Το καφέ της Χαράς: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς από τον Χάρη Ρώμα!

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Το καφέ της Χαράς: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς από τον Χάρη Ρώμα!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς «Καφέ της Χαράς» έκανε ο Χάρης Ρώμας στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Πώς θα δούμε τους ήρωες 13 χρόνια μετά;

«Είναι μία τεράστια παραγωγή, αλλά ευτυχώς βρήκαμε χορηγούς, ενδιαφέρθηκαν διαφημιστές, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει. Έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η σειρά θα επιστρέψει και θα δείτε τους ήρωές της 13 χρόνια μετά. Αλλαγμένους, με το βάρος της ηλικίας τους, πικραμένους, γεμάτους απωθημένα. Ο γιος του Περίανδρου Πώποτα έχει μεγαλώσει πια, το ίδιο και η κόρη της Χαράς, η Βάλια, και, ουσιαστικά, τα παιδιά ενώνονται και η ιστορία αρχίζει.

«Το Καφέ της Χαρά»: Ο «Πώποτας» ξαναχτυπά με τα καινούρια επεισόδια! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Εξ’ αιτίας των παιδιών συναντιούνται και πάλι όλοι από την αρχή, ο καθένας κουβαλώντας τα θέματα και τις πικρίες του. Και γίνεται…έκρηξη. Θα δούμε ότι ο χρόνος που πέρασε, όντως άλλαξε κάποια πράγματα, όπως επίσης ότι και κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Θα μπει στη σειρά η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, κι έρχεται για να αναταράξει τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα. Θα βρίσκεται όμως και η Χαρά, η Ρένια Λουιζίδου, και καταλαβαίνετε…

Οι ανατροπές και οι αλλαγές θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Αν σκεφτείς ότι εγώ, ως άνθρωπος, είμαι διαφορετικός, αντίστοιχα και οι ρόλοι θα διαφέρουν. Είμαστε αλλαγμένοι όλοι οπτικά, αλλά οι χαρακτήρες μας, πάνω κάτω, μένουν ίδιοι ή πηγαίνουν προς τα πίσω. Νομίζω ότι θα την αγαπήσει εκ νέου ο κόσμος τη σειρά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας δείτε τον Ιανουάριο, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1», είπε ο ίδιος.

Το Καφέ της Χαράς: Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια";

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια" από τη σειρά "Το καφέ της Χαράς" που επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1!

Η φωτογραφία μαζί με τον Χάρη Ρώμα "μιλάει" από μόνη της!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει από τον Γενάρη και στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 είδαμε πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια".

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ο Χάρης Ρώμας πόζαρε μαζί τους 13χρόνια μετά το τέλος της σειράς! Να σημειώσουμε πως τα δύο "παιδιά" θα είναι πλέον οι βασικοί πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια!

undefined

Απίστευτο! Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"

Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς" και είναι... απίστευτο!

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» και οι ανακοινώσεις δια στόματος Χάρη Ρώμα δεν έχουν τέλος.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με το βασικό cast να δίνει το «παρών» και τους δημιουργούς να υπόσχονται και νέες, πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές.

Μία εξ’ αυτών, η Ζέτα Δούκα, της οποίας το όνομα είχε αρχικά ακουστεί για την αντικατάσταση της Ρένιας Λουιζίδου, κάτι που -ευτυχώς- δεν χρειάστηκε να συμβεί, καθώς η τηλεοπτική Χαρά αποδεσμεύεται από τον ALPHA μετά το τέλος της σειράς «Το Σόι σου».

Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Ζέτας, μιλώντας στην εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα»:

Απίστευτο! Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα.

Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική».