Γιώργος Παπαδάκης: Επικό τρολάρισμα από καλεσμένο του για το ατύχημα με την καρέκλα! (Βίντεο)

«Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από…»!

Γιώργος Παπαδάκης: Επικό τρολάρισμα από καλεσμένο του για το ατύχημα με την καρέκλα! (Βίντεο)

Επικό τρολάρισμα δέχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης από καλεσμένο του για το ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες με την καρέκλα!

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής είπε καλημέρα στον Μιχάλη Βλατάκη, τον Πρόεδρο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, ο οποίος βγήκε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» για να μιλήσει για τη χρεοκοπία της Thomas Cook.

Ο Γιώργος Παπαδάκης όμως έμεινε έκπληκτος, όταν τον άκουσε να τον τρολάρει για το πρόσφατο πέσιμο από την καρέκλα.

Ο ίδιος απάντησε με χιούμορ, αλλά ο διάλογος ήταν λίγο… ιδιαίτερος, καθώς ήταν ο εξής:

-Να μου επιτρέψετε να ελαφρύνω λίγο. Όταν σας είδα να πέφτετε από την καρέκλα σκέφτηκα… ο Γιώργος Παπαδάκης έχει επιβιώσει από τον λάκκο των λεόντων τόσα χρόνια με πρωτιά και θα πάει από καρέκλα.

-Για να το ελαφρύνω κι εγώ περισσότερο, επειδή τα χρόνια περνάνε, ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από… καρέκλα.
-Από το πέσιμο το γλιτώσατε, να προσέξετε το άλλο!
-Φροντίζουν οι καλεσμένοι μας πολιτικοί γι’ αυτό, οι οποίοι μας έχουν… τέλος πάντων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σήμερα σας παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για την «απώλεια» που δέχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και τον στιγμάτισε!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα!

Η φετινή τηλεοπτική του χρονιά ξεκίνησε για εκείνον με δύο νέους συνεργάτες, αφού αρχικά υπέστη την απώλεια της Μπάγιας Αντωνοπούλου και λίγο αργότερα την μεγαλύτερη, αυτή του Ντίνου Σιωμόπουλου, ο οποίος ήταν χρόνια συνεργάτης του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι, "να φύγει αυτός μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος". Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τα άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν.»!

Και συνέχισε:

«Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Τον ζητήσαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με την εκπομπή που αγαπήσαμε, «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είπε «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές του με τα εξής λόγια:

«Και πάλι μαζί, ξεκινάμε για μια ακόμα χρονιά, με την ευχή και την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη. Θα είναι καλύτερη για σας, θα είναι καλύτερη για μας. Εμείς ξεκινάμε δυνατά, φρέσκοι και ανανεωμένοι με καινούρια συντροφιά, νέα παρέα, νέες αφίξεις».

Στην συνέχεια παρουσίασε τους νέους του συνεργάτες, οι οποίοι είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που πήραν θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς φέτος θα είναι τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στην εκπομπή, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Γιώργος Παπαδάκης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Αδυνάτισε πιο πολύ από ποτέ και του πάει! Δείτε το βίντεο - απόδειξη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αδυνάτισε πιο πολύ από ποτέ και έχουμε να δείτε το βίντεο - απόδειξη από δημόσια εμφάνιση του. Μάλιστα, πέταξε "καρφιά" για τα όσα ακούγονται για την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, έδωσε το παρών στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και μίλησε στις κάμερες.

Αρχικά αναφέρθηκε στα 30 περίπου χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να πετάξει καρφιά λέγοντας πως μπορεί κάποιοι να λένε «ως πότε ο Παπαδάκης», όμως θα τους απογοητεύσει αφού ακόμη είναι νέος.

Γιώργος Παπαδάκης: Αλλάζουν όλα στην εκπομπή του! Αυτοί θα είναι δίπλα του!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μάλιστα, τράβηξε όλες τις εντυπώσεις πάνω του, αφού έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος.