Μέγκαν Μάρκλ: Πήγε σε γάμο με μαύρο φόρεμα και προκάλεσε αντιδράσεις!

Ένδυμα αξίας άνω 10.000 ευρώ!

Μέγκαν Μάρκλ: Πήγε σε γάμο με μαύρο φόρεμα και προκάλεσε αντιδράσεις!

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε σε γάμο και έκανε εμφάνιση με μαύρο φόρεμα και προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις!

Ποια είναι η σωστή επιλογή χρώματος όσον αφορά στις καλεσμένες ενός γάμου; Είναι σωστό κάποιος να φορά μαύρα; Αυτό έκανε πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ προκαλώντας την αντίδραση στιλιστών.

Η δούκισσα του Σάσεξ παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον γάμο της καλύτερης φίλης της, της σχεδιάστριας Misha Nonoo που πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι, αφήνοντας για λίγες ώρες τον γιο της, στα χέρια των νταντάδων του.

Στον γάμο – υπερπαραγωγή παραβρέθηκαν διάσημα ονόματα συμπεριλαμβανομένων των Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, το μοντέλο Κάρλι Κλος με τον Τζοσουα Κούσνερ, Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ αλλά και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Μέγκαν Μάρκλ: Πήγε σε γάμο με μαύρο φόρεμα και προκάλεσε αντιδράσεις!

Φυσικά, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην Μέγκαν Μαρκλ που ξέφυγε από την παράδοση με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Valentino αξίας πάνω από 10.000 ευρώ. Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο φόρεμα με φουσκωτά και κεντημένα μανίκια και παρόλο που ήταν πανέμορφη, η επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος έκλεψε την παράσταση και όχι για θετικούς λόγους.

«Σοκαριστική» η επιλογή του μαύρου χρώματος από την Μέγκαν Μαρκλ
Ο στιλίστας Λούκας Αρμιτάζ, δήλωσε στην Daily Mail πως η επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ να φορέσει μαύρο ήταν «σοκαριστική» εξηγώντας: «Οι καλεσμένοι σε γάμους συνήθως αποφεύγουν να φορούν μαύρα και προτιμούν χρώματα που θα ταιριάξουν με το λευκό της νύφης. Φυσικά, η Μέγκαν Μαρκλ δεν παίζει ποτέ εκ του ασφαλούς όπως όλοι μας ξέρουμε, αλλά ακόμη και γι’ αυτήν, η επιλογή ήταν σοκαριστική».

Βέβαια, η δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να επηρεάστηκε από τις τάσεις που επικρατούν στην Αμερική, από όπου κατάγεται και όπου ζούσε μέχρι τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ πιο αποδεκτό να φορά κανείς μαύρο σε μια γαμήλια τελετή, ειδικά εάν το γεγονός λαμβάνει χώρα το βράδυ, όπως ο γάμος της Misha Nonoo και του εκατομμυριούχου Μάκλ Χεν.

Κάρλι Κλος, Ντάσα Ζούκοβα επίσης με μαύρα φορέματα
Και δεν ήταν η μόνη που επέλεξε να φορέσει μαύρο χρώμα. Το μοντέλο Κάρλι Κλος πέλεξε επίσης μια μαύρη, στράπλες μακριά τουαλέτα αλλά και η Ντάσα Ζούκοβα, η πρώην του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που ετοιμάζεται να ανεβεί κι αυτή τα σκαλιά της εκκλησίας ξανά, με τον Έλληνα κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε την πολυτελή κατοικία του στην Καλιφόρνια.

Αλλά η συγκεκριμένη επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ είχε επίσης και ένα ριψοκίνδυνο στοιχείο καθώς το φόρεμα ήταν ουσιαστικά διάφανο, με ένα ενσωματωμένο μαύρο νεγκλιζέ να καλύπτει τα βασικά.

Μήπως απλά δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της;
Την αντίθετη πάντως άποψη έχει η στιλίστρια Σούζι Χάσλερ, που θεωρεί πως η επιλογή της δούκισσας του Σάσεξ να φορέσει μαύρο φόρεμα ήταν για να μην γίνει αυτή το κέντρο της προσοχής και να βεβαιωθεί πως όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα στην νύφη, Misha Nonoo που ήταν και αυτή που κανόνισε το blind date της με τον πρίγκιπα Χάρι. «Το μαύρο είναι ο τέλειος τρόπος για να μην εστιάσει ο κόσμος επάνω της και να μην την κατηγορήσει κανείς πως έκλεψε την προσοχή από την νύφη. Αν η δούκισσα είχε εμφανιστεί με ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα, για παράδειγμα, θα την είχαν κατηγορήσει πολλοί. Το μαύρο είναι μια καλή επιλογή για να περνάς απαρατήρητος».

Μέγκαν Μάρκλ: Πήγε σε γάμο με μαύρο φόρεμα και προκάλεσε αντιδράσεις!

Πάντως, όποιος κι αν ήταν ο λόγος της συγκεκριμένης επιλογής, η τιμή του δεν θα μείνει σίγουρα ασχολίαστη από τους επικριτές της Μέγκαν Μαρκλ. Κι ο λόγος είναι γιατί φέτος έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις σπατάλες της. Νωρίτερα φέτος, τα βρετανικά μέσα την έκραξαν για το κόστος του baby shower που έκανε στην Νέα Υόρκη, που λέγεται ότι ξεπέρασε τα 500.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της από και προς τις ΗΠΑ με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Και το καλοκαίρι, πάλι οι Βρετανοί δεν είδαν με καλό μάτι τα ταξίδια της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι τόσο στην Ίμπιζα όσο και στην Νότια Γαλλία, με ιδιωτικό αεροπλάνο, την ώρα που δηλώνουν υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πηγή: iefimerida.gr

Χαρές για την Μέγκαν Μαρκλ! Μόλις κυκλοφόρησε...

Χαρές με την Μέγκαν Μαρκλ. Μόλις κυκλοφόρησε η capsule συλλογή ρούχων της περιλαμβάνοντας ρούχα από 20 λίρες.

Η συλλογή της που βγαίνει σε συνεργασία με το Smart Works κυκλοφορεί ήδη από σήμερα στα ράφια των καταστημάτων John Lewis, Marks & Spencer και Jigsaw στη Βρετανία φυσικά.

Το κλασικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ

Ενα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ που κυκλοφορεί είναι το κρεπ μαύρο φόρεμα γνωστό ως «Smart Set Dress» στα M&S, με τιμές από 19.5 λίρες (22 ευρώ περίπου). Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι φτιαγμένο από κρεπ το οποίο όχι μόνο δεν χρειάζεται σίδερο αλλά κάνει πιο κομψή τη σιλουέτα με το ιδιαίτερο κόψιμό του. Εχει κόψιμο V στο μπούστο και βγαίνει σε μπλε, μαύρο και κόκκινο χρώμα. Για κάθε φόρεμα που θα πωλείται ένα ποσό θα δωρίζεται στο Smart Works, τη φιλανθρωπική οργάνωση που εμψυχώνει και στηρίζει γυναίκες για να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πετύχουν στη δουλειά τους. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η «προστάτιδα» εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας του Smart Works.

Μέγκαν Μαρκλ ρούχα

Μέγκαν Μαρκλ: Έμειναν όλοι «κάγκελο» με την «προφητεία» για το γιο της! Η φωτογραφία από το 1961!

Η σικάτη τσάντα της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ

Στα John Lewis πάλι, κυκλοφορεί μια τσάντα δια χειρός Μέγκαν Μαρκλ. Το όνομά της Leather Smart Set Tote Bag in Tan. Είναι κατασκευασμένη από eco δέρμα, μαλακό, ελαφρύ και πρακτικό, ένα τέλειο αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα. Η τιμή της από 109 λίρες (122 ευρώ). Το σχέδιό της κλασικό και διαχρονικό. Βγαίνει σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ.

Η διαχρονική σειρά ενδυμάτων σχεδιάστηκε με γνώμονα το χώρο εργασίας. Ειναι δηλαδή ρούχα για γραφείο και περιλαμβάνει ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα σακάκι, ένα φόρεμα και μια τσάντα

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη Vogue το λανσάρισμα αυτή της σειράς ρούχων και τη συνεργασία της με το Smart Works, λέγοντας ότι: «Ο λόγος για τον οποίο χαίρομαι για τη συνεργασία μου με τη Smart Works είναι γιατί επαναπροσδιορίζει την ιδέα της φιλανθρωπίας ως κοινότητα, κάτι το οποίο για μένα, είναι εξαιρετικά σημαντικό: Είναι ένα δίκτυο γυναικών που υποστηρίζει και ενδυνάμωση άλλων γυναικών στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.

Μέγκαν Μαρκλ ρούχα

Πηγή: iefimerida

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Μια ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι που φέρνει την οριστική τους ρήξη με την βασιλική οικογένεια.

Τα προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν τέλος, αφού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το παλάτι.

Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το «διαζύγιο» που πήραν με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτή είναι η πιο ασεβής κίνηση του Χάρι προς τον πατέρα του.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι Βασιλική οικογένεια

Συγκεκριμένα όπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν πάρει απόφαση να αγοράσουν σπίτι στο Los Angeles, σνομπάροντας έτσι το Herefordshire estate που είχε φτιάξει πολύ πριν παντρευτεί ο Χάρι, ο Κάρολος για να μείνει ο γιος του με την οικογένεια του.