Χάρης Ρώμας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή - «Είμαι σε μια σχέση που...»!

Είναι ερωτευμένος!

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή - «Είμαι σε μια σχέση που...»!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση που περνάει πολύ συντροφικά.

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, αφού εκτός των προσωπικών του, έρχεται και πάλι στην τηλεόραση το «Καφέ της Χαράς».

ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε για όλα.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας: «Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή μου αλλά...»

Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας: με τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του «Μπήκαν άνθρωποι στη ζωή μου αλλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Ο ίδιος, μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη για την μεγάλη επιτυχία «Το καφέ της Χαράς», και μίλησε ανοιχτά για την αντιμετώπιση του κόσμου όταν βρίσκεται στο εξωτερικό.

Χάρης Ρώμας: Καθόταν προφίλ στην εκπομπή της Χρηστίδου γιατί ήθελε να κρύψει... ! (Βίντεο)


Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη:

«Νιώθω πιο ελεύθερος όταν είμαι στο εξωτερικό και περπατάω στο δρόμο, για παράδειγμα. Φέρομαι αλλιώς. Ωστόσο, αρκετές φορές, έχω πέσει και σε ένα «σμήνος» κόσμου που με αναγνώρισε. Όπως πριν λίγο καιρό, στο Λονδίνο. Περνούσα έξω από τα «Harrod’s», και άκουσα μία παρέα που έβγαινε από το κατάστημα να φωνάζει: “Εεεε, ο Ρώμας είναι αυτός!” (γελάει). Ωραίο είναι, τιμητικό, αλλά κάποιες φορές θες και την ηρεμία σου… Όλα αυτά τα χρόνια, μπήκαν στη ζωή μου άνθρωποι για τους λάθος λόγους. Ήθελαν άλλα πράγματα από εμένα τελικά. Τον Ρώμα και όχι τον Χάρη. Εντάξει, συνέβη κι αυτό. Πληγώνεσαι και μαθαίνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη! «Θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς...»!

Μια αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πρώην σύζυγος του, αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, λέγοντας πως θα είχαν κάνει παιδί.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα με την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένος στην βάφτιση της κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου και έκανε δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το θέμα παιδί και εκείνος απάντησε:

«Τώρα πια δεν θα ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είναι όλοι για να κάνουν παιδί. Ήμουν παντρεμένος και θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς δεν έγινε. Το επιδιώξαμε, αλλά η κύηση ήταν ατυχή».

Όσο για την σειρά: «Στο Καφέ της Χαράς υπάρχει χώρος για όλους τους ηθοποιούς που ήταν τότε. Αλλά επειδή η προτεραιότητα είναι το σενάριο και το εννοώ αυτό κι έτσι πρέπει να είναι, όλα γίνονται βάσει σεναρίου. Αυτό που πιστεύουμε εγώ και η Άννα Χατζησοφιά ότι πρέπει να είναι καλό για να κάνει επιτυχία και να είναι ωραίο και να μας αρέσει εμάς πρώτα απ’ όλα. Και βεβαίως αν αρέσει σε εμάς πιστεύω έχει μεγάλες πιθανότητες να αρέσει και στον θεατή μας… Για να πατήσεις στο παλιό αυτό που αγαπούν, αλλά να είναι και ανανεωμένο, με αυτό το κριτήριο έγινε κι έτσι επιλέγονται οι ηθοποιοί. Ο συγγραφέας δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός ηθοποιού».