Δημήτρης Παπανώτας: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση του από τον Alphatv!

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου!

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση του από τον Alphatv!

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από τον Alphatv. Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Στο “TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα έδωσε μίλησε ο δημοσιογράφος και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Γιατί αποχώρησες από τον Alpha;

Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι στεναχωρημένος που αποχώρησα από το Happy Day. Είναι μια παρέα που την αγάπησα πολύ. Έχω δεθεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τη Σταματίνα, τον Φραγκολιά, ακόμη περισσότερο, τη Μαίρη Παλιαλέξη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Μου λείπουν από την καθημερινότητά μου.

Υπήρξε ένα ζήτημα με τον Alpha που δημιουργήθηκε από τον σταθμό. Δεν μου ικανοποίησαν κάποια αιτήματα κι έτσι αποφάσισα να αλλάξω στέγη. Η πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν εξαρχής ενδιαφέρουσα. Μου έδωσαν χρόνο στο ραδιόφωνό τους, το μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο στην Ελλάδα, την ώρα που από την άλλη πλευρά, με έξι σταθμούς, δεν υπήρχε διαθέσιμος ραδιοφωνικός χρόνος. Είναι αστείο!

Μέτρησε και το γεγονός ότι η πρόταση ήταν για συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τα πρώτα μας βήματα στη δουλειά, γιατί μαζί ξεκινήσαμε στο New Channel. Μου δημιούργησε αίσθημα εμπιστοσύνης. Ήταν καλή η οικονομική προσφορά από τον ΣΚΑΙ και έκατσα με δέος μπροστά στο ραδιοφωνικό του μικρόφωνο.

Δημήτρης Παπανώτας: «Ξέσκισε» κανονικά τον Σπαλιάρα! «Σκύλο να πεις τον εαυτό σου»!

Χαμός έγινε στον αέρα του ΣΚΑΙ, όταν ο Δημήτρης Παπανώτας «ξέσκισε» κανονικά τον Σπαλιάρα! «Σκύλο να πεις τον εαυτό σου» ανέφερε μεταξύ άλλων και έγινε έξαλλος!

Ο Γιάννης είχε κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση στην οποία έλεγε: «Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου καταφέρνοντας μετά από πολλά δοκιμαστικά στην ισπανική και αγγλική γλώσσα να ενταχθώ στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς el Señor de los Cielos ή Lord of the skies για 15 επεισόδια, που αφορά στην ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών από το Μεξικό ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο ...η σειρά μπαίνει στην 7 και τελευταία σεζόν και μιλάμε για μια σειρά που έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία όπως το EMMY international award για 3 συνεχόμενα χρόνια ...θεωρείται μάλιστα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Λατινική Αμερική και ο πρωταγωνιστής είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σταρ ...

Γιάννης Σπαλιάρας: Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα για την ηλικία του - «Ένας κακομοίρης γυμναστής»!

Όταν έσκασε το θέμα στην Ελλάδα στα μέσα Αυγούστου είδα το όνομα μου σε εφημερίδες που δεν ασχολούνται με gossip κτλ και δημοσιογράφους να αναφέρουν ότι ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια τεράστια παραγωγη του Netflix ...το θεωρώ μεγάλη τιμή και γέμισα περηφάνια σας ευχαριστώ πολύ ...στην πορεία όμως είδα ότι σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές δυσκολεύτηκαν να το χωνέψουν και αναφέρουν παραπληροφορώντας τον κόσμο ότι παίζω σε ένα μεξικανικό μεταγλωττισμένο σαν την Χουάνα την παρθένα προσπαθώντας από την καρέκλα του σχολιασμού να μειώσουν την αξία ενός ανθρώπου που εξελίσσεται ...αν συνεχίσω να πετάω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω ...σας προτείνω σόδα για καλή χώνεψη ...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, και τον στόλισε λέγοντας: «Δεν θα ασχοληθώ. Θα εκφράσω μόνο μια απορία. Γιατί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο μεγάλος ηθοποιός δεν έπαιξε ποτέ θέατρο; Είναι αδυναμία. Και επίσης θέλω να πω στον κύριο Σπαλιάρα ότι του εύχομαι να πάρει και Όσκαρ. Αλλά σκύλο να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να πει τη λέξη. Του την επιστρέφω. Σκύλο να πει τους φίλους του και τον εαυτό του. Εγώ του απαγορεύω. Και την επόμενη φορά που θα ξεφύγει θα καταφύγω σε άλλους τρόπους που δεν τους έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Κάπου το ουδείς αχαριστότερος του ευεργετημένος ας του το μεταγράφει κάποιος».