Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Αποκλειστικά στιγμιότυπα!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο εδώ, μόνο στο Youweekly.gr.

Συναγερμός σήμανε την περασμένη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Star, όταν χωρίς καμία προειδοποίηση η παρουσιάστρια πέρασε για πρώτη φορά τις πόρτες του σταθμού μετά τη συγχώνευσή του με τον Alpha. Η παρουσιάστρια, που γύρισε και επίσημα από τις διακοπές της, πλέον εμφανίζεται έτοιμη να ριχτεί στην τηλεοπτική αρένα.

Πριν όμως από την πρεμιέρα της στις 30 Σεπτεμβρίου θέλει να έχει τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της και σημαντική θέση στην ατζέντα της είχε σίγουρα η πρώτη γνωριμία με τη νέα ιδιοκτησία του Alpha, αφού δεν της δόθηκε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία μέσα στους προηγούμενους μήνες.

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης είχε μία εγκάρδια συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού και κυρίως με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star κ. Πάνο Κυριακόπουλο, κατά την οποία συμφώνησαν στα βασικά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος.

Σε φιλικό κλίμα έθεσαν τα θεμέλια για τη συνεργασία τους, τουλάχιστον για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, χωρίς ωστόσο να γίνεται κουβέντα για το συμβόλαιό της που λήγει το καλοκαίρι και θεωρείται από τα βαριά χαρτιά του σταθμού.

Πριν φύγει βέβαια τής έκαναν το τραπέζι, με την Ελένη να μένει απόλυτα ικανοποιημένη από τις δημιουργίες της Μάγκυς Ταμπακάκη, που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «MasterChef» και που έκτοτε αναλαμβάνει τα catering του Star.

Στο περίπτερο με 10ποντο!

Όσο επαγγελματίας είναι στα ραντεβού της, άλλο τόσο χαλαρή εμφανίζεται στην καθημερινότητά της. Εμφανώς ανανεωμένη, μαυρισμένη και με 2-3 παραπανίσια κιλά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη ξέρει πως το καλοκαίρι έχει δικαίωμα να αφήνεται και στην πορεία της χρονιάς χάνει πάλι βάρος μπαίνοντας σε πρόγραμμα διατροφής. Το YOU τη συνάντησε την επόμενη μέρα από την συνάντησή της με τα στελέχη του Star στην Κηφισιά να αγοράζει αναψυκτικά από το περίπτερο, ανάμεσά τους και την αγαπημένη της μπύρα, με εκείνη να την προτιμά παγωμένη και να μην την αποχωρίζεται ούτε σε περιόδους δίαιτας.

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της "σπίτι"! Κοντεύει να "εκραγεί" από τα πράγματα...

Κοντεύει να "εκραγεί" από τα πράγματα το δεύτερο "σπίτι" της Ελένης Μενεγάκη! Αυτό είναι κι έχουμε βίντεο και φωτογραφίες από μέσα!

Φυσικά, αναφερόμαστε στο καμαρίνι της παρουσιάστριας του ALPHA που στα τόσα χρόνια καριέρας της το έχουν δει μόνο η μακιγιέρ της και ο κομμωτής της! Ποτέ δεν άφηνε κανέναν να μπει μέσα και ειδικά κάμερες και φωτογράφοι. Όμως, πριν 2 χρόνια ένα μεσημέρι Δευτέρας που έκανε πρεμιέρα, μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς με το έδειξε για πρώτη φορά.

Εξαιτίας του ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρέθηκε στο καμαρίνι μαζί της λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής καταφέραμε και ξεκλέψαμε κάποιες ματιές από το εσωτερικό του στα γραφεία του ΑLPHA και είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Tα ρούχα και τα παπούτσια όπως βλέπετε ξεχειλίζουν από παντού και οι επιλογές είναι πολλές. Τα κοσμήματα και τα είδη του μακιγιάζ επίσης χιλιάδες!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Η παρουσιάστρια δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά από την οικογένεια της και οι χιλιάδες φωτογραφίες των παιδιών της και του Ματέο που έχει στο καμαρίνι της είναι ένα ακράδαντο αποδεικτικό στοιχείο αυτού. Πώς σας φαίνεται;

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη στην δημοσιότητα! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Το ζευγάρι, είχε ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκαινιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους, στο δεύτερο.... σπίτι τους όπως αποκαλούν το Όναρ!


Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects. Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα!

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού:

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του άντρα της με τον γυμναστή της! Τι πραγματικά συνέβη;

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του άντρα της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο, και τον γυμναστή της; Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό τους!

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι εδώ και χρόνια ίσως το μοναδικό πρόσωπο που όλοι θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα για τη ζωή της, είτε αυτή αφορά τα επαγγελματικά της είτε τα προσωπικά της! Για τον λόγο αυτό, δεν ήταν και είναι λίγες οι φορές που έχει ειπωθεί για εκείνη κάτι που... δεν ισχύει! Μια από αυτές είναι και το παρακάτω περιστατικό που θα σας μεταφέρω, το οποίο τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ματέο Παντζόπουλος καυγάδισε με τον γυμναστή της συζύγου του και έγινε ένα μεγάλο επεισόδιο στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται, υπήρξε μια περίοδος που η Ελένη είχε αποφασίσει να γυμνάζεται εντατικά! Γι αυτό και έβλεπε καθημερινά τον personal της καθώς εκείνος την βοηθούσε τόσο με τη γυμναστική όσο και με τη διατροφή της. Εκείνες οι συχνές επισκέψεις, όμως, και οι πολύ στενές επαφές τους του δημιούργησαν διάφορα συναισθήματα γι αυτήν, πέρα από τα αυστηρά επαγγελματικά και του έβαλαν ιδέες.

Αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη! Αυτός είναι ο γυμναστής από το Περιστέρι που την παντρεύτηκε κρυφά!

Σύντομα, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο γυμναστής άρχισε να παίρνει θάρρος και να την πλησιάζει όλο και περισσότερο από ότι η ίδια ήθελε. Κάποια στιγμή, η Ελένη δεν άντεξε και μίλησε στον σύζυγό της, Ματέο, για όλα αυτά και τότε ήταν που "τα πήρε στο κρανίο" και ξέσπασε επεισόδιο στα Μελίσσια....

Όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε

Το τι πραγματικά συνέβη, όμως, θα σας το αποκαλύψω εγώ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου, ποτέ μα ποτέ δεν έγινε ένα τέτοιο σκηνικό! Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ξέρει να λύνει τα όποια θέματα και προβλήματα εμφανίζονται στην ζωή της μόνη της και ποτέ δεν θα έδινε τέτοιου τύπου δικαιώματα. Της Ελένης όταν κάτι δεν της αρέσει το κόβει από την αρχή δεν περιμένει να φτάσει στα άκρα το θέμα. Πρώτον αυτό και δεύτερον ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο και ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για ξεσπάσματα! Πάντα είναι κύριος και ξέρει να λύνει τις διαφωνίες του με τον λόγο...

Αυτά είχα να πω εγώ και αυτή είναι η αλήθεια...