Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σκορδά! «Εγώ με την Φαίη...»!

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του!

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σκορδά! «Εγώ με την Φαίη...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για τον γάμο του με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων είπε «Εγώ με την Φαίη...»!

Στην σημερινή εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ, έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Μαλέλης και μίλησε για τα παιδικά χρόνια του Λιάγκα.

Αυτό στάθηκε αφορμή για να μιλήσει και να διευκρινήσει ο παρουσιαστής κάτι που αφορούσε την περίοδο που ήταν παντρεμένος και ζούσε με την Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο! «Δεν το ήθελα, δεν είναι όλα καλά...»

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεπουλάμε τη ζωή μας στην τηλεόραση. Θα σας πω κάτι με αφορμή αυτό. Εγώ ήμουν παντρεμένος με τη Φαίη πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια κάναμε μια τεράστια επιτυχία της τάξης των 35% κι ήμασταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι.

Πιστέψτε με, δε βάλαμε ποτέ κάμερα στο σπίτι μας, δεν φωτογραφηθήκαμε ποτέ σκοπίμως μαζί. Βλέπω άλλα ζευγάρια σύγχρονα που ξεπουλάνε ακόμα τι ώρα θα φάνε, τι ώρα θα κοιμηθούνε. Δεν ντρέπονται λίγο; Τρελαίνομαι! Τι τα ξεπουλάς όλα;»

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν χωρίσαμε με την Φαίη Σκορδά, ο μικρός μας...» Συγκινεί η αποκάλυψη για το διαζύγιο!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε αποκάλυψη για το διαζύγιο! «Όταν χωρίσαμε με την Φαίη Σκορδά, ο μικρός μας...» είπε και μας άφησε άφωνους!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο του από τη Φαίη Σκορδά και τη σχέση του με τους γιους του μετά από αυτό.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! «Έκραζε» την καλεσμένη της Σκορδα, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Αδιανόητο περιστατικό! Ο Γιώργος Λιάγκας «έκραζε» την καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Η τελευταία ώρα της εκπομπής της καλλονής Φαίης Σκορδά «γέμισε» με την παρουσία της Ιλένιας Ουίλιαμς, η οποία είναι σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρεζου.

Όσο η Φαίη έπαιρνε συνέντευξη από την Ιλένια, απέναντι, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «έπαιζαν» την ίδια και σχολιάζανε το νέο βήμα της Ιλένιας, που είναι στο κομμάτι της μουσικής και συγκεκριμένα του τραγουδιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολλά χρόνια φίλοι και μεταξύ άλλων ο Λιάγκας είπε:

«Επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», προβλήθηκε μια συνέντευξη της Ιλένιας και ο παρουσιαστής ζήτησε να την ακούσουν να τραγουδά και όταν έγινε αυτό, ξεκίνησε ο σχολιασμός.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά:

«Κοίτα, αφού δεν τον πειράζει τον Ουγγαρέζο να ξενυχτά η κοπέλα και να την αγκαλιάζει και όλο το σχήμα, εμένα τι λόγος μου πέφτει. Αυτό που απορώ είναι, αν αυτό ήταν το όνειρό σου από μικρή γιατί δεν ξεκίνησες από εκεί; Εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος, έπρεπε να περάσω πρώτα από τη Φιλοσοφική και τη Νομική;»

Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε:

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Είδατε τι απάντησε στον Αρναούτογλου και τον Λιανό;