GNTM: Θα πάθετε πλάκα με την σπιταρόνα της Αλιόνα Αμπράμοβα! (Βίντεο)

Δεν είναι μόνο τα παπούτσια της υπέρλαμπρα!

GNTM: Θα πάθετε πλάκα με την σπιταρόνα της Αλιόνα Αμπράμοβα! (Βίντεο)

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την σπιταρόνα της παίκτριας του GNTM που έγινε viral, Αλιόνα Αμπράμοβα!

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και έγινε viral με την ατάκα «τσήτος».

Η Αλιόνα Αμπράμοβα από την Λευκορωσία, άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» και καταλάβαμε πως τα υπέρλαμπρα παπούτσια που εκνεύρισαν την Ζενεβιέβ και τους κριτές, δεν είναι το μόνο υπέρλαμπρο στο σπίτι της!

Επιπλέον μας έδειξε την τεράστια κουζίνα της, αλλά είδαμε ότι το ψυγείο της είναι άδειο!

Δείτε το σπίτι της:

GNTM - Spoiler: Αυτές είναι οι 9 κοπέλες που βρίσκονται στο σπίτι!

Spoiler alert για το GNTM! Αυτές είναι οι 9 κοπέλες που βρίσκονται στο σπίτι... και δεν θα πιστεύετε για ποιες μιλάμε!

Ο λόγος για τις Κωνσταντίνα Φλώρου, Ασημίνα Χαρίτου, Κέισι, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Άννα Χατζή, Κάτια Ταραμπάνκο, Χαρά Παππά, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ίλντα Κρόνι.

Η Άννα Μπεζάν «αδειάζει» δημόσια το GNTM! «Έπαιρναν μόνο ό,τι ήθελαν από σένα... μετά δεν ασχολούνταν»!

Τρεις ακόμη κοπέλες οι οποίες έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας πρόκειται να επιστρέψουν στο σπίτι σήμερα, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ποιες είναι; Δείτε το βίντεο:

GNTM spoiler alert! Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! (Βίντεο)

Spoiler alert για το GNTM! Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Οι 4 σπουδαίοι κριτές του GNTM, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αξιολογήσουν τις υποψήφιες μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους
κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρούσα σε κάθε δοκιμασία θα είναι και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τρίτη 24/9 στις 21:00) στο 6 ο Επεισόδιο του Greece's Next Top Model

Μετά από χιλιάδες αιτήσεις και πολύωρες auditions, οι διαγωνιζόμενες, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στα μάτια των κριτών του GNTM, φτάνουν στην Αθήνα για το Bootcamp!

Η πρώτη δοκιμασία θα τις κάνει να νιώσουν τον ανταγωνισμό για τα καλά, αφού ο διαγωνισμός ξεκινά με μια πολύ απαιτητική πασαρέλα, στην οποία τα μοντέλα θα φορέσουν δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη.

Στα μαθήματα catwalk, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διακρίνουν ότι ίσως ορισμένα κορίτσια δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Τα υποψήφια GNTM θα βρεθούν αντιμέτωπα με έναν ιδιαίτερα απαιτητικό σχεδιαστή, τέσσερις αυστηρούς κριτές, πλήθος κόσμου, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ποια θα ξεχωρίσει και θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για να μπει απευθείας στο σπίτι του Next Top Model; Ποιες θα αποχωρήσουν πριν καν ξεκινήσει ο διαγωνισμός; Και ποιες θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp; Η
πίεση και οι συνθήκες δεν ευνοούν όσες δεν έχουν έρθει πραγματικά αποφασισμένες.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: