίβο του wellness κινείται και η δική της καθημερινότητα που περιλαμβάνει γυμναστική και σωστή διατροφή. «Κάθε μέρα γυμνάζομαι. Αφιερώνω μια ώρα που θα κάνω είτε με ασκήσεις yoga, είτε αερόβια γυμναστική. Κάθε μέρα είμαι σε φάση ζεν. Μη σου πω και κάθε ώρα. Πλέον αισθάνομαι πολύ ζωντανή και πως υπάρχει ζωή που μπορώ να την ζήσω.

Μέχρι τώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα. Ήμουν από το άγριο χάραμα στη δουλειά, μέχρι αργά το απόγευμα. Περίμενα τις διακοπές, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ώστε να βρω λίγο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Από τον Απρίλιο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα, έχω κάνει πολλά πράγματα, έχω ταξιδέψει αρκετά και επισκέφτηκα και τις δίδυμες κόρες μου που πλέον ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία. Η μεγάλη μου κόρη μένει στην Αθήνα και έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του site μου, ipop.gr», αναφέρει στο People.

Share