Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο! «Δεν το ήθελα, δεν είναι όλα καλά...»

Είπε όλα όσα δεν είχε πει ποτέ!

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο! «Δεν το ήθελα, δεν είναι όλα καλά...»

Η Φαίη Σκορδά σε μια εξομολόγηση που δεν περιμέναμε για το διαζύγιο! «Δεν το ήθελα, δεν είναι όλα καλά...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η παρουσιάστρια, πέρασε ένα Σάββατο παρέα με τον Γιώργο Παπαδάκη, κατά το οποίο πήγαν για ψώνια, έφαγαν και κυρίως κουβέντιασαν.

Πάνω στη συζήτηση, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο διαζύγιο του. Ήταν τότε που η Φαίη Σκορδά έκανε μια εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα. Ένα θέμα για το οποίο μιλά από ποτέ έως σπάνια…

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας έρχεται κι εκείνη ετοιμάζει αλλαγές!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε τα εξής: «Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω «πολλά ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο». Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα… Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος…». «Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα!», τόνισε η Φαίη Σκορδά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από την βόλτα με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Φαίης Σκορδά με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ η παρουσιάστρια...

Με το «Πρωινό» της -το μόνο αυθεντικό, όπως συνηθίζει η ίδια να λέει- η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας ποδαρικό με ένα ευρηματικό βίντεο-έκπληξη με την ίδια να περπατά στο κέντρο της Αθήνας και υπό τη μουσική υπόκρουση του κλασικού «This boots are made for walkin».

Η παρουσιάστρια ήταν χαρούμενη και στην αρχή λίγο στρεσαρισμένη μέχρι να μπει στην κανονική ροή της εκπομπής. Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο, παρά τις εξαντλητικές συσκέψεις και πρόβες στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη έβρισκε τρόπους για να αποβάλλει το απόλυτα δικαιολογημένο άγχος της και η πιο σίγουρη λύση ήταν να περνά χρόνο με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από την βόλτα με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ...

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης την είχαν στο πλευρό τους τόσο όταν ξεκίνησε η σχολική χρονιά, καθώς η Φαίη οργάνωσε, έντυσε τα τετράδιά τους και έφτιαξε σελιδοδείκτες για τα βιβλία τους μέχρι αργά το βράδυ, όσο και στις προπονήσεις στο πόλο ή στις βόλτες τους στην παιδική χαρά.

Εκείνη ανακάλυψε πως ακόμη και μια βόλτα με το ξύλινο τρενάκι στο πάρκο είναι μια υπέροχη ιδέα για να φύγει η ένταση των ημερών! Μέσα στον πυρετό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν όμως είχε και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού ήρθε στην Αθήνα από τις Σέρρες και ο μπαμπάς της, Δημήτρης, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στα παρασκήνια της εκπομπής την ημέρα της πρεμιέρας για να της δώσει την αγάπη του και τη θετική του ενέργεια.

Η Φαίη επέλεξε μπλουζάκι (24,90) και τζιν παντελόνι (69,90), όλα BSB.

Ο σκληρός ανταγωνισμός μόλις ξεκίνησε!

Η πρωινή ζώνη, όπως άλλωστε και η βραδινή, αποτελούν τις πιο σκληρές για τη φετινή μάχη της τηλεθέασης.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μάχη δόθηκε! Ποιος βγήκε νικητής;

Η Φαίη ως η εμπειρότερη πια στην πρωινή ζώνη γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι ένας μαραθώνιος που θέλει συγκέντρωση στον στόχο και συγκρότηση. Στην πρώτη εκπομπή ζήτησε από τους τηλεθεατές να κάνουν μια νέα αρχή. Και το εννοούσε, γιατί όλο το καλοκαίρι μαζί με τους συνεργάτες της επανασχεδίασε τις προτεραιότητες αυτής της εκπομπής. Ο μόνος ίσως πονοκέφαλό της θα είναι για μία ώρα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φαίνεται πως μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε εκείνη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Φαίη Σκορδά: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στην πρεμιέρα της! Τα συγκινητικά λόγια στο κοινό! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έκανε την λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής της «Το Πρωινό», στον ANT1, πιο ανανεωμένη από ποτέ! Μας έδειξε το εντυπωσιακό της πλατό και μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια στο κοινό της!

Η όμορφη παρουσιάστρια είπε καλημέρα στο τηλεοπτικό της κοινό ανανεωμένη και αγχωμένη, όπως η ίδια αποκάλυψε στα πρώτα δευτερόλεπτα του λόγου της!

Η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε στην έναρξη της εκπομπής της ότι φέτος θα κάνει μια καινούργια αρχή και θέλεια να περάσει μαζί με το κοινό της μια υπέροχη χρονιά! Στην συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε για την Φαίη Σκορδά με άγχος, αλλά και με ανυπομονησία για τη νέα χρονιά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

ΑΝΤ1: Η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό κάνουν πρεμιέρα! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα πρώτα πλάνα:

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Αυτή η αυτοκινητάρα ανήκει στη Φαίη Σκορδά και είναι πραγματικά σαν τεθωρακισμένο! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο εδώ!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και κατ’ αποκλειστικότητα από τον φακό του Youweekly.gr στην περιοχή της Βούλας να οδηγεί το πανέμορφο νέας τεχνολογίας Peugeot 3008 SUV σε καφέ χρώμα και φυσικά εμείς δεν γινόταν να μείνουμε απλοί θεατές..

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Τηλεθέαση 17/9: "Πρωινό" VS "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"! Ποιος... "γονάτισε";

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Γιατί να μην κάνει ένα δώρο στον εαυτό της; Και η ίδια ήθελε ένα πιο μεγάλο αυτοκίνητο, ένα που να είναι ολοκληρωτικά δικό της και να μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει με τα αγοράκια της...

Φαίη Σκορδά: Αυτή η αυτοκινητάρα της ανήκει! Είναι σαν τεθωρακισμένο! Δείτε φωτογραφίες!

Υ.Γ: Το αγόρασε το 2017...

Φαίη Σκορδά: Τρυφερές αγκαλιές με το γιο της στον καναπέ του σαλονιού της!

Τρυφερές αγκαλιές με το γιο της στον καναπέ του σαλονιού της έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία εκτός από επαγγελματίας, είναι και μια αφοσιωμένη μαμά.

Έχει μεγάλη αδυναμία στους δυο της γιους, Δημήτρη και Γιάννη, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με το Πρωινό στον ΑΝΤ1, απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και έγραψε στην λεζάντα «Ποια συμφωνεί μαζί μου ότι αυτή είναι η ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου;»

Φαίη Σκορδά γιος

Φαίη Σκορδά: Βγήκε άβαφη και όλοι κοιτούσαν το πρόσωπό της! Δεν φαντάζεστε γιατί...

Η Φαίη Σκορδά βγήκε άβαφη και όλοι κοιτούσαν το πρόσωπό της! Δεν φαντάζεστε γιατί... αλλά μόνο η Φαίη θα το τολμούσε αυτό!

Η παρουσιάστρια, έκανε την διαφορά και μας άφησε άφωνους! Η κούκλα Φαίη πραγματικά έχει δέρμα σαν μωρού χωρίς ούτε μια ατέλεια! Άλλωστε, σας έχουμε αναφέρει ότι περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα της...

Έτσι λοιπόν, χαλαρή και χωρίς ίχνος κόμπλεξ πόζαρε στο Instagram αγκαλιά με τον γιο της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για το λαμπερό της πρόσωπο! Να σημειωθεί δε, ότι η φωτογραφία δεν είχε ίχνος φίλτρου. Επειδή όμως πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση τα λόγια είναι περιττά, δείτε το σχετικό post: