Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Γνωστός Έλληνας πολιτικό ενεπλάκη σε ένα τροχαίο σοκ! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο πρώην βουλευτής οδηγούσε ένα παλιό Mini Cooper στην περιφερειακή οδό και ενώ άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας, διαπίστωσε κάποια βλάβη. Τότε ένα φορτηγό τράκαρε το όχημά του στο πίσω αριστερό μέρος.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και υφυπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του και στους γύρω του!

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα για το τροχαίο
«Μετά από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το mini...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην βουλευτής, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό του. Αρκετοί φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του, ρωτώντας τον αν είχε τραυματιστεί, με τον ίδιο ωστόσο να τους καθησυχάζει, λέγοντας πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Μετά από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το mini...

Posted by Δημήτρης Μάρδας on Thursday, September 26, 2019

Πηγή: iefimera.gr

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Σταμάτη Γκάβαλη, ο οποίος εκλέχθηκε Περιφερειακός σύμβουλος Εύβοιας στις εκλογές της 26ης Μαϊου, με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε στη περιοχή της Νεάπολης με αποτέλεσμα μάλιστα να προκληθεί ελαφρύ ατύχημα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Aττικόν Νοσοκομείο» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Πηγή: eviazoom.gr

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός! Μπήκε στο χειρουργείο!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη γνωστός Έλληνας πολιτικός. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο κ. Νίκος Φίλης, στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά και ευχή όλων είναι να βγει γρήγορα και πιο δυνατός από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες στάθηκαν η οικογένειά του και στενοί του φίλοι και σύντροφοί του.

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός