Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της Μαίρης Μπάρκουλης και δημιούργησε ανησυχία για τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού Βαγγέλη Πλοίου και μας ενημέρωσε πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας τους πάντες να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Πλοιος είναι στο νοσοκομείο με την υπέροχη σύζυγό του Ρία Δελούτση να μην φεύγει λεπτό από δίπλα του. Περαστικά Βαγγέλη μου».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη;

O Βαγγέλης Πλοιός, είναι γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου 1937, είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ρία Δελούτση.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο ίδιος είχε κάνει και μια guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του Mega, το «Παρα 5».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο κορυφαίος ηθοποιός!

Εγκεφαλικό επεισόδιο έπαθε κορυφαίος ηθοποιός, αλλά και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία, πριν από λίγες ημέρες και νοσηλεύεται σε κλινική.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του με ένα κείμενο του, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία» αναφέρεται στο κείμενο. «Χειρουργήθηκε στο (νοσοκομείο του Παρισιού) Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί» έγραψε ο Άντονι, ο γιος του Αλέν Ντελόν.

Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο o Αλέν Ντελόν

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική», συνέχισε ο γιος του ηθοποιού.

«Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το κείμενο σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα Instastory!

Μάλιστα η δημοσίευση έγινε από τον και σόκαρε τους διαδικτυακούς του φίλους! Το μάθατε ότι μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η Χριστίνα Κολέτσα;

Ο λόγος για τον πασίγνωστο κομμωτή των celebrities Δημήτρη Γιαννέτο!

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον δείχνει να βρίσκεται πάνω σε φορείο και διασωληνωμένος!

Ωστόσο, ο λόγος για το οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός!

Δείτε το σχετικό βίντεο: