Μαίρη Συνατσάκη: Έριξε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της; (Βίντεο)

Μόλις έσκασε!

Μαίρη Συνατσάκη: Έριξε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της; (Βίντεο)

Η Μαίρη Συνατσάκη έριξε μια τηλεοπτική «βόμβα» και μας άφησε άφωνους! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της;

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας γέμισε ερωτηματικά!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στην δίδυμη αδερφή της, Αλίκη και μάλιστα συνεργάζονται στην εταιρεία που έχουν δημιουργήσει.

Μαίρη Συνατσάκη: Έριξε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδά της; (Βίντεο)

Έτσι αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη δημοσίευσε μέσα από ένα Instastory ένα βίντεο αρκετά αινιγματικό.

Μαίρη Συνατσάκη: Ευχήθηκε με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Νίκο Μουτσινά!

Στο βίντεο λέει πως ίσως δούμε την αδερφή της στην τηλεόραση. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να επανέρχεται στην τηλεόραση μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό One.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη: Αγκαλιά με τον Ουγγαρέζο! Η φωτογραφία από τα παλιά!

Αγκαλιά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε ποζάρει η Μαίρη Συνατσάκη το 2005 και δημοσίευσε την φωτογραφία από τα παλιά στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και ασχολείται κυρίως με το δικό της site όπου έχει διάφορα γυναικεία προϊόντα, αλλά και με την συλλογή ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν λίγες ώρες έφερε και πάλι στην επιφάνεια μια φωτογραφία της από τον ΑΝΤ1, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ήταν ένα δίδυμο που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μαζί στην τηλεόραση.

Μαίρη Συνατσάκη Ουγγαρέζος

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε δημόσια για μηνύματα που δέχεται! «Μ@@ρή Πουτ@@α»!

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε δημόσια για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται! Ένα εκ των οποίων έγραφε χαρακτηριστικά: «Μ@@ρή που@@α»!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και φροντίζει να έχει επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της κι αυτό φαίνεται πως σε κάποιους δεν αρέσει.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες σκέψεις και προβληματισμούς της.

Αυτήν την φορά δημοσίευσε μέσα από Instastory κάποια υβριστικά μηνύματα και ξέσπασε! Πολλοί είναι εκείνοι όμως που την αγαπούν και την στηρίζουν και έτσι δέχτηκε πληθώρα υποστηρικτών μηνυμάτων.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε δημόσια για μηνύματα που δέχεται! «Μ@@ρή Πουτ@@α»!

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε δημόσια για μηνύματα που δέχεται! «Μ@@ρή Πουτ@@α»!

Μαίρη Συνατσάκη: Με εντυπωσιακό νέο hair look! Έβγαλε τα extensions!

Νέο hair look για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μας έδειξε πώς έφτιαξε τα μαλλιά της αυτή τη φορά χωρίς extensions!

Ανανεωμένη για το φθινόπωρο που ήρθε!

Η Μαίρη Συνατσάκη "ανέβασε" μία φωτογραφία στο instagram για να μας δείξει το νέο της hair look!

Η παρουσιάστρια αφαίρεσε τα extensions, έχοντας πλέον αφέλειες και μία τάση στο καρέ!

Μάλιστα έγραψε: «ΤΙ ΠΑΛΙ;;; παιδιά πολύ ωραία η μαλλούρα δε λεω, αλλά πονούσαν αυτοί οι σατανάδες κολλημένοι στον εγκέφαλο, οπότε τώρα φτου ξελευτερία! #freshcut #newhair #bangs #again».

Για δείτε, της πάει;

undefined

Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια έξαλλη απάντηση στον Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία!

Έξαλλη έγινε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις που έκανε για την ομοφυλοφιλία και θέλησε να του απαντήσει δημόσια.

Η παρουσιάστρια είναι δίπλα στα νέα παιδιά και μέσα από το κανάλι της στο Youtube, αλλά και στο Instagram δίνει τις δικές της συμβουλές.

Η Μαίρη Συνατσάκη, διαβάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής στο περιοδικό Λοιπόν λέγοντας:

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο», έγινε έξαλλη.

Μέσα από τα Instastories της, ξέσπασε και εξέφρασε την αντίθετη γνώμη της, λέγοντας μάλιστα πως όσα παιδιά βιώνουν τα ίδια από τους γονείς τους να απευθυνθούν σε μια γραμμή υποστήριξης.