The Voice: Η συγκινητική έκπληξη της παραγωγής σε παίκτρια! Επικές ατάκες από τον Μουζουράκη! (Βίντεο)

Αυτό δεν το περιμέναμε!

The Voice: Η συγκινητική έκπληξη της παραγωγής σε παίκτρια! Επικές ατάκες από τον Μουζουράκη! (Βίντεο)

Μια συγκινητική έκπληξη είχε η παραγωγή ρου The Voice σε παίκτρια. Οι ατάκες του Πάνου Μουζουράκη, ήταν επικές επί σκηνής.

Η 52χρονη Λουίζα Ντετουά τραγούδησε όπερα και μάγεψε κοινό και κριτές, μάλιστα συγκίνησε κι με το λόγο που βρέθηκε στον διαγωνισμό.

The Voice: Τούρτα έκπληξη στο πλατό! Ποιος είχε γενέθλια; (Βίντεο)

Όπως ανέφερε η Λουίζα, έχοντας μεγαλώσει τα παιδιά της, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της. Ωστόσο, δεν περίμενα πως στο Voice θα της έκαναν έκπληξη και τα δυο της παιδιά.

The Voice: Μέλος των One ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε αλλά δεν γύρισε κανείς! (Βίντεο)

Μέλος των του συγκροτήματος των One ανέβηκε στην σκηνή του Voice, τραγούδησε, αλλά.. οι κριτές δεν τον πέρασαν, αφού δεν γύρισε κανείς.

Το Κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, και έκανε μεγάλη επιτυχία.

Αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.

Ο παίκτης που ανέβηκε στη σκηνή την ημέρα της πρεμιέρας , αλλά έφυγε όπως πήγε ήταν ο Δημήτρης Χανιώτης.

The Voice: Πήγε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι - Η εξομολόγηση για τον καρκίνο που συγκίνησε! (Βίντεο)

Παίκτης πήγε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και η εξομολόγηση του για τον καρκίνο τους συγκίνησε όλους στο πλατό του The Voice.

Tον είχαμε δει στον προηγούμενο κύκλο, όμως αποφάσισε να φύγει λόγω ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

The Voice: Λαμπερή πρεμιέρα για το show! Η εντυπωσιακή Μπόμπα και η αναφορά σε Καπουτζίδη - Νάργες! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σκαμνάκης, ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, όμως το πρόβλημα υγείας του πατέρα του τον ανάγκασε να αποχωρήσει πριν τα battles.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του έδωσε μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς την έχασε. Αυτό όμως δεν τον έκανε να το βάλει κάτω και κυνηγάει το όνειρό του.

The Voice: Σταματάνε τα γυρίσματα! Τι συνέβη με τον Πάνο Μουζουράκη;

Σταματάνε τα γυρίσματα του Voice, αφού προέκυψε ένα απρόοπτο περιστατικό με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος είναι ένας από τους 4 κριτές. Τι συνέβη;

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το μουσικό show, με τους Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Ελεονώρα Ζουγανέλη να παίρνουν θέση για να βρουν την επόμενη φωνή της Ελλάδας.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό σταματάει τα γυρίσματα του show και πρόκειται να τα επηρεάσει.

Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε από την εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το στόμα της Έλενας Πολυκάρπου, ο Πάνος Μουζουράκη έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα και βρίσκεται στην Αμερική, όπου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα.

The Voice Μουζουράκης