Επικοί καβγάδες για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια με το σύντροφο της! «Φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων»!

Το εξομολογήθηκε η ίδια!

Επικοί καβγάδες για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια με το σύντροφο της! «Φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων»!

Επικού καβγάδες με το σύντροφο της έχει περάσει γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και το εξομολογήθηκε η ίδια. «Φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων».

Εδώ και πολλά χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με τον δημοσιογράφο, ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους, αφού έχουν και τις εντάσεις τους.

Η Τζένη Μελιτά, μίλησε ανοιχτά για τους καυγάδες που έχει με τον Σπύρο Μαργαρίτη και αποκάλυψε ότι ζήτησαν τη γνώμη σύμβουλου σχέσεων.

Ατάκα έπος από Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Είχαμε σχέση 6 μήνες και είμαι 5 μηνών έγκυος»...

Συγκεκριμένα είπε: «Ποιος δεν τσακώνεται με τον σύντροφο του; Εμείς με τον Σπάιρους πάντως, το ομολογώ, έχουμε ρίξει επικούς καβγάδες. Σήμερα, κάναμε ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο στο YouTube και φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων για να λύσει τα προβλήματα της σχέσης μας. Πιστεύεις τα κατάφερε;».

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Παρουσιάστρια έδωσε τους κωδικούς social media στον σύντροφό της για να μην... ζηλεύει! (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την στήλη «Μέχρι να ‘ρθει η Φαίη», στο Πρωινό έδωσε κανονικά την πασίγνωστη παρουσιάστρια!


Ο ίδιος, ανέφερε ότι η παρουσιάστρια προκειμένου να σώσει την σχέση της, επειδή ζήλευε πολύ ο σύντροφός της, του έδωσε τους κωδικούς των social της!

«Ποια παρουσιάστρια, για να σώσει την σχέση της, επειδή ζήλευε πολύ ο σύντροφός της, του έδωσε τους κωδικούς των social της; Η παρουσιάστρια είναι πολύ γνωστή και για να του δείξει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται του έδωσε τους κωδικούς των social media. Εκείνος λοιπόν είχε τους κωδικούς έμπαινε και χειριζόταν τα accounts, ώσπου άρχισε να απαντά σε μηνύματα. Αυτό προκάλεσε και την διένεξη στο ζευγάρι, δεν ξέρω αν είναι μαζί ή όχι. Σημασία έχει ότι μάλωσαν πάρα πολύ» ανέφερε ο Δημήτρης! Δείτε το σχετικό βίντεο: