Ναταλία Γερμανού: Σε πελάγη ευτυχίας! "Έσκασαν" τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα της...

Συγχαρητήρια!

Ναταλία Γερμανού: Σε πελάγη ευτυχίας!

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού! "Έσκασαν" τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα της...

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21/9 είπε το πρώτο καλησπέρα στο κοινό η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA για την φετινή σεζόν και όπως φαίνεται την περίμεναν πως και πως αφού τα μηχανάκια της ABG την πήραν την φωτιά τους!

Η Ναταλία κατάφερε να κρατήσει το κοινό της με αμείωτο το ενδιαφέρον αφού έκανε σύνολο 17,4 με συγκλονιστικά τέταρτα:

Βάσω Λασκαράκη: Η δημόσια αποκάλυψη στην Γερμανού για το παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! (Βίντεο)

24

22,1

20,4

18,7

17,9

15,9

13,8

19

13,4

13,7

12,6

Αποκλειστικό: "Σφαγή" μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Τατιάνας Στεφανίδου! Τι συμβαίνει;

Η "σφαγή" μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και της Τατιάνας Στεφανίδου είναι πολύ κοντά και μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω τι ακριβώς συμβαίνει...

Οι δυο αυτές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης είναι τα δυνατά χαρτιά των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και ΣΚΑΙ αντιστοίχως και έχουν πίσω τους και οι δυο χρόνια επιτυχημένης πορείας. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ναταλία θα συνεχίσει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" ενώ η Τατιάνα, όπως πρώτη σας είχα αποκαλύψει μέσα από ρεπορτάζ, θα μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Για πρώτη φορά, ίσως, θα έχουμε μια "μάχη" μεγατόνων στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς οι δυο αυτές κυρίες θα βρεθούν απέναντι τουλάχιστον για μία ώρα και σίγουρα θα βάλει η κάθε μία τα δυνατά της για να κερδίσει την κορυφή όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ναταλία Γερμανού: Πότε ξεκινάει η εκπομπή της στον ALPHA TV; Το trailer-πάρτι! (Βίντεο)

Αποκλειστικό:

Τατιάνα Στεφανίδου: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της! Οι backstage φωτογραφίες!

Μια τηλεοπτική "σφαγή", λοιπόν, που σίγουρα θα απασχολήσει τη νέα σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών... Για να δούμε... ποια θα καταφέρει να επικρατήσει; Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να τις δείτε και τις δυο...

Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την εντυπωσιακή πρεμιέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται»! Δείτε τα πρώτα πλάνα με το πλατό την εμφάνιση της παρουσιάστριας και της ομάδας της!

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα φούξια κοστούμι με ένα λευκό τοπάκι από μέσα, πιο λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια!

Καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στην καλύτερη ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, όπως είπε η ίδια.

Στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της, Κώστα Τσουρό, Ευρυδική Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη και το νέο μέλος της παρέας τον, Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Η ίδια ενημέρωσε ότι στην εκπομπή της θα υπάρξουν καινούριες ενότητες, ενώ καλεσμένη της πρώτης της εκπομπής θα είναι η Βάσω Λασκαράκη!

Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Μια αποχώρηση «βόμβα» μόλις έσκασε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός και δεν το περιμέναμε καθόλου;

Οι καλά γνωρίζοντες το κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», περίμεναν πως το πρόσωπο που θα αποχωρούσε με συνοπτικές διαδικασίες από την εκπομπή μετά το τέλος της σεζόν θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρά τις προσπάθειες Γερμανού – Βαλαβάνη να περάσουν προς τα έξω την εικόνα δύο αγαπημένων συνεργατών, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς η Ναταλία είχε ξεκαθαρίσει στον ALPHA πως δεν επιθυμούσε να περάσει ακόμα μία σεζόν με την πρώην φιναλίστ του Survivor.

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει «κλειδώσει» για τη νέα σεζόν, ωστόσο είναι πιθανό η Βαλαβάνη να παραμείνει στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου με το παρασκήνιο των συζητήσεων να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Αυτός του οποίου η αποχώρηση θεωρείται βέβαιη είναι ο Χάρης Γιακουμάτος.

Συμφωνα με το dailymedia, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» λόγω άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στη νέα επιχείρηση που μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι.