Μαντώ Γαστεράτου: Η έκπληξη υπερπαραγωγή που έκανε στον άντρα της για την πρώτη επέτειο γάμου τους! (Βίντεο)

Συγκινημένος ο σύζυγός της!

Μαντώ Γαστεράτου: Η έκπληξη υπερπαραγωγή που έκανε στον άντρα της για την πρώτη επέτειο γάμου τους! (Βίντεο)

Η έκπληξη υπερπαραγωγή που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου στον άντρα της για την πρώτη επέτειο γάμου τους!

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα για την όμορφη παρουσιάστρια, αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον παραμυθένιο γάμο της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ Γαστεράτου, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, διοργάνωσε ένα πάρτι-έκπληξη, με τη βοήθεια των φίλων της.

Όλοι μαζί στόλισαν το σπίτι του ζευγαριού και περίμεναν την Μαντώ Γαστεράτου να επιστρέψει μαζί με τον Νίκο Ισηγόνη.

Μόλις οι δυο τους έφτασαν, άρχισε να παίζει δυνατά το τραγούδι «Ένα» της Πέγκυς Ζήνα και είδαμε τον Νίκο Ισηγόνη να μένει έκπληκτος και να ταυτόχρονα να συγκινείται από την έκπληξη της συζύγου του!

Δείτε σχετικά βίντεο:

Μαντώ Γαστεράτου: "Προβλήματα" στην εγκυμοσύνη! Τι συνέβη;

"Προβλήματα" στην εγκυμοσύνη έχει η Μαντώ Γαστεράτου και το αποκάλυψε η ίδια. Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχία, αφού η οικογενειακή της ευτυχία θα ολοκληρωθεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορα πράγματα για την εγκυμοσύνη της.

Πριν λίγες ώρες, με φωτογραφίες αποκάλυψε πως η κύηση της έχει δημιουργήσει το πρόβλημα της αϋπνίας με αποτέλεσμα να ξυπνάει από τις 4 το πρωί.

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη προβλήματα

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη προβλήματα

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι; Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram με την πιο γλυκιά ανάρτηση!

Η παρουσιάστρια, περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη και λίγο πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μας επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Όπως η ίδια ανέφερε, η ίδια και ο Νίκος Ισηγόνης σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, καθώς η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι. Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου:

«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου...

Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα».

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει αγόρι ή κορίτσι;

Μαντώ Γαστεράτου: Το τρυφερό μήνυμα στο μωράκι της! «Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου!»

Η Μαντώ Γαστεράτου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για το μωράκι της, το οποίο σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο!

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να γίνει η απόλυτη... χαζομαμά!

Η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το να έρθει στον κόσμο το μωράκι της και θέλησε να στείλει ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στο μικρό πλασματάκι, που βρίσκεται στην κοιλίτσα της!

Συγκακριμένα έγραψε: «Ένα μήνυμα προς εσένα…
Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα για να σου δείξω πόσο χαρούμενη με κάνεις κάθε μέρα! Είσαι ό,τι μα ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί αυτά τα 30 χρόνια που ζω πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Το ξέρεις ότι κάθε μέρα που ξυπνάω ανυπομονώ να με κλωτσήσεις με τα μικρά σου ποδαράκια; το ξέρεις ότι κάθε μέρα, όλη μέρα σε σκέφτομαι; Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γίνω η καλύτερη μαμά του κόσμου για εσένα και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δεν θα κάνω λάθη, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ με όλη την δύναμη της ψυχής μου…».

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Μαντώ Γαστεράτου: Στον 5ο μήνα κύησης είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα!

Η Μαντώ Γαστεράτου στον 5ο μήνα κύησης είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα και όπως φαίνεται θα είναι και η πιο στιλάτη μέλλουσα μαμά.

Η παρουσιάστρια, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, απολαμβάνει κάθε λεπτό της κύησης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Με τον σύζυγο της, βρίσκεται στην Ιταλία και πόζαρε σαν μοντέλο περιοδικού μόδας. Την φωτογραφία της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη

Μαντώ Γαστεράτου: Φόρεσε μαγιό και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Τις διακοπές της απολαμβάνει οι Μαντώ Γαστεράτου και δεν σταματά τις βουτιές στη θάλασσα. Φόρεσε το μαγιό της και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής «Όλα λάθος» που βλέπαμε μέσα από την συχνότητα του Open tv, ξεκουράζεται έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά, αφού η οικογένεια τους θα μεγαλώσει.

Μαντώ Γαστεράτου: Έχει αρχίσει να φουσκώνει πολύ! Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης!

Η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία της με μαγιό και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος