Σοκ! «Έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Το τραγούδια του θα μας συντροφεύουν για πάντα...

Σοκ! «Έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Σοκ έχει προκληθεί από την είδηση ότι «έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και έδωσε σκληρή μάχη. Χρειάστηκε να νοσηλευθεί αρκετές φορές.

Ο επονομαζόμενος "πρίγκιπας" της λάτιν μουσικής σκηνής Χοσέ Χοσέ, πέθανε στα 71 του.... Ο γεννημένος στο Μεξικό, Χοσέ Ρομούλο Σόσα Ορτίς, θεωρείτο είδωλο και το κοινό τον αγαπούσε πολύ για τις αισθαντικές μπαλάντες του και τη βελούδινη φωνή του με την οποία άγγιζε την καρδιά τους , αναφέρουν τα ισπανόφωνα Μέσα.

Σοκ! «Έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Σοκ για κορυφαίο τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο του προστάτη...»

Έγινε είδωλο όχι μόνο στο Μεξικό αλλά σε όλες τις ισπανόφωνες χώρες. Κυκλοφόρησε περισσότερα από 50 άλμπουμ και συλλογές και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Σοκ! Νεκρός στο διαμέρισμά του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία δέχθηκε επείγουσα κλήση και αμέσως έσπευσε στο διαμέρισμα του διάσημου ροκ αστέρα, ο οποίος ωστόσο είχε καταλήξει. Η αστυνομία δέχθηκε την κλήση περίπου στις 4 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Ο 75χρονος αστέρας της ροκ και επικεφαλής της διάσημης ροκ μπάντας The Cars, Ric Ocasek, ήταν νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν!

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός στα 44 ο Γιάννης Ασπρούδης!

Οι The Cars είχαν να επιδείξουν μία διεθνή πορεία με διάρκεια μεγαλύτερη της 20ετίας, ιδιαίτερα δε τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Μεγάλες επιτυχίες τους είναι τα «Just What I Needed», «Shake It Up» και «Drive», αλλά και δεκάδες άλλα άλμπουμ που έκαναν τον γύρο του κόσμου και χάρισαν στο συγκρότημα μία θέση στο Rock n' Roll Hall of Fame.

O Ric Ocasek ήταν παντρεμένος με το μοντέλο και ηθοποιό Paulina Porizkova, η οποία το 2018, πέρυσι, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι χώρισαν, μετά από 28 χρόνια γάμου.

Σοκ! Νεκρός στο διαμέρισμά του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Θρήνος χωρίς τέλος! Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

Θρήνος χωρίς τέλος με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

Έφυγε το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 83 ετών! Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Στερεάς Ελλάδας Πάνος Κοτρώτσος και άμεσα η σελίδα του δημοφιλούς καλλιτέχνη κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης.

Ο Γιώργος Τζαμάρας ήταν το «αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού» σύμφωνα με τους χιλιάδες θαυμαστές του, που δεν έχαναν εμφάνισή του όπου κι αν βρισκόταν.

Θρήνος! Νεκρός κορυφαίος τραγουδιστής!

O Γιώργος Τζαμάρας γεννήθηκε το 1936 στη Μαντασιά Φθιώτιδας.Μπήκε στη δουλειά από μικρός παίζοντας ακορτεόν και τραγουδώντας, κοντά στον αδερφό του που έπαιζε κλαρίνο. Όταν κάποια στιγμή τον άκουσε ο Παναγιώτης Κοκοντίνης του πρότεινε να κατέβει στην Αθήνα να γράψει ένα δίσκο. Κατέβηκε το 1961 και έγραψε το τραγούδι: ‘’Τα ορφανά δε χαίρονται’’. Στη συνέχεια ηχογράφησε κι άλλα τραγούδια σε δίσκους των 33 , 45, 78 στροφών και σε όλους τους τύπους που ακολούθησαν αργότερα [LP, κασέτες, cd]. Ηχογράφησε συνολικά 400 περίπου τραγούδια, αρκετά από τα οποία έγιναν επιτυχίες.

Θρήνος χωρίς τέλος! Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

Δούλεψε σε όλα σχεδόν τα κέντρα της Αθήνας που πρόσφεραν δημοτική μουσική και συνεργάστηκε με όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της παραδοσιακής ορχήστρας. Για κάποιο διάστημα τραγούδησε και στη Θεσσαλονίκη.

Όργωσε όλη τη Στερεά Ελλάδα τραγουδώντας στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου για τον μοναδικό τρόπο που έλεγε τα τραγούδια, ειδικά τα καμπίσια.

Προσκλήθηκε από συλλόγους και επιχειρηματίες στο εξωτερικό και τραγούδησε για τους ομογενείς της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γερμανίας και αλλού.


Δικαιολογημένα θεωρείται και ήταν, ένας σπουδαίος τραγουδιστής με δική του προσωπικότητα στο τραγούδι, που άφησε σημαντικό έργο πίσω του.

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος τραγουδιστής! Είχε καρκίνο στον οισοφάγο!

Πένθος στον χώρο της μουσικής, καθώς πέθανε ένας σπουδαίος τραγουδιστής από καρκίνο στον οισοφάγο!

Όλοι είναι συγκλονισμένοι με την απώλειά του!

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Έντι Μάνεϊ, βετεράνος ρόκερ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες του 1970 και '80 με τραγούδια όπως τα "Two Tickets to Paradise" και "Baby Hold On", απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 70 ετών, σύμφωνα με το περιοδικό Variety που επικαλείται ανακοίνωση της οικογένειάς του.

"Η οικογένεια Μάνεϊ ανακοινώνει με λύπη της ότι ο Έντι έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί", ανέφερε η ανακοίνωση.

undefined

Τον Αύγουστο ο ίδιος ο Μάνεϊ είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στον οισοφάγο, σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Real Money, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από το κανάλι AXS TV.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

"Εγώ νόμιζα ότι απλώς θα έκανα ένα τσεκ-απ και μου είπαν ότι έχω καρκίνο", είπε ο Έντι Μάνεϊ, μιλώντας για τη μάχη του με την ασθένεια.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής από καρδιακή προσβολή!

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής έπειτα από καρδιακή προσβολή και επικρατεί θρήνος στον χώρο της μουσικής σκηνής και στην οικογένεια του.

Η είδηση του θανάτου του «έσκασε» σαν «βόμβα», αφού δεν το περίμενε κανείς. Είχε πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής, έφυγε σε ηλικία 58 ετών και οι Αρχές ανακοίνωσαν πως ο θάνατος οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής και θρύλος της ροκ!

Μάλιστα, είχε παλέψει με τις επιπτώσεις της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. Ο λόγος για τον Daniel Johnston.

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής από καρδιακή προσβολή

Θρήνος: Πέθανε κι άλλος τραγουδιστής την ίδια ημέρα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Θρήνος στον χώρο του τραγουδιού καθώς μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ακόμη ένας καλλιτέχνης "έφυγε" από τη ζωή!

Ήταν από τους κορυφαίους ερμηνευτές και πέθανε σε ηλικία 73 ετών!

Ο λόγος για τον κορυφαίο Ισπανό τραγουδιστή Καμίλο Κορτές, ο οποίος σήμερα "έφυγε" από τη ζωή!

Ο Κορτές ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους Ίβερες και μέχρι ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας έκανε δηλώσεις για τη μεγάλη απώλεια.

Πέθανε ο Κορτές

Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής που έγραψε ιστορία στα Εξάρχεια!

Θλίψη έχει σκεπάσει οικογένεια, φίλους και συνεργάτες η είδηση του θανάτου του.

Ο Χρήστος Ζυγομάλας, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 68 ετών στις 30 Ιανουαρίου.

Ήταν ο πρώτος τροβαδούρος των Εξαρχείων, συνοδοιπόρος του Νικόλα Άσιμου, γλύπτης, ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας και τραγουδοποιός.

Πριν δύο χρόνια, είχε διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί του πρότειναν εγχείρηση, αλλά αυτός αρνιόταν πεισματικά να την κάνει, πιστεύοντας πως θα γινόταν καλά με εναλλακτικές μεθόδους.

Πέρυσι, δέχθηκε μόνο χημειοθεραπεία, από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο. Η κατάστασή του, επιδεινώθηκε μετά τις Φωτιές στη Δυτική Αττική, αφού υπέστη ισχυρότατο σοκ, κινδυνεύοντας να καεί, καθώς βρισκόταν την αποφράδα ημέρα στο Μάτι.